reklama
i jak ostatecznie z tym przyjacielem?śliczny ten twój chrzesniaka dziewczynki mega zainteresowane małym,nie były zazdrosne jak brałas go na ręce????
oj malinka bidulo,kuruj się a jak nie przejdzie to mykaj do lekarza.
a ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżkano ma ochotę na cosik
bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela
normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszećno to musiało go nieźle przypilić.
więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty
dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
zamówiony?
malinka KubuS przespał tak pierwszą noc bez pobudki jak miał 3 lata i 2 miesiącepatrysia nie mógłby tak codzień o 9 wstawać
ja to czekam aż antek położony o 21 pośpi jednym ciągiem cchoć by do tej 6-7![]()

dobrze,że się goiNo, troszku nadrobiłam.
Wróciłąm ze szpitala, małej ściągnęli szwy i przy okazji skalpelem suka ja skaleczyła. I jakby nigdy nic, -plasterek prosze zakladac, bo bedzie sie saczyc. Mala plakala przerazona, wiec juz sie nie klucilam, tylko wymowne spojrzenie jej pusciłam. Mała powiedziała bee i dada. Ona tak juz do wszytkich pielegniarek bedzie mowic???
Pozniej na szybkie zakupy, przy oststnim stoisku okozalo sie, ze mam juz za malo kasy. Dalam ile mialam, zatastalam zakupy do domu i poszłam z mala bez wózka oddac resztę. Szłyśmy dobre 1,5h. Usiadł na środku chodnika, bo ona chce na raczki. Onie, moja droga, ryk, krzyk a ja sobie zadzwoniłam do mamy, pogadałam, minęło dobre pół h i przyszła. Ale to jeszcze pieski po drodze, piaskownica, dmuchawce, dwa razu w g... wdepnęła, no i w końcu w domu.
Monię wypisali.
Teraz powinnam ganiać p kuchni i obiad robić , ale powiedziałam nie-najpierw troszke nadrobie, bo mnie znów zasypie.
A jeszcze T, ło matko...
A daj linka, mnie pewnie nie ma...
No pięknie, akrobatka rośnie. Tak broi to i później śpi jak zabita.
Malinka, kuruj się dziewczyno, dbaj o siebie, cała reszta chorowitek też. No przyszła taka, pozarażała, ale wybaczymy, tylko dbać o siebie to podstawa!!!
Mlena, byłoby super gdyby hurtowo poszły, u mnie się czają jak na wojnie, a boli ją czasem bardzo mocno.
vichy mnie uczulajoanna to fakt vichy dobra firma tylko pieruńsko droga
ja mam teraz z margaret astor kupiłam w cerfurze na promocji za 14 zł ale kupowałam też lirene czy eweline i też były dobre a wcale nie drogie
kosmetyki niektórych firm mają kosmiczne ceny

to tak jak dla mnieNie wiem czy chce mi się zupę robić, chociaż pieczarkowa, to dobry pomysł
Szukam jednak dania mięsnego, bo dla mojego m obiad bez mięsa to nie obiad, tylko przekąska![]()
fajna okazjaA DOSZŁO ,DOSZŁO I BARDZO DOBRZE NA TYM WYSZŁAM ,BO KUPIŁAM 20 SASZETEK DOSTAŁAM 30 +2SASZETKI FLUIDU I 1 PODKŁADU POD FLUID,TAKŻE SUPER BYŁAM ZADOWOLONA I OPŁACAŁO SIE W SUMIE,BO MIAŁAM 45 ML.KREMU ZA 20ZŁ.KREMU VICHY NORMADERM![]()
gratulacje gadułoUwaga uwaga!
Właśnie piszę do was mój tysięczny post!
:-):-):-)

no śniadanko,al ja kolację jadłam ok .1 w nocy no i potem lodyśniadankoa my tu o obiadach debatujemy
![]()

Jem ,jem.Dziewczyno, jedz śniadania!To podobno najważniejszy posiłek dnia!
Ja kiedyś na śniadanie piłam kawę i wypalałam ze 3 papierosy, a jadłam około południa dopiero. Ale jak rzuciłam fajki i zaczęłam jeść normalne śniadania, to zaczęłam się lepiej czuć
Bo ty niezła gaduła jesteś![]()
Ja w zasadzie jem raz dziennie
Zaczynam rano a kończę wieczorem
myszunia teksty mojej julki mnie bawią a czasami zastanawiają
odgrzewam antkowi przed chwilką zupkę a julka siedzi z antkiem w pokoju ten marudzi bo głodny a julka go zagaduje i nagle wchodzi do mnie do kuchni i mówi WIESZ MAMA ZAJMIJ SIĘ NIM SAMA BO JA JUŻ JESTEM WYPALONA TĄ OPIEKĄ I MONOTONIĄto co ja mam kurna powiedzieć
![]()

LA RIVE LOVE DANCE woda toaletowa 90 ml - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych TO MOJE OSTATNIO ULUBIONE PERFUMY
GRETI współczuje![]()
a ja przed chwila mialam telefon od mijej istruktorki miala wypadek ledwo mówiła :-( jej sie nic nie stało tylko samochód do remontu![]()

pewnienie ma jak z rana zjesc sniadanko![]()

a ja nadal Jelpdla mnie to za drogie takie proszkijakbym miala 1 tys wiecej na zycie na miesiac to tez bym pewnie kupowala
Ale ja tam wole bryze niz inne jakies tanie dziwne proszki pseudo piorace
![]()
madziulanatasza
Fanka BB :)
NAPRAWDĘ fajne bajeczki czytanedla wszystkich kobiet siedzących w domu ze swoimi pociechami !!
Polecam przepiękne bajki za darmo na BaJkI MaLoWaNe DźWiĘkIeM
Polecam
Karola

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
polka siatkarkastrasznie popieprzona ta pogoda dzisiaj
wyszłysmy byłoi zimno tak że kurtkę ubierałam na krótki rękaw i bluzę po 15 min zrobiło się ciepło że się zaczęłam rozbierać Lenę też po następnych 15 zaczęło laż potem znów słońce potem wietrzysko że głowę urywa niewiadomo jak się ubrac
poszłam na zakupy i oczywiście klasyczna polka "siatkarka" objuczona jak wielbłąd na pustyni doczołgałam się do domu i postanowiłam ,ze przez najlbiższe dni nei wychodze z kasa z domualbo ja za rozrzutna jestem albo wszystko tak cholernie drogie
![]()

tekst tygodnia normalnie:-):-):-):-):-):-):-)
ja tez tak czeaso wygladam
wiem jaka mialas pogode bo bylam dzis w rembertowie
ja od poczatku uzywalam Bobasa a tak blizej roku zaczelam przechodzic na Eniezła aparatka
a ja Wam powiem ,że ostatnio kupiłam persil do białego i wyprałam w nim zaplamione od obiadków śliniaki Leny i wszystko zeszło
jej rzeczy piorę w lowelli na początku to jelp ale za drogi jest jednak lovella nidopiera wszystkiego czy jakbym dodała do niej persil to by jej nie uczuliło? tak się zastanawiam ale boje się zaryzykować
a jak to sprawdzic????????????Masz anemie
Mi sie szyjka skracala od 24 tyg i przenosilam tazke nie lam sie mozesz i do 40tc wytrzymac
Jak sie dzidzia nie obroci to cesarke Ci zrobia
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy
A ja dopiero zauwazylam ze na T mozna sprawdzic kto pokolei wchodzi na watek, ale spostrzegawcza jestem co![]()
ja mialam anemie przez cala ciaze.wlasciwie obie ciaze.
to kawal chlopa! a te ciuszki to duzo za duze????????no my już po szczepieniu więc po kolei:
antek waga 7280,klata 42cm,głowa 43 cm,wzrost ok 76 cm
julka weszła ze mną do gabinetu i nawija jak najęta o szczepieniu jaka to ona by była odważna itp pani doktor luk w karte luk który on rocznik i mówi no to się wykażesz zaraz bo my wezwanie na szcepienie wysłaliśmyzbadała julkę i zaszczepiła na polio i......kurcze zapomniałam
no a ja mam zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk
dobra gonie grzać bigos i nastawić ziiemniaczki potem nadrobie zaległości![]()
a jak Ty mialas wczoraj taka goraczje to ja bym nie szla na szczepinei zeby innych dzieci nie pozarazac!!!!nie grzeczna baba z Ciebie!!!

a co do ciuszkow?bylas moze w banku?????

mnie jakis katar tez dopada

u nas rano jak wyjzedzalysmy to padalo.pozniej bylo ladie ale juz chlodniejCo wy macie z tą pogodą u nas ciągle świeci słońce![]()
bo to 3 ogrodnikow\!!!! i daltego jest zimniej!!!
Mama Helenki Ty sie nie rozkladaj bo ja we wtorek z Weronika do CZD a Paulina na wycieczke wiec myslalam ze moze Cie nawiedze:-):-):-)co Ty na to?125 dojade do Ciebie????????
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ide myc dzieci.odezwe sie pozniej
anka26_x_07
Mama Laury :)
Anabuba no to zes sie nalatala dziewczyno.najwazniejsze ze wszystko zalatwione i masz zdolne dziecko w domu 5 i 6 no no no pozazdroscic
A zarcik elegancki
A sprawdzic latwo u gory masz pokazane 10 osob z uzytkownikow i pokazuje po kolei jak sie wchodzi
Agnes jak pada to sie siedzi na BB nie wiedzialas
Fotki oczywiscie mile widziane
Laura juz wykapana i po kolacji.Dzis szaleje bo zjadla 3 razy zupke pomidorwa z ryzem szok a wiec jakies 5 nalewek
do tego mleko z kasza 250ml, paroweczka i ciastakmi popchala, oczywiscie migdaly bo to jej przysmak i herbatke w ilosci 150ml
a do konca dnia jeszcze jej zostalo bo wstala o 19

Agnes jak pada to sie siedzi na BB nie wiedzialas

Laura juz wykapana i po kolacji.Dzis szaleje bo zjadla 3 razy zupke pomidorwa z ryzem szok a wiec jakies 5 nalewek

madziulanatasza
Fanka BB :)
To Laurka dzisiaj konia z kopytami by wciągła
dzieci tak mają czasem ,za to jutro dla równowagi może się przygłodzić 
Anabuba fajnie ,że wszystko załatwiłaś i nawet ci na rękę poszli
ja na razie odpadam ale jeszcze potem zajrzę

anka26_x_07
Mama Laury :)
Dzis nadrabiala bo ostatnio zjadala mniej niz zwykle
reklama
Podziel się: