reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

myszunia teksty mojej julki mnie bawią a czasami zastanawiają:confused::confused:
odgrzewam antkowi przed chwilką zupkę a julka siedzi z antkiem w pokoju ten marudzi bo głodny a julka go zagaduje i nagle wchodzi do mnie do kuchni i mówi WIESZ MAMA ZAJMIJ SIĘ NIM SAMA BO JA JUŻ JESTEM WYPALONA TĄ OPIEKĄ I MONOTONIĄ:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Dto co ja mam kurna powiedzieć:confused::confused::confused::confused:

reklama
Ja sie tylko melduje, że jestem.
Z braku czasu was nie nadrobię :baffled:
Cała trójka ma katar. Borys i Benjamin kaszlą coraz bardziej.
Mam nadzieję, że się nic większebgo nie wykluje, bo nkie dam rady sama z trójką chorych dzieci :no:
Teraz spadam, bo jak na złość maluchy dzisiaj bardzo krótko spały :wściekła/y:

DZIEWCZYNY!!! W Auchanie jest Bryza za 32 zł- 9,5 kg!! BIERZCIE BO SIE OPŁACA:-D ja kupiłam "okazyjnie" kilka miesiecy temu 7,5 kg za poodbną cenę:tak: teraz przydałoby sie znów zapasik zrobic:tak::tak:

No to jestesmy po spacerku:tak:Mlode juz w lozeczkach i mam nadzieje ze zaraz usna:-)Ja lece cos zjesc i powiesic pranie na balkon:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
Ja uzywam tylko Ariela:-)

myszunia teksty mojej julki mnie bawią a czasami zastanawiają:confused::confused:
odgrzewam antkowi przed chwilką zupkę a julka siedzi z antkiem w pokoju ten marudzi bo głodny a julka go zagaduje i nagle wchodzi do mnie do kuchni i mówi WIESZ MAMA ZAJMIJ SIĘ NIM SAMA BO JA JUŻ JESTEM WYPALONA TĄ OPIEKĄ I MONOTONIĄ:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Dto co ja mam kurna powiedzieć:confused::confused::confused::confused:
:-D:-D:-D:-D
Ty nam nic nie mówiłaś, że aż tak dziecko wykorzystujesz :szok::-D:-D:-D
Trzymamy kciuki za szczepienie. :tak::tak::tak::tak:
Ja też zmykam, bo książę wstał, to może dam mu coś zjeść i pójdziemy na spacerek i zakupki! :tak:
Miłego popołudnia! :-)

witam się i ja.
O rana po za domem.
Najpierw urząd gminy a potem zakupy na bazarku.
Po drodze jeszcze marcpol zaliczyłam i wreszcie wróciłam.
Wczoraj nic nie czytałam tutaj tylko na T wpadłam. Dziś też jeszcze nic ,bo czasu brak.
Poprawię się obiecuję i nadrobię co nieco.
Zmykam jakies śniadanko zrobić.

nie ma jak z rana zjesc sniadanko:-D

reklama
No to jestesmy po spacerku:tak:Mlode juz w lozeczkach i mam nadzieje ze zaraz usna:-)Ja lece cos zjesc i powiesic pranie na balkon:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
Ja uzywam tylko Ariela:-)
dla mnie to za drogie takie proszki:-p jakbym miala 1 tys wiecej na zycie na miesiac to tez bym pewnie kupowala:-D Ale ja tam wole bryze niz inne jakies tanie dziwne proszki pseudo piorace:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry