reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no madziula a ty co tak luzik masz gdie twój M że nie domaga się uwagi:confused::confused:
A CO TY M MNIE WOŁAŁ ,A DO TEGO BRAT WPADŁ I NA TYLE BYŁO NA WIECZÓR WCZORAJ ,WITAM SIĘ :-D:-D:-D

a Twoja trójka dowikla jaka zainteresowana maluszkiem :tak: uważaj jak Cię zaczną cisnąć o takiego w domu :-D:-D:-D
Ho ho ho Dowikla bądż twarda ,zwsze lepiej odwiedzić:tak::tak::-D:-D

wpadłam wam tylko powiedzieć dobranoc mam mega gorączkę 39.7 idę do łóżka a jutro do lekarza no i z antkiem na szczepienie
Malinka nie pamiętam kiedy ty taką gorączkę miałaś ,lecz się kobieto:tak::tak:

[quote

a ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżka :-p:-p:-p:-pno ma ochotę na cosik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszeć :-D:-D:-D:-Dno to musiało go nieźle przypilić.

więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)[/QUOTE]Wow to super wieczór,:-D:-D,ale ręce pełne roboty???hmmm,a co dokładnie masz na myśli???:-D:-D

co dzisiaj z wami śpiochy gdzie was wywiało???????????
Ja pojechałam do kozielic bo okien szukamy ,musimy wymienić te 2 z domku,ale bardziej opłaca to sie chyba kupić nowe w sklepie niż u niego ,bo za tani to on nie jest(skład z używanymi i nowymi oknami ,drzwiami, meblami itd)

Witam sie :-D wczoraj zdążyłam kupic farbę mąz portfel nowy i musieliśmy szybciutko uciekac do domu bo zaczęlo padać a byliśmy z Gabi to zaciągniecie męza gdziekollwiek nie bylo mozliwe Wrociliśmy a Wojtek mial odrobic lekcji i nie napisał ze wszystkimui zadaniami mial problem :szok::szok::szok::szok::szok: Zuzka tez wczoraj jakiejs glupawki dostala i łazile po biurku grzebala nie weidomo za czym i stukła porcelanową lalkę :wściekła/y: a potem wieczorem zamiast sie myc to zaczęla układac i sprzątać w plecaku szkolnym :szok:
Paskudnie dzis pada deszcz i ochłodziło sie :baffled::szok: jak dla mnie pogoda do czytania :-D:-D:-D mąż cały dzień w pracy wiec tylko obiadek robie dla siebie i Gabi o 17.30 mam jeszcze jazde a jutro rano mysle zdac w koncu tyla spadam na kwkę i farbnąc włosy
Kafeteria - Damska torebka - Natural & Easy - farba do włosów moja to ta druga na razie :tak:
Joanna czekam na foty z nowej fryzurki i życzę powodzenia jutro,zdanego egzaminu ,aby egzaminator piał z zachwytu:tak::tak:

O ty jak mogłaś:-D:-D
A ja wczoraj mojemu M pisze że sprzedaje siostrze spodnie ciążowe bo mnie nie będą już potrzebne a on na to że jak to mi nie będą potrzebne że skąd wiem:szok:a ja mu na to ze przeciesz sam mówił żeby nie myslec narazie o jeszcze jednym dzidziusiu no i pytam go czy chce miec jeszcze jedno dziecko a on na to że tak tylko ze nie teraz :szok:a mi po dzisiejszej nocy wszystkiego sie odechciewa:no:
On chce dzieci ,bo z nimi nie siedzi to pewnie chciałby i pięcioro...jak zjedzie na dłużej do polski i podzielićcie sięobowiązkami w domu to pewnie mu przejdzie:tak::-D
A oto co wyczynia moja Klaudunia:-D
Na śpiącą to nie wygląda-akrobatka:-D

reklama
CO TU ZNOWU ZA PUCHY///?? to idę robić obiadek dziś mam młode ziemniaczki i bigosik z młodej kapustki z koperkiem ..mniam mniam:tak:

ziewmniaczks ie gotuja zurek tez, podlogi umyte, kurze wytarte, jednym slowem posprzatane-bo wczoraj wszystko dokladnie pucowalam:tak:

teraz jeszcze cebulke i boczek podsmazyc.. i jajka ugotowac mm...juz sie nie moge doczekaz az sie te zidemniaki ugotuja i bede mogla zjesc... mmmmniam

:-D
Witam sie :-D wczoraj zdążyłam kupic farbę mąz portfel nowy i musieliśmy szybciutko uciekac do domu bo zaczęlo padać a byliśmy z Gabi to zaciągniecie męza gdziekollwiek nie bylo mozliwe Wrociliśmy a Wojtek mial odrobic lekcji i nie napisał ze wszystkimui zadaniami mial problem :szok::szok::szok::szok::szok: Zuzka tez wczoraj jakiejs glupawki dostala i łazile po biurku grzebala nie weidomo za czym i stukła porcelanową lalkę :wściekła/y: a potem wieczorem zamiast sie myc to zaczęla układac i sprzątać w plecaku szkolnym :szok:
Paskudnie dzis pada deszcz i ochłodziło sie :baffled::szok: jak dla mnie pogoda do czytania :-D:-D:-D mąż cały dzień w pracy wiec tylko obiadek robie dla siebie i Gabi o 17.30 mam jeszcze jazde a jutro rano mysle zdac w koncu tyla spadam na kwkę i farbnąc włosy
Kafeteria - Damska torebka - Natural & Easy - farba do włosów moja to ta druga na razie :tak:
sUPER UDANE ZAKUPKI.Fajnie ze potrafisz sobie zagospodarowac dzien w paskudna pogode
Witam :tak:

Ja myślałam, że będe czytać z godzinę atu tak mało :szok::szok::szok:

Helena zrobiła normalna kupkę :tak::tak::tak: Hurrraaa :tak::tak::tak: Wprawdzie jeszcze strasznie śmierdząca :baffled: no ale normalna konsystencja :-)

Mój dzisiaj w domu przez cały dzień. Ja mam lekarza na 12, a następnego na 13 więc troszkę mi się zejdzie i musi małej przypilnować :tak:

Trzymajcie kciuki, mam usg układu moczowego i nerek :baffled: A potem do gina, miejmy nadzieje, że szyjka sie nie skróciła:sorry2:

Malinka, duzo zdrówka :tak:

Lece do kuchni, bo muszę im jedzienia naszykować, dzisaj pełen obiad :-p
No to super ze kupki sie ustabilizowaly na poczatku bardzo smierdzace ale coz czasami nawet smierdzaca kupa nas cieszy :)

mama helenki kciuki zaciśnięte:tak::tak:
no super że helenka normalną kupke zrobiła:tak::tak:
my dzisiaj o 14 szczepienie antka i ja się odrazu zapisałam niech mnie pani doktor zobaczy:tak::tak:
joanna to jak się farbniesz to prosimy o fotkę:tak::tak:
a ja dzisiaj tylko ziemniaki gotuję do tego odgrzeje im bigos i wsio antek zupke ma ja jeść coś nie mogę mam jakiś jogurt to zjem:tak:
no prosze jaki szybki obiadek :)
Witam się i ja;-) u mnie dzisiaj pogoda do bani, pada, wieje, jest zimno i ciemno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz troszkę Was poczytam ale jakoś kiepsko się dzisiaj czuję, chyba malinka mnie zaraziła:-D:-D strasznie mnie boli głowa, katar koszmarny aż nie mogę oddychać, a po nocy miałam tak sucho w ustach że masakra i do tego język jak z papieru:szok::szok::szok::szok::szok::szok:najchetniej poszłabym do domu i przespała się trochę, zawsze mi to pomaga:tak:a tu nic z tego, i ta durna robota:wściekła/y:ja chciałam do księgowości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a nie na inżyniera (chociaż takie mam wykształcenie):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale co mam zrobić, potrzebujemy kasy bo jest naprawdę krucho

Jakbym się nie odzywała to życzę miłego dnia i trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzisiaj test z angielskiego (a nic się nie uczyłam:no:)
Kuruj sie dziewczyno!Trzymam kciuki
No i pasowało by sie przywitać.Więdz Witam was wszystkie dzień dobry:-)U nas pogoda do d.........y a nocka ciężka :wściekła/y:Kamilek obudził sie o 23:00 a zasną o 1:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:myślałam że mnie trafi zaswieciłam swiatło nachwile sie bawił w łóżku a później z racji tego że mi po łóżku chodził i mógłby spaść położyłam go na podłoge i tak stał przy łóżku ale ile przy tym radochy miał no ake już o 7:00niespał i budził Martynke żeby sie z nim bawiła w nocy też ją budził:dry::-D:-Dno ale i tak poleżeliśmy do 8:30 a teraz siedzi na podłodze i sie bawi:sorry2:cwaniak mały a Martynce troche lepiej po tej maści
wspolczuje nieprzespanej nocki, ale cieszy mnie ze lepiej z Martynka po tej masci
Hejka :-):-):-)
a ja sie nie wyspałam.położyłam sie spać o 1.00 w nocy,oglądaliśmy horror :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
"Piątek 13-tego" -najnowszy ten co teraz do kin ma wchodzić.
Bardzo fajny,momentami się bałam :-):-):-):-):-)

a Oliwka obudziła sie dziś z katarem,nie wiem gdzie mogła go złapać,wczoraj siedziała w domu bo lało,wiec nie wychodziła na dwór.to sama nie wiem skąd ten katar :no::no::no::no::no::no:
mam nadzieje ze tylko na katarze sie skończy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
lubie horrory, zdorowka dla Oliwki
Witam i ja:-)
Dominik juz w przedszkolu a dziewczynki jeszcze spia:tak::tak::tak:
Mnie cos gardło zaczyna pobolewac a Dominik mial kaszel no ale dzisiaj koniecznie chcia isc bo musi dzieci poczestowac cukierami:-);-)
Jak do jutra bedzie gorzej to chyba zostanie w domu

AGNES
Zdrowka dla Oliwki:tak:
Jak ogladaliscie horror:baffled::confused:Mieliscie robic cos innego:baffled:;-)
nastepna chora:confused:
:-D Laura ma to samo:-D
laura dostaje 250ml
WITAM PRZY PIERWSZEJ KAWCE :-)
Dzisiaj znów cały dzien sama bo L pojechał do firmy do Poznania i pewnie wróci po 22 :baffled:
Lena mi się w nocy budzi i płacze więc chodza do tyłu kolejny dzien żeby chyba hurtowo ida niech wyjdą i w koncu bedzie spokój:no:

na dzisiaj obiadek mam zrobiony więc free dzień :-D oby pogoda była ładna
fajnie sie masz z tym obiadem bo ja pracuje nad tym
U mnie słonko wyszło dobrze bo ja pranie nastawiłam farbnęlam sie wlosy na razie mokre ale na T zamieszcze troche moich zjdec z mlodości :-D;-)
o zaraz kukne
Moja też spała dzisiaj 12h:tak:, ale za to wczoraj był dzień bez drzemki :baffled:

No to po sniadanku. lecę dzisiaj wcześniej do parku. Muszę wcześniej wrócić bo na 12.20 lekarz...

Do później :-)
daj znac co po wiuzycie
hejka
w dobrym humorze :-D
T nadrobilam
kawka wypita wiec ide poczytac co u Was :tak:

uuuu no to super ze masz dobry nastrojek:happy:

Ja zaszalalam z rana wiec posprzatane juz i obiad na kuchence
Teraz lece mojemu sniadanko zrobic
Po wczorajszej nocy moze byc wyczerpany

No, troszku nadrobiłam.
Wróciłąm ze szpitala, małej ściągnęli szwy i przy okazji skalpelem suka ja skaleczyła. I jakby nigdy nic, -plasterek prosze zakladac, bo bedzie sie saczyc. Mala plakala przerazona, wiec juz sie nie klucilam, tylko wymowne spojrzenie jej pusciłam. Mała powiedziała bee i dada. Ona tak juz do wszytkich pielegniarek bedzie mowic???

Pozniej na szybkie zakupy, przy oststnim stoisku okozalo sie, ze mam juz za malo kasy. Dalam ile mialam, zatastalam zakupy do domu i poszłam z mala bez wózka oddac resztę. Szłyśmy dobre 1,5h. Usiadł na środku chodnika, bo ona chce na raczki. Onie, moja droga, ryk, krzyk a ja sobie zadzwoniłam do mamy, pogadałam, minęło dobre pół h i przyszła. Ale to jeszcze pieski po drodze, piaskownica, dmuchawce, dwa razu w g... wdepnęła, no i w końcu w domu.
Monię wypisali.

Teraz powinnam ganiać p kuchni i obiad robić , ale powiedziałam nie-najpierw troszke nadrobie, bo mnie znów zasypie.
A jeszcze T, ło matko...:-D:-D:-D

Zaktualizowałam mapę :tak:
A daj linka, mnie pewnie nie ma...

No pięknie, akrobatka rośnie. Tak broi to i później śpi jak zabita.

Malinka, kuruj się dziewczyno, dbaj o siebie, cała reszta chorowitek też. No przyszła taka, pozarażała, ale wybaczymy, tylko dbać o siebie to podstawa!!!

Mlena, byłoby super gdyby hurtowo poszły, u mnie się czają jak na wojnie, a boli ją czasem bardzo mocno.

dobrze ze Monie wypisali oby to bylo ostatni raz,
a co do Twojej malej luna heh to masz dzieciaka pelnego energii :-D:-D:-D
a ta pielegniarka potwierdzam suka :tak:

jakos bez Was trudno wytrzymac :-D:-D powiesilam pranie nastawilam zupe tylko nie wiem jak wyjdzie bo wszystkiego po trochu dalam chyba tzw "śmietnik kielecki ":-D:-D:-D najwiecej brokułow :tak: podejrzewam ze bedzie mozna poweidziec "brokułowy śmietnik kielecki " pozbierałam troche po Gabi ale w jednym miejscu zbieram a Gabi w drugim rozwala no i biore sie za odkurzanie :tak:pomalowalam sie troche ale chyba bede miusial zakupic nowe kosmetyki kolorowe bo cos mnie oczy pieką :-( musze zmyc i powyrzyucac i kupic lepszej jakosci ;-):crazy: dawno sie nie malowalm to fakt a przeciez to tez ma termin ważności fluid wyrzucial w niedziele ale znalazlam probke dobra jeszcze z Vichy ładnie mi zakrył zaczerwienienia na buzi tylko ze jak pytalm w aptece to jest cholernie drogi :baffled:

joanna to fakt vichy dobra firma tylko pieruńsko droga:wściekła/y:
ja mam teraz z margaret astor kupiłam w cerfurze na promocji za 14 zł ale kupowałam też lirene czy eweline i też były dobre a wcale nie drogie
kosmetyki niektórych firm mają kosmiczne ceny

ta tak vichy jest droga ,przez allegro można kupić próbki to wtedy tanio wychodzi ,ale jak wesele w tą sobotę to już możesz nie zdążyć:tak:

reklama
Do góry