reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
śliczny ten twój chrzesniak :tak::tak::tak::tak: a dziewczynki mega zainteresowane małym,nie były zazdrosne jak brałas go na ręce????

oj malinka bidulo,kuruj się a jak nie przejdzie to mykaj do lekarza.

a ja tylko wpadłąm na chwilke.Bo M mnie zaciąga do łóżka :-p:-p:-p:-pno ma ochotę na cosik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bo sie za bradzo przymila.nawet mi przed chwilka powiedział ze jak się dziś bzykniemy bo ma taką ochotę ogromniastą to mi kupi tego przyjaciela :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie jestem w szoku a niedawno nie chciał o tym słyszeć :-D:-D:-D:-Dno to musiało go nieźle przypilić.

więc uciekam,będę mieć ręce pełne roboty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
i jak ostatecznie z tym przyjacielem?
zamówiony?

patrysia nie mógłby tak codzień o 9 wstawać:tak::tak::tak::confused::tak::tak:
ja to czekam aż antek położony o 21 pośpi jednym ciągiem cchoć by do tej 6-7:tak:
malinka KubuS przespał tak pierwszą noc bez pobudki jak miał 3 lata i 2 miesiące :-D:-D:-D:-D

No, troszku nadrobiłam.
Wróciłąm ze szpitala, małej ściągnęli szwy i przy okazji skalpelem suka ja skaleczyła. I jakby nigdy nic, -plasterek prosze zakladac, bo bedzie sie saczyc. Mala plakala przerazona, wiec juz sie nie klucilam, tylko wymowne spojrzenie jej pusciłam. Mała powiedziała bee i dada. Ona tak juz do wszytkich pielegniarek bedzie mowic???

Pozniej na szybkie zakupy, przy oststnim stoisku okozalo sie, ze mam juz za malo kasy. Dalam ile mialam, zatastalam zakupy do domu i poszłam z mala bez wózka oddac resztę. Szłyśmy dobre 1,5h. Usiadł na środku chodnika, bo ona chce na raczki. Onie, moja droga, ryk, krzyk a ja sobie zadzwoniłam do mamy, pogadałam, minęło dobre pół h i przyszła. Ale to jeszcze pieski po drodze, piaskownica, dmuchawce, dwa razu w g... wdepnęła, no i w końcu w domu.
Monię wypisali.

Teraz powinnam ganiać p kuchni i obiad robić , ale powiedziałam nie-najpierw troszke nadrobie, bo mnie znów zasypie.
A jeszcze T, ło matko...:-D:-D:-D

A daj linka, mnie pewnie nie ma...

No pięknie, akrobatka rośnie. Tak broi to i później śpi jak zabita.

Malinka, kuruj się dziewczyno, dbaj o siebie, cała reszta chorowitek też. No przyszła taka, pozarażała, ale wybaczymy, tylko dbać o siebie to podstawa!!!

Mlena, byłoby super gdyby hurtowo poszły, u mnie się czają jak na wojnie, a boli ją czasem bardzo mocno.
dobrze,że się goi

joanna to fakt vichy dobra firma tylko pieruńsko droga:wściekła/y:
ja mam teraz z margaret astor kupiłam w cerfurze na promocji za 14 zł ale kupowałam też lirene czy eweline i też były dobre a wcale nie drogie
kosmetyki niektórych firm mają kosmiczne ceny
vichy mnie uczula:szok::-:)-(

Nie wiem czy chce mi się zupę robić, chociaż pieczarkowa, to dobry pomysł :tak:
Szukam jednak dania mięsnego, bo dla mojego m obiad bez mięsa to nie obiad, tylko przekąska :-D
to tak jak dla mnie
A DOSZŁO ,DOSZŁO I BARDZO DOBRZE NA TYM WYSZŁAM ,BO KUPIŁAM 20 SASZETEK DOSTAŁAM 30 +2SASZETKI FLUIDU I 1 PODKŁADU POD FLUID,TAKŻE SUPER BYŁAM ZADOWOLONA I OPŁACAŁO SIE W SUMIE,BO MIAŁAM 45 ML.KREMU ZA 20ZŁ.KREMU VICHY NORMADERM:tak:
fajna okazja

Uwaga uwaga!
Właśnie piszę do was mój tysięczny post! :szok::szok::szok:
:-):-):-)
gratulacje gaduło :-D:-D:-D

śniadanko:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a my tu o obiadach debatujemy:-D:-D
no śniadanko,al ja kolację jadłam ok .1 w nocy no i potem lody:-D:-D:-D:-D

Dziewczyno, jedz śniadania! :tak: To podobno najważniejszy posiłek dnia! :tak: Ja kiedyś na śniadanie piłam kawę i wypalałam ze 3 papierosy, a jadłam około południa dopiero. Ale jak rzuciłam fajki i zaczęłam jeść normalne śniadania, to zaczęłam się lepiej czuć :tak:

Bo ty niezła gaduła jesteś :-p:-p:-p
Jem ,jem.
Ja w zasadzie jem raz dziennie
Zaczynam rano a kończę wieczorem

myszunia teksty mojej julki mnie bawią a czasami zastanawiają:confused::confused:
odgrzewam antkowi przed chwilką zupkę a julka siedzi z antkiem w pokoju ten marudzi bo głodny a julka go zagaduje i nagle wchodzi do mnie do kuchni i mówi WIESZ MAMA ZAJMIJ SIĘ NIM SAMA BO JA JUŻ JESTEM WYPALONA TĄ OPIEKĄ I MONOTONIĄ:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Dto co ja mam kurna powiedzieć:confused::confused::confused::confused:
:-D:-D:-D:-D:-D

LA RIVE LOVE DANCE woda toaletowa 90 ml - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych TO MOJE OSTATNIO ULUBIONE PERFUMY :-D
GRETI współczuje :tak:
a ja przed chwila mialam telefon od mijej istruktorki miala wypadek ledwo mówiła :-( jej sie nic nie stało tylko samochód do remontu :szok::szok:
:szok::szok::szok::szok:

nie ma jak z rana zjesc sniadanko:-D
pewnie :-D:-D:-D:-D

dla mnie to za drogie takie proszki:-p jakbym miala 1 tys wiecej na zycie na miesiac to tez bym pewnie kupowala:-D Ale ja tam wole bryze niz inne jakies tanie dziwne proszki pseudo piorace:tak:
a ja nadal Jelp

dla wszystkich kobiet siedzących w domu ze swoimi pociechami !!

Polecam przepiękne bajki za darmo na BaJkI MaLoWaNe DźWiĘkIeM

Polecam
Karola
NAPRAWDĘ fajne bajeczki czytane:tak: Czekam aż mi się woda w bojlerze zagrzeje ,bo dzieci się pomyły m się wyprysznicował,a że mamy teraz 40l bojler to muszę czekać żeby się wykąpać:dry:bo sie ten duży zepsuł:dry:Malinka ,ale cie pokręciło choróbsko:szok:zdrówka życzę szybciutko zdrowiej:tak::tak:Julka taka odważna na przedbiegach tylko:-Dale mów co chcesz, ona w zyciu to da sobie zawsze radę:tak::tak::tak:Mi coś się humor zepsuł na wieczor ,dzieci mnie wykończyły kKlaudia dziś miz szyji nie złażila niemal im więcej poświęcam jej uwagi tym ona bardziej sie klei ,jestem padnięta.....do tegompojechałam z m do rodziców ,bo m miał ogrzewanie podłogowe u nich w łazienc zobaczyć ,bo grzać przestało ,to m musiał wykorzystac ,ze jestem i piwko golnąć ,a ja czekałam:angry:i tak jakoś:szok:

strasznie popieprzona ta pogoda dzisiaj :baffled:
wyszłysmy byłoi zimno tak że kurtkę ubierałam na krótki rękaw i bluzę po 15 min zrobiło się ciepło że się zaczęłam rozbierać Lenę też po następnych 15 zaczęło laż potem znów słońce potem wietrzysko że głowę urywa niewiadomo jak się ubrac:no:

poszłam na zakupy i oczywiście klasyczna polka "siatkarka" objuczona jak wielbłąd na pustyni doczołgałam się do domu i postanowiłam ,ze przez najlbiższe dni nei wychodze z kasa z domu :-D albo ja za rozrzutna jestem albo wszystko tak cholernie drogie :no:
polka siatkarka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2:
tekst tygodnia normalnie:-):-):-):-):-):-):-)
ja tez tak czeaso wygladam
wiem jaka mialas pogode bo bylam dzis w rembertowie

niezła aparatka :-D:-D

a ja Wam powiem ,że ostatnio kupiłam persil do białego i wyprałam w nim zaplamione od obiadków śliniaki Leny i wszystko zeszło :szok:
jej rzeczy piorę w lowelli na początku to jelp ale za drogi jest jednak lovella nidopiera wszystkiego czy jakbym dodała do niej persil to by jej nie uczuliło? tak się zastanawiam ale boje się zaryzykować
ja od poczatku uzywalam Bobasa a tak blizej roku zaczelam przechodzic na E

Masz anemie:szok:
Mi sie szyjka skracala od 24 tyg i przenosilam tazke nie lam sie mozesz i do 40tc wytrzymac:-D
Jak sie dzidzia nie obroci to cesarke Ci zrobia:baffled:
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy:tak:

A ja dopiero zauwazylam ze na T mozna sprawdzic kto pokolei wchodzi na watek, ale spostrzegawcza jestem co:-D
a jak to sprawdzic????????????
ja mialam anemie przez cala ciaze.wlasciwie obie ciaze.

no my już po szczepieniu więc po kolei:
antek waga 7280,klata 42cm,głowa 43 cm,wzrost ok 76 cm:szok:
julka weszła ze mną do gabinetu i nawija jak najęta o szczepieniu jaka to ona by była odważna itp pani doktor luk w karte luk który on rocznik i mówi no to się wykażesz zaraz bo my wezwanie na szcepienie wysłaliśmy:szok:zbadała julkę i zaszczepiła na polio i......kurcze zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no a ja mam zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk:szok:
dobra gonie grzać bigos i nastawić ziiemniaczki potem nadrobie zaległości:tak::tak:
to kawal chlopa! a te ciuszki to duzo za duze????????
a jak Ty mialas wczoraj taka goraczje to ja bym nie szla na szczepinei zeby innych dzieci nie pozarazac!!!!nie grzeczna baba z Ciebie!!!:cool2::cool2::cool2::-D

a co do ciuszkow?bylas moze w banku?????:sorry2::sorry2::sorry2:

mnie jakis katar tez dopada:baffled::baffled::baffled:

Co wy macie z tą pogodą u nas ciągle świeci słońce:tak:
u nas rano jak wyjzedzalysmy to padalo.pozniej bylo ladie ale juz chlodniej

bo to 3 ogrodnikow\!!!! i daltego jest zimniej!!!

Mama Helenki Ty sie nie rozkladaj bo ja we wtorek z Weronika do CZD a Paulina na wycieczke wiec myslalam ze moze Cie nawiedze:-):-):-)co Ty na to?125 dojade do Ciebie????????

Anabuba no to zes sie nalatala dziewczyno.najwazniejsze ze wszystko zalatwione i masz zdolne dziecko w domu 5 i 6 no no no pozazdroscic:tak:A zarcik elegancki:-D:-DA sprawdzic latwo u gory masz pokazane 10 osob z uzytkownikow i pokazuje po kolei jak sie wchodzi
Agnes jak pada to sie siedzi na BB nie wiedzialas:-DFotki oczywiscie mile widziane:tak:

Laura juz wykapana i po kolacji.Dzis szaleje bo zjadla 3 razy zupke pomidorwa z ryzem szok a wiec jakies 5 nalewek:szok: do tego mleko z kasza 250ml, paroweczka i ciastakmi popchala, oczywiscie migdaly bo to jej przysmak i herbatke w ilosci 150ml:sorry2: a do konca dnia jeszcze jej zostalo bo wstala o 19:-D

To Laurka dzisiaj konia z kopytami by wciągła:-D:-Ddzieci tak mają czasem ,za to jutro dla równowagi może się przygłodzić :tak::tak:Anabuba fajnie ,że wszystko załatwiłaś i nawet ci na rękę poszli :tak:ja na razie odpadam ale jeszcze potem zajrzę:tak:

reklama
Oliwka juz najedzona lezy w łóżeczku.Ale strasznie meczy ja ten katar.mam nadzieję ze przez to nie będzie sie budzić w nocy :-)

Do góry