udana udanaPatrysiu udanej nocki co ja mówie napewno będzie udana bo jak by inaczej

staranka byly zeby ino razNo i owocnej w starankach ;-);-);-);-):-):-):-)![]()

boroko Ty moja zdrowkawpadłam wam tylko powiedzieć dobranoc mam mega gorączkę 39.7 idę do łóżka a jutro do lekarza no i z antkiem na szczepienie

no ja cos na ten temat napisalam na Ta ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżkano ma ochotę na cosik
bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela
normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszećno to musiało go nieźle przypilić.
więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty
dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

tez sie zdiwilam ze tak malo do nadrabianiaco dzisiaj z wami śpiochy gdzie was wywiało???????????

no to nie fajna nocke mialas jeszcze sie wrobisz w pisanie ;-)witam
dzis sie troszke wyspalam choc nie za duzo ,damian o 3 w nocy przyszedl do naszego łozka i zasnał dopiero po 4.i spalismy do 7.
jak zwykle duzo popisałyscie,a ja jak zwykle sie pogubiłam ,nie wiem na której stronie skonczylam(((
malinka kuruj sie kuruj.
ja tez czekam na fotki z farbowania, a dzieciaczki chyba zly dzien mialyWitam siewczoraj zdążyłam kupic farbę mąz portfel nowy i musieliśmy szybciutko uciekac do domu bo zaczęlo padać a byliśmy z Gabi to zaciągniecie męza gdziekollwiek nie bylo mozliwe Wrociliśmy a Wojtek mial odrobic lekcji i nie napisał ze wszystkimui zadaniami mial problem
Zuzka tez wczoraj jakiejs glupawki dostala i łazile po biurku grzebala nie weidomo za czym i stukła porcelanową lalkę
a potem wieczorem zamiast sie myc to zaczęla układac i sprzątać w plecaku szkolnym
![]()
Paskudnie dzis pada deszcz i ochłodziło siejak dla mnie pogoda do czytania
mąż cały dzień w pracy wiec tylko obiadek robie dla siebie i Gabi o 17.30 mam jeszcze jazde a jutro rano mysle zdac w koncu tyla spadam na kwkę i farbnąc włosy
Kafeteria - Damska torebka - Natural & Easy - farba do włosów moja to ta druga na razie![]()

trzymam kciuki i gratulacje normlanych kupek u Helenki superWitam
Ja myślałam, że będe czytać z godzinę atu tak mało
Helena zrobiła normalna kupkęHurrraaa
Wprawdzie jeszcze strasznie śmierdząca
no ale normalna konsystencja :-)
Mój dzisiaj w domu przez cały dzień. Ja mam lekarza na 12, a następnego na 13 więc troszkę mi się zejdzie i musi małej przypilnować
Trzymajcie kciuki, mam usg układu moczowego i nerekA potem do gina, miejmy nadzieje, że szyjka sie nie skróciła
Malinka, duzo zdrówka
Lece do kuchni, bo muszę im jedzienia naszykować, dzisaj pełen obiad![]()

trzymam kciuki... zdrowka zycze przy okazjiWitam się i ja;-) u mnie dzisiaj pogoda do bani, pada, wieje, jest zimno i ciemno
zaraz troszkę Was poczytam ale jakoś kiepsko się dzisiaj czuję, chyba malinka mnie zaraziłastrasznie mnie boli głowa, katar koszmarny aż nie mogę oddychać, a po nocy miałam tak sucho w ustach że masakra i do tego język jak z papieru
najchetniej poszłabym do domu i przespała się trochę, zawsze mi to pomaga
a tu nic z tego, i ta durna robota
ja chciałam do księgowości
a nie na inżyniera (chociaż takie mam wykształcenie)
ale co mam zrobić, potrzebujemy kasy bo jest naprawdę krucho
Jakbym się nie odzywała to życzę miłego dnia i trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzisiaj test z angielskiego (a nic się nie uczyłam)

dasz radeagunia, my tez kciuk asy zaciskamy
Zupa wstawiona,
pogoda się klaruje, całą noc padało, jak wstaliśmy o 7 tez jeszcze padało, a teraz za oknem piękne słoneczko
Mam na godzinę przed usg wypić 1-1,5 litra wody. Bo pęcherz ma być pełenA ja przecież sikam co 15 min
czarno to widzę
![]()

hehe no to mlody Ci nie chcial dac pospac super ze masc pomagaNo i pasowało by sie przywitać.Więdz Witam was wszystkie dzień dobry:-)U nas pogoda do d.........y a nocka ciężkaKamilek obudził sie o 23:00 a zasną o 1:30
myślałam że mnie trafi zaswieciłam swiatło nachwile sie bawił w łóżku a później z racji tego że mi po łóżku chodził i mógłby spaść położyłam go na podłoge i tak stał przy łóżku ale ile przy tym radochy miał no ake już o 7:00niespał i budził Martynke żeby sie z nim bawiła w nocy też ją budził
no ale i tak poleżeliśmy do 8:30 a teraz siedzi na podłodze i sie bawi
cwaniak mały a Martynce troche lepiej po tej maści
zdrowka dla Oliwki i supcio ze nocka udana ;-)Hejka :-):-):-)
a ja sie nie wyspałam.położyłam sie spać o 1.00 w nocy,oglądaliśmy horror
"Piątek 13-tego" -najnowszy ten co teraz do kin ma wchodzić.
Bardzo fajny,momentami się bałam :-):-):-):-):-)
a Oliwka obudziła sie dziś z katarem,nie wiem gdzie mogła go złapać,wczoraj siedziała w domu bo lało,wiec nie wychodziła na dwór.to sama nie wiem skąd ten katar
mam nadzieje ze tylko na katarze sie skończy![]()
ja tez zbieram wszystko po Sewku tym bardziej ze staramy sie o dzxiewczynke to zawsze cos sie sprzydaKochana, mały podrośnie to może zmienisz zdanieA spodnie to można sobie zawsze nowe kupić
Ja po pierwszej ciązy trzymałam bo wiedziałam, że jakoś w miare szybko będziemy się starać. A teraz wszystkiego będę się pozbywać, bo ewentualny 3 dzidziuś to baaardzo odległa przyszłość
Pozmywałam i wstawiłam pranieMoże jaednak dzisaj cos zrobie
![]()

hehe jaka gimnastyczkaA oto co wyczynia moja Klaudunia![]()
Sewi tez tyle pijeja antkowi 210 ml i dupa blada
ale patrząc na jej focie skoro przez cały dzień tak dokazują no to muszą odespać![]()

Sewkowi tez hurtowo wychodza oby Lence jak najszybciej wyszly bo wiadomo ulga dla malej i dla CiebieWITAM PRZY PIERWSZEJ KAWCE :-)
Dzisiaj znów cały dzien sama bo L pojechał do firmy do Poznania i pewnie wróci po 22
Lena mi się w nocy budzi i płacze więc chodza do tyłu kolejny dzien żeby chyba hurtowo ida niech wyjdą i w koncu bedzie spokój
na dzisiaj obiadek mam zrobiony więc free dzieńoby pogoda była ładna