reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Maludy juz w łozkach:tak::tak::tak:Tzn Dominik u siebie a dziewczynki u mnie bo stwierdzily ze chca z mama spac:szok::-D:-D:-D
Wogole ostatnio to wszystko tylko z mama:no:Nawet jak chca siusiu na nocnik to czasami maja takie wejscia ze musze zaprowadzic Je za raczki:szok::rofl2:
No ale to chyba taki wiek albo ewidentny brak tatusia

oooooooooo cos w tym stylu
Wygląda apetycznie
myszunia nie masz pomysłu kup go:-D:-D:-D:-D:-Dto tekst mojej julki:tak::tak:
Julka to mała wygadana dziewczynka a jej teksty są świetne
Uwaga uwaga!
Właśnie piszę do was mój tysięczny post! :szok::szok::szok:
:-):-):-)
Gratuluje
a ja zjadlam wieeeeeeeeeeeelki talerz mojego żurku i teraz mi niedobrze:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co zadużo to nie zdrowo
witam się i ja.
O rana po za domem.
Najpierw urząd gminy a potem zakupy na bazarku.
Po drodze jeszcze marcpol zaliczyłam i wreszcie wróciłam.
Wczoraj nic nie czytałam tutaj tylko na T wpadłam. Dziś też jeszcze nic ,bo czasu brak.
Poprawię się obiecuję i nadrobię co nieco.
Zmykam jakies śniadanko zrobić.
Oj popraw sie kobito
a ja właśnie dojrzałam że napisałam już ponad 2ooo postów:szok:
Toś mnie przegoniła:confused:
Ja sie tylko melduje, że jestem.
Z braku czasu was nie nadrobię :baffled:
Cała trójka ma katar. Borys i Benjamin kaszlą coraz bardziej.
Mam nadzieję, że się nic większebgo nie wykluje, bo nkie dam rady sama z trójką chorych dzieci :no:
Teraz spadam, bo jak na złość maluchy dzisiaj bardzo krótko spały :wściekła/y:
Zdrówka dla dzieci
DZIEWCZYNY!!! W Auchanie jest Bryza za 32 zł- 9,5 kg!! BIERZCIE BO SIE OPŁACA:-D ja kupiłam "okazyjnie" kilka miesiecy temu 7,5 kg za poodbną cenę:tak: teraz przydałoby sie znów zapasik zrobic:tak::tak:
Ja wczoraj kupiłam Bonux 6,5 kg za 35 zł
strasznie popieprzona ta pogoda dzisiaj :baffled:
wyszłysmy byłoi zimno tak że kurtkę ubierałam na krótki rękaw i bluzę po 15 min zrobiło się ciepło że się zaczęłam rozbierać Lenę też po następnych 15 zaczęło laż potem znów słońce potem wietrzysko że głowę urywa niewiadomo jak się ubrac:no:

poszłam na zakupy i oczywiście klasyczna polka "siatkarka" objuczona jak wielbłąd na pustyni doczołgałam się do domu i postanowiłam ,ze przez najlbiższe dni nei wychodze z kasa z domu :-D albo ja za rozrzutna jestem albo wszystko tak cholernie drogie :no:
Nie jesteś rozrzutna wszystko drogie niestety
Witam po południu.

Poczytałam, ale nie dokładnie, widziałam tylko same pyszności do jedzenia :tak:
Nereczki mam zdrowe, pęcherz też :tak:

Lekarz co robił usg był tak miły ze pokazał mi moja launie :tak: Buziaczka i serduszko itp, miło było zerknąć :tak:

No a reszta wiesci to nic miłego :baffled: szyjka się skraca, mała głową do góry, dostałam fenoterol, żelazo bo mam anemie. :no: Następną wizytę mam 4 czerwca, ale lekarz stwierdził że moge nie dotrzymać :baffled:

Zaraz spadam bo muszę pojechać do banku i po resztę ciuchów dla małej, są u mojej mamy w piwnicy jeszcze :szok:

No ale jestem dobrej myśli, fenoterol pomoże i dotrzymam chociaż do 37 tyg :tak:
Fajnie że widziałaś dzidziusia ja też brałam fenoterol.No i anemie też miałam
no my już po szczepieniu więc po kolei:
antek waga 7280,klata 42cm,głowa 43 cm,wzrost ok 76 cm:szok:
julka weszła ze mną do gabinetu i nawija jak najęta o szczepieniu jaka to ona by była odważna itp pani doktor luk w karte luk który on rocznik i mówi no to się wykażesz zaraz bo my wezwanie na szcepienie wysłaliśmy:szok:zbadała julkę i zaszczepiła na polio i......kurcze zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no a ja mam zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk:szok:
dobra gonie grzać bigos i nastawić ziiemniaczki potem nadrobie zaległości:tak::tak:
fajna waga no i Julia świetna
Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do > > sypialni
> > a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
> > Pyta się go:
> > - Gdzie moja żona?
> > A on odpowiada przerażony:
> > - W łazience, bierze prysznic.
> > Mąż na to:
> > - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź > > cicho
> > Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
> > - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
> > A gość:
> > - Otwórz szafę, to się posrasz...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witajcie witajcie!!!
ae jestem padnieta!:-(
wczoraj juz nie mialamczasu zjarzec-dzis rano pobudka i po 8 juz bylsymy w pociagu.dziewczyny dosc grzeczne,dobrze ze siora ze mna byla to mi pomogła.w domu bylysy przed 14,cos tam ogarnelam i polecialam na zebranie,niedawno wrocilam.dziewczyny ogladaja dobranocke to mam chwile.
nadleglosci postaram sie w miare nadrobic o ile mi sie uda:baffled::baffled:

w centrum zalatwilam to co chciałam i udalo mi sie tez zaltwic cos z czwartkowa wizyta-wypisza nam zaswiadczenie na podstwiae ostatnich wizyt i albo we wtorek odbiore albo wysla poczta:-):-):-):-):-)
jak miło:-D:-D:-D:-D

po zebtaniu tez ok.moje dziecko ma ostatnio te gorsze dni-czyli bardzo zle ,ale w tamtym roku było gorzej.idze normalnym programem na prwie samych 5 i 6 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jest problem bo ciagle chce byc najlepsza i pierwsza ale poza tym ok:-)
WEroniak maiała katar tylko w niedziele:baffled::baffled::baffled: i juz po katarez.za to Paulina sie nabwaiło-nie wiadmo jaka przyczuna.mam nadzieje ze w nic wiecej sie nie rozwinie.
jak byłam na zebraniu to dzieci narobiły mi takie bajzlu ze :szok::szok::szok::szok::szok:ciekawe gdzie w tym czasei był tata:confused::confused::confused::confused::baffled:
Dobrze ze udało ci sie cos załatwć
Fotki sa juz na T :-):-):-):-)
Zaraz sprawdze ale fottki na NK śliczne zdjecia
Anabuba, super ze wszystko załatwiłaś :tak: czuje sie świetnie więc zapraszam :tak: 125 musisz wysiąść na wiatracznej. Umówimy sie dzien wczesniej to wyjdziemy po was :tak:

Dopiero jedna tabletka fenoterolu a już mi się ręce trzęsą :baffled:

A tak w ogóle to wpadłam tylko napisać dobranoc:tak:
Tak to już jest ja jak brałam enoterol to strasznie mi serce pukało i spac mi sie chciało

reklama
ia tylko wpadłam powiedzieć dobranoc ścina mnie z nóg:-:)-:)-(
Dobrej nocki:-)
no ide ide tylko ten BB nałóg:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:no musze zaspokoić ciekawość co u was bo nie zasne:rofl2::rofl2:jeszcze tajny i spadam:-p:-D
Oj ten nałóg:-D
a ja ide sie kapać,padam znóg.ja nie zajrze to znaczy ze padłam i juz śpię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

w razie czego mówię dobranoc
Dobranoc
mamy gosci wiec nie moge popisac nadrobie jutro
Dobrej nocki
Dobrej nocki

Do góry