reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzisiaj niestety za późno się obudziłam, żeby dostać się do lekarza :no: Daje jej inny lek działający osłonowo. :tak:
Zobaczymy co będzie po zmianie mleka, a u lekarza i tak muszę ja pokazać...

reklama
Dzisiaj niestety za późno się obudziłam, żeby dostać się do lekarza :no: Daje jej inny lek działający osłonowo. :tak:
Zobaczymy co będzie po zmianie mleka, a u lekarza i tak muszę ja pokazać...

Nie dawaj mleka:no: ja jak Laura miala luzne kupki przez tydzien dawalam jej tylko kleik na wodzie i Lakcid-oslonowy, do tego Lacidofil na kupki.Do jedzenia marchewke, ziemniaki, ryz wiem ze banany mozna dawac ale Laura nie migla bo to tez tylko pogarszalo sprawe

mlenka ja synka 5 letniego?????nic nie wiem:-D:-Dja mam antka prawie 6 m-cy i nosi 74-80 rozmiar julke 5 letnią i ta nosi 116-122 i adama 10 latka a ten nosi 140-146 chociaż nie wiem o co kamman:confused:
to ide na T:cool2:

miało być 10 letniego ale w pospiechu pisałam :-D
słuchaj ja mam takie dresy do biegania wiesz nie jakieś super ale nówka sztuka i na zdarcie na podwórku się nadają jakbyś chciała to moge Ci wysłac i jak szukałam do tego biednego dziecka niestety nioc w jego rozm. nei znalazłam ale na Twoje to jak najbardziej więcj jeśli respektyjesz to daj znać na priv albo gdzieś żebym znalazła nic za to nie chcę mi zalegają miałam wystawić kilka rzeczy na allegro ale po pierwszej próbie się zniechęciłam:tak::tak::tak:

witam dziewczynki wieczornie.
Zajrzałam na T i już więcej nie poczytam,bo Daruś już z pracy jest.
Kazał mi zrobić sobie dzień nic nie robienia i zaprosił mnie do łóżka.:-):-)
Idę skorzystać z okazji i się do niego przytulić.:tak::-):-)
Mam tylko Kubusia nakarmić.

Słuchajcie Kuba od przyjścia z przedszkola czyli od 17 je pizze,tę która została z wczoraj.
Właśnie kończy 6 kawałek z dużej pizzy.
Czyli wepchnał w siebie 3/4 z całości.:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja bym chyba pękła :-D:-D:-D:-D:-D
Klaudia albo chora albo przechodzi aklimatyzację po zielonej szkole,bo to 3 doba od powrotu.
Ma biegunkę,wymioty i ból głowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrej nocki.
Ja pewnie zajrzę w nocy albo jutro rano.:happy2:

zaznaczam swoją obecność i spadam:-D:-D:-D strasznie jestem dzisiaj zmęczona, w pracy non stop przed kompem gapiłam się na małe literki także strasznie mnie oczy bolą:baffled::baffled::baffled:teraz zajmuję się kosztorysowaniem:szok:pojęcia nie mam jak się do tego zabrać i miałam takie ekspresowe szkolenie u szefa:tak:nie kumam za bardzo co i jak to nazewnictwo jest mi obce:baffled::baffled::baffled:
masakrka jakaś:szok:

witam dziewczynki wieczornie.
Zajrzałam na T i już więcej nie poczytam,bo Daruś już z pracy jest.
Kazał mi zrobić sobie dzień nic nie robienia i zaprosił mnie do łóżka.:-):-)
Idę skorzystać z okazji i się do niego przytulić.:tak::-):-)
Mam tylko Kubusia nakarmić.

Słuchajcie Kuba od przyjścia z przedszkola czyli od 17 je pizze,tę która została z wczoraj.
Właśnie kończy 6 kawałek z dużej pizzy.
Czyli wepchnał w siebie 3/4 z całości.:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja bym chyba pękła :-D:-D:-D:-D:-D
Klaudia albo chora albo przechodzi aklimatyzację po zielonej szkole,bo to 3 doba od powrotu.
Ma biegunkę,wymioty i ból głowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrej nocki.
Ja pewnie zajrzę w nocy albo jutro rano.:happy2:
As a to nie grypa żołądkowa czasem??????

reklama
Do góry