reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Przejmujący był ten odcinek ,normalnie łzy mi leciały na początku rozmów w toku................Jaka nastolatka zafarbowałam sobie włosy na piękną tycjanowską czerwień (wstawie wam kiedyś na t)byłam boska
ale zapragnęłam wrócić do swojego naturalnego blondu,aże kasy na fryca nie było ,mój chłopak podjął się tego wyzwania ,czyli ,że rozjaśni mi włosy....no i jak słukałam rozjaśniacz to okazało się żmam żółte włosy nic z nimi nie mogłam zrobić były sztywne,popalone i żółte

chodziłam tak 3 miesiące ,aż fryzjer bez obaw ,że wyłysieję doprowadził mój bałagan na głowie do porządku
(też wstawię)od tamtej pory wolę fryzjera jeżeli chodzi o rozjaśnianie ,czy jasne farby.kupną farbą daję sobie farbować ewentualnie odrosty tą samą ciemną farbą nomen omen ten sam facet mnie farbuje

ha ha ha ja pamiętam jak wyglądałamadziulka no to musiałaś nieźle wyglądać w tych żółtych barwach na głowie![]()

ale za to to co jej potem wyczarował fryzjer było warte tego czekania

madziulanatasza
Fanka BB :)
CAŁU CZAS cię gorączka trzyma?toś nieżle się załatwiłano normalnie jak omyśle o tym listonoszu to będe was prosiła o przysyłanie nawet pustych kopert byle poleconym
piotrek czyta mi przez ramie i mówi malinka złotko idź się położyć bo majaczysz![]()

Mama Helenki
i Aniki :D
My po drugim spacerku, mała dzisiaj nie spała i stroi fochy
wylała na mnie zupe. Głodna jak wilk jest ale wybrzydza, najchetniej to by zjadła jogurt albo ogórka 

Nie mogę jej nie dawać kaszy na mleku bo nie będzie jadła już nic
A na kasze na wodzie nie daje się nabrać ( nie daje mleka krowiego tylko modyfikowane, wiem że takie też rozluźnia ale siła wyższa
)
Młoda leży na kanapie i ogląda bajkę, zaraz mi uśnie
Malinka, kuruj się

Nie mogę jej nie dawać kaszy na mleku bo nie będzie jadła już nic

Młoda leży na kanapie i ogląda bajkę, zaraz mi uśnie

Malinka, kuruj się

reklama
Podziel się: