reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień Dobry! :-)
Nie poczytam, bo chcę znaleźć jeszcze jakiś hotel w necie, zanim Piotruś wstanie.
A i "Na wspólnej" się zaczyna, to muszę trochę pozerkać ;-)
U nas OK. Nocka przespana, Piotruś wstał w dobrym nastroju, a po szaleńczej zabawie w dmuchanym pociągu z piłeczkami padł i śpi dalej :-D
Jestem z doskoku!:tak::tak::tak:

reklama
jakos bez Was trudno wytrzymac :-D:-D powiesilam pranie nastawilam zupe tylko nie wiem jak wyjdzie bo wszystkiego po trochu dalam chyba tzw "śmietnik kielecki ":-D:-D:-D najwiecej brokułow :tak: podejrzewam ze bedzie mozna poweidziec "brokułowy śmietnik kielecki " pozbierałam troche po Gabi ale w jednym miejscu zbieram a Gabi w drugim rozwala no i biore sie za odkurzanie :tak:pomalowalam sie troche ale chyba bede miusial zakupic nowe kosmetyki kolorowe bo cos mnie oczy pieką :-( musze zmyc i powyrzyucac i kupic lepszej jakosci ;-):crazy: dawno sie nie malowalm to fakt a przeciez to tez ma termin ważności fluid wyrzucial w niedziele ale znalazlam probke dobra jeszcze z Vichy ładnie mi zakrył zaczerwienienia na buzi tylko ze jak pytalm w aptece to jest cholernie drogi :baffled:
no te vichy jest drogie :dry:
a tak poza tym to z nas nalogowce i ciezko sie oderwac od BB :-D
joanna to fakt vichy dobra firma tylko pieruńsko droga:wściekła/y:
ja mam teraz z margaret astor kupiłam w cerfurze na promocji za 14 zł ale kupowałam też lirene czy eweline i też były dobre a wcale nie drogie
kosmetyki niektórych firm mają kosmiczne ceny
to Ci sie poszczescilo :tak: ale fakt ceny niektorych kosmos :shocked2:
Dzień Dobry! :-)
Nie poczytam, bo chcę znaleźć jeszcze jakiś hotel w necie, zanim Piotruś wstanie.
A i "Na wspólnej" się zaczyna, to muszę trochę pozerkać ;-)
U nas OK. Nocka przespana, Piotruś wstał w dobrym nastroju, a po szaleńczej zabawie w dmuchanym pociągu z piłeczkami padł i śpi dalej :-D
Jestem z doskoku!:tak::tak::tak:
szukaj szukaj i sie pochwal

A z kosmetyków to ostatnio kupiłam "Intensywną pielęgnację" Garniera - postanowiłam się ujędrnić :-D:-D:-D
Na opakowaniu piszą, że po 3 tygodniach skóra jest taka jędrna, że ho ho. To zobaczymy. :tak: O ile będę tak wytrwała i codziennie to w siebie wklepię :-p

myszunia to mamy podobnie ja jak kupuje jakiś balsam to obiecuje sobie regularnie stosować tylko tak jakoś p tygodniu mi się zapomina:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

madziula ty coś ostatnion okazyjnie na alegro z kosmetyków kupowałaś:-D:-D:-D:cool::cool::cool::cool::cool::cool:doszło już????
A DOSZŁO ,DOSZŁO I BARDZO DOBRZE NA TYM WYSZŁAM ,BO KUPIŁAM 20 SASZETEK DOSTAŁAM 30 +2SASZETKI FLUIDU I 1 PODKŁADU POD FLUID,TAKŻE SUPER BYŁAM ZADOWOLONA I OPŁACAŁO SIE W SUMIE,BO MIAŁAM 45 ML.KREMU ZA 20ZŁ.KREMU VICHY NORMADERM:tak:

reklama
Do góry