reklama
Joanna73
uzależniona od BB
a jakie masz mięsko?
madziulanatasza
Fanka BB :)
JOIANNA LUBIĘ TAKIE DANIA WSZYSTKO W JEDNYM ,MIĘSKO ,WARZYWA ,GORĄCE PIKANTNE ,PYSZNE

Joanna73
uzależniona od BB
ja mialam mieso mielone pieczarki paprykę i bodajze 4 ziemniaki pokrojone w kostke i cebulkę najpierw podsamżylam miesko i cebulke potem dolozyłam resztę i zalałam takim fixem z Lidla ale mozan dac normalne pomidory tylko nie kocentrat bo bedzie kwas
najlepsze sa Podravka a i ten fix to taki jak na zdjeciu
a ja knie to kup palki z kurczaka i cos takiego Winiary - Produkty, POMYSŁ NA Soczystego kurczaka z papryką i ziołami do tego ryż i jakas suróweczka malo pracy bo wszdzasz do woreczak w miedzy czasie gotujesz ryż robis surówke 

Załączniki
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja mam dzis pomidorowke z ryzem i steki dla mojego bo ja sie zupka najem a z chlopem to roznie bywa
Zupe mam juz gotowa jeszcze chwilka i Laura zje potem trzeba by bylo isc na zakupki ale pogodfa nie dopisuje bo zimny wiaterekpodmu****e
Moze wpadne do kumpelki na kawulca
sama nie wiem ale napewno wieczorkiem bede musial poprasowac
Luna suka z babki
Madziulanatasza udany zakup
Ja uzywam roznych kosmetykow ale malo bo raczej sie nie maluje.Mam kosmetyki z Avon, Rimel, Margaret Astor
A jakich perfum uzywacie?
Ja mam teraz D^G The one
sa boskie
Zupe mam juz gotowa jeszcze chwilka i Laura zje potem trzeba by bylo isc na zakupki ale pogodfa nie dopisuje bo zimny wiaterekpodmu****e

Moze wpadne do kumpelki na kawulca

Luna suka z babki
Madziulanatasza udany zakup

Ja uzywam roznych kosmetykow ale malo bo raczej sie nie maluje.Mam kosmetyki z Avon, Rimel, Margaret Astor
A jakich perfum uzywacie?
Ja mam teraz D^G The one

reklama
Podziel się: