reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysiu udanej nocki co ja mówie napewno będzie udana bo jak by inaczej
udana udana :tak:
No i owocnej w starankach ;-);-);-);-):-):-):-):tak:
staranka byly zeby ino raz :-D:-D:-D:-D
wpadłam wam tylko powiedzieć dobranoc mam mega gorączkę 39.7 idę do łóżka a jutro do lekarza no i z antkiem na szczepienie
boroko Ty moja zdrowka :tak:
a ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżka :-p:-p:-p:-pno ma ochotę na cosik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszeć :-D:-D:-D:-Dno to musiało go nieźle przypilić.

więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no ja cos na ten temat napisalam na T :tak:
co dzisiaj z wami śpiochy gdzie was wywiało???????????
tez sie zdiwilam ze tak malo do nadrabiania :sorry2:
witam:)

dzis sie troszke wyspalam choc nie za duzo ,damian o 3 w nocy przyszedl do naszego łozka i zasnał dopiero po 4.i spalismy do 7.

jak zwykle duzo popisałyscie,a ja jak zwykle sie pogubiłam ,nie wiem na której stronie skonczylam:((((

malinka kuruj sie kuruj.
no to nie fajna nocke mialas jeszcze sie wrobisz w pisanie ;-)
Witam sie :-D wczoraj zdążyłam kupic farbę mąz portfel nowy i musieliśmy szybciutko uciekac do domu bo zaczęlo padać a byliśmy z Gabi to zaciągniecie męza gdziekollwiek nie bylo mozliwe Wrociliśmy a Wojtek mial odrobic lekcji i nie napisał ze wszystkimui zadaniami mial problem :szok::szok::szok::szok::szok: Zuzka tez wczoraj jakiejs glupawki dostala i łazile po biurku grzebala nie weidomo za czym i stukła porcelanową lalkę :wściekła/y: a potem wieczorem zamiast sie myc to zaczęla układac i sprzątać w plecaku szkolnym :szok:
Paskudnie dzis pada deszcz i ochłodziło sie :baffled::szok: jak dla mnie pogoda do czytania :-D:-D:-D mąż cały dzień w pracy wiec tylko obiadek robie dla siebie i Gabi o 17.30 mam jeszcze jazde a jutro rano mysle zdac w koncu tyla spadam na kwkę i farbnąc włosy
Kafeteria - Damska torebka - Natural & Easy - farba do włosów moja to ta druga na razie :tak:
ja tez czekam na fotki z farbowania, a dzieciaczki chyba zly dzien mialy :tak:
Witam :tak:

Ja myślałam, że będe czytać z godzinę atu tak mało :szok::szok::szok:

Helena zrobiła normalna kupkę :tak::tak::tak: Hurrraaa :tak::tak::tak: Wprawdzie jeszcze strasznie śmierdząca :baffled: no ale normalna konsystencja :-)

Mój dzisiaj w domu przez cały dzień. Ja mam lekarza na 12, a następnego na 13 więc troszkę mi się zejdzie i musi małej przypilnować :tak:

Trzymajcie kciuki, mam usg układu moczowego i nerek :baffled: A potem do gina, miejmy nadzieje, że szyjka sie nie skróciła:sorry2:

Malinka, duzo zdrówka :tak:

Lece do kuchni, bo muszę im jedzienia naszykować, dzisaj pełen obiad :-p
trzymam kciuki i gratulacje normlanych kupek u Helenki super :tak:
Witam się i ja;-) u mnie dzisiaj pogoda do bani, pada, wieje, jest zimno i ciemno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz troszkę Was poczytam ale jakoś kiepsko się dzisiaj czuję, chyba malinka mnie zaraziła:-D:-D strasznie mnie boli głowa, katar koszmarny aż nie mogę oddychać, a po nocy miałam tak sucho w ustach że masakra i do tego język jak z papieru:szok::szok::szok::szok::szok::szok:najchetniej poszłabym do domu i przespała się trochę, zawsze mi to pomaga:tak:a tu nic z tego, i ta durna robota:wściekła/y:ja chciałam do księgowości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a nie na inżyniera (chociaż takie mam wykształcenie):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale co mam zrobić, potrzebujemy kasy bo jest naprawdę krucho

Jakbym się nie odzywała to życzę miłego dnia i trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzisiaj test z angielskiego (a nic się nie uczyłam:no:)
trzymam kciuki... zdrowka zycze przy okazji :tak:
agunia, my tez kciuk asy zaciskamy :tak:

Zupa wstawiona,

pogoda się klaruje, całą noc padało, jak wstaliśmy o 7 tez jeszcze padało, a teraz za oknem piękne słoneczko :tak:

Mam na godzinę przed usg wypić 1-1,5 litra wody. Bo pęcherz ma być pełen :baffled: A ja przecież sikam co 15 min :baffled::dry: czarno to widzę :dry:
dasz rade :tak:
No i pasowało by sie przywitać.Więdz Witam was wszystkie dzień dobry:-)U nas pogoda do d.........y a nocka ciężka :wściekła/y:Kamilek obudził sie o 23:00 a zasną o 1:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:myślałam że mnie trafi zaswieciłam swiatło nachwile sie bawił w łóżku a później z racji tego że mi po łóżku chodził i mógłby spaść położyłam go na podłoge i tak stał przy łóżku ale ile przy tym radochy miał no ake już o 7:00niespał i budził Martynke żeby sie z nim bawiła w nocy też ją budził:dry::-D:-Dno ale i tak poleżeliśmy do 8:30 a teraz siedzi na podłodze i sie bawi:sorry2:cwaniak mały a Martynce troche lepiej po tej maści
hehe no to mlody Ci nie chcial dac pospac super ze masc pomaga
Hejka :-):-):-)
a ja sie nie wyspałam.położyłam sie spać o 1.00 w nocy,oglądaliśmy horror :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
"Piątek 13-tego" -najnowszy ten co teraz do kin ma wchodzić.
Bardzo fajny,momentami się bałam :-):-):-):-):-)

a Oliwka obudziła sie dziś z katarem,nie wiem gdzie mogła go złapać,wczoraj siedziała w domu bo lało,wiec nie wychodziła na dwór.to sama nie wiem skąd ten katar :no::no::no::no::no::no:
mam nadzieje ze tylko na katarze sie skończy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
zdrowka dla Oliwki i supcio ze nocka udana ;-)
Kochana, mały podrośnie to może zmienisz zdanie :tak: A spodnie to można sobie zawsze nowe kupić :tak: Ja po pierwszej ciązy trzymałam bo wiedziałam, że jakoś w miare szybko będziemy się starać. A teraz wszystkiego będę się pozbywać, bo ewentualny 3 dzidziuś to baaardzo odległa przyszłość :tak:

Pozmywałam i wstawiłam pranie :tak: Może jaednak dzisaj cos zrobie :-D
ja tez zbieram wszystko po Sewku tym bardziej ze staramy sie o dzxiewczynke to zawsze cos sie sprzyda :tak: a swoje ubranka ciazowe tez zatrzymalam :tak:
A oto co wyczynia moja Klaudunia:-D
hehe jaka gimnastyczka
ja antkowi 210 ml i dupa blada:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ale patrząc na jej focie skoro przez cały dzień tak dokazują no to muszą odespać:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Sewi tez tyle pije :sorry2:
WITAM PRZY PIERWSZEJ KAWCE :-)
Dzisiaj znów cały dzien sama bo L pojechał do firmy do Poznania i pewnie wróci po 22 :baffled:
Lena mi się w nocy budzi i płacze więc chodza do tyłu kolejny dzien żeby chyba hurtowo ida niech wyjdą i w koncu bedzie spokój:no:

na dzisiaj obiadek mam zrobiony więc free dzień :-D oby pogoda była ładna
Sewkowi tez hurtowo wychodza oby Lence jak najszybciej wyszly bo wiadomo ulga dla malej i dla Ciebie :tak:

reklama
dziewczyny spadam bo strasznie mi dlugo zeszlo przy zamieszczaniu zdjec na t obiecuje pokazac sie wieczorem i jakies zdjecie mojego nowego imagu zamieszcze a na rzie lece posprzatac po Gabi bo zrobila balagan jak wstawialam zdjecia pa :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witam się serdecznie
troszkę mnie nie było ale czasu na wszystko brak, niedziela cała poza domkiem, wczoraj też trochę załatwień, dobrze że dziś już w miarę spokojniej, wybaczcie że tak tylko o sobie ale chyba nie nadrobię co popisałyście;-)

Joanna czekam z niecierpliwoscia :-)

ja juz pieczarkowa wstawilam :tak: mlody za niedlugo pojdzie spac
a pogoda to nie za fajna u nas zimno jest brrrrr :dry:

mlody pije mleko chyba zasnie zaraz bo wstal przed 7 i juz pitomy jest a wczoraj o 9 wstalismy no nie wiem ale ma pory nie umie sobie znalezc jednej :baffled::sorry2:

reklama
fajnie by bylo.... a teraz mlody padl nawet nie wiem kiedy on juz siedzial z zamknietymi oczami hahaha :-D:-D:-D
poczekaj malinka jeszcze przyjdzie ten czas co poscpisz sobie cala noc bez pobudek :tak:

Do góry