reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny
Poczytałam sobie i żadnych cytatów nie zaznaczyłam, więc napiszę ile pamiętam :baffled:

As, ja cię podziwiam, że ty tak po nocach możesz siedzieć i jeszcze w dzień przytomna jesteś. Ile godzin dziennie ty śpisz? :confused:

Anabuba, gratulacje :tak::tak::tak: Wiedziałam, że się uda :-)

Malinka, ucałuj półroczniaka! :tak::-D:-D

Joanna, przykro mi, że tym razem się nie udało, ale musisz być wytrwała - na pewno w końcu się uda i niedługo będziesz piratować w Kielcach! :-) ;-)

Medeuska, ja mam album z pierwszego roku Piotrusia, który zrobiłam na komputerze, a później wydrukowałam, dałam do introligatora, żeby oprawił i powklejałam zdjęcia. Jest cudny. :tak: No i takie pamiątki są bezcenne. A do 18 postanowiłam zbierać różne rzeczy do kuferka (tylko jeszcze kuferka nie mam :-p) włożę tam jego pierwszy smoczek, pierwszy kocyk, buteleczkę, grzechotkę, misia, obcięte włoski i takie tam. :-)

Witam nową mamę! :tak::tak::tak:

I więcej chyba nie pamiętam :dry:
Też super pomysł:tak::tak::tak:

madziula mi te drugie bardziej się podobają a cenowo jak??????
meduska małpo ty znasz płeć????bo ty zawsze per ona a jak to on??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie znam:-D Ale jakos chcialam dziwczynkei mmówie że to jest moja Zuzia, boje z m tak mówimy, a jak bedzie chłopczyk, to sie bedziemy musieli przestawic na Maksymiliana:-D
nie jesteś dzwina ,tylko po prostu lubisz takie coś zrobione tylko dla 1 osoby.
To bardzo osobisty album będzie i dlatego bardzo wyjątkowy.
Ja mam masę zdjęć normalnych i też się zastanawiałam nad takim albumem dla Klaudii i Kubusia też chyba się skuszę.
Obie wtedy będziemy dziwne.
:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D bądź dziwna bądź:-D:-D:-D

Ja też najpierw wypelnialam ankietę a potem przysyłajataki skaner zebys skanowala swoje zakupy i za to dostajesz punkty :tak:

wyjechałam na miasto ale dawal mi caly czas komendy w lewo i wpierdziliłam sie w skrzyzowanie po ktorym ani razu nie jezdzialm i zgupialam :szok::szok::szok::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

GRATKI:-)

wITAM :tak:

Plakac mie sie jak se pomysle o tym wszystkim a tu znowu trzeba wykupic 5 godzin i dopiero ustalic termin :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: wsciekla jestem na siebie okropnie ide poprasowac to sie moze zrelaksuje chwile :-:)-:)-(

Aha... w sumie.. jak to nie ma dużo roboty to można spróbowac, jakas kaska zawsze sie przyda:-D:-D

reklama
joanna to relaxuj się z nami :tak::tak::tak::tak:
najgorsze to że za te 5 godzin trzeba zapłacić i za egzamin też no i ten stres i czas na to znaleź w tej gonitwie ech.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie mógł już ci darować:crazy::crazy::crazy:
ja tam zdałam za 1 razem chyba na ładne oczy to już 14 lat temu i jak skończyłam jazde po szczecinie to egzamintor powiedział że by ze mną bał się jeździć ale zdałam:-D:-D:-D

nie jesteś dzwina ,tylko po prostu lubisz takie coś zrobione tylko dla 1 osoby.
To bardzo osobisty album będzie i dlatego bardzo wyjątkowy.
Ja mam masę zdjęć normalnych i też się zastanawiałam nad takim albumem dla Klaudii i Kubusia też chyba się skuszę.
Obie wtedy będziemy dziwne.
:-D:-D:-D:-D

na pewno będzie

Myszunia mi wystarczy standardowo 4-5 godzin snu i raz w tygodniu tak z 10 godzin.
I jestem happy.:-D:-D:-D:-D:-D

oooo tylko 4-5 godzin snu?? ja to bym wtedy do tylu chodzila :-) fakt ze szybko spac nie chodze bo ok 23 ale do 9 moge pospac bo wtedy Emily wstaje a spac chodzi o 20 takze z mezem mamy wieczor nasz no chyba ze maz w robocie to wtedy lipa i siedze przed kompem albo tv:tak:

ja to mam ochote jechac dzisiaj na rownice fajna pogoda jest slonce swieci tylko ze wiatr troche mocny :sorry2:
medeuska robisz cos dzisiaj??
dzisiaj... zamawiam pierdoły do albumu:-D:-D poki co to caly czas od 7 rano:szok: i za nic si enie wzielam:szok: musze chociaz isc wlosy umyc, tylko sie wykapalam, a obiad trzeba zrobic, a m obiecalam ze sie dzisiaj wyszykuje i gdzies z nim wyjde, ajakos misie nie chce szykowac :-D:-D:-D

może za bardzo wierzę w siebie i za bardzo pewna jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::baffled::baffled: o nic nie chodzi tylko o kase jak se pomysle ile juz poszlo to łzy mi same leca tyle rzeczy juz sobie odmawiaam ide bo sie rozplakalam:-(
Doskonale cię rozumiem. Ja też mnóstwo kasy wywaliłam na prawko i też bardzo mnie to bolało. Tym bardziej, że mam świadomość, że dwa razy oblałam niesłusznie, bo pan egzaminator miał takie widzimisię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Miałam już taki moment, że naprawdę chciałam to olać, no ale mój m mnie wtedy zmobilizował. Powiem ci, że jak szłam na ten ostatni egzamin to już było mi wszystko jedno i muszę przyznać, że nawet się zdziwiłam jak na koniec pan mi powiedział, że zdałam. No więc ty też zdasz! Głowa do góry!

dziekuje za pocieszenie dobrze ze Was mam bo bym sie zalamała calkie i utonęla w łzach

Ja też najpierw wypelnialam ankietę a potem przysyłajataki skaner zebys skanowala swoje zakupy i za to dostajesz punkty :tak:

Jak ja bym taki skaner dostała to bym się załamała .U mnie średnio 1000 zł tygodniowo na zakupy się wydaje.
A swoją drogą to jak naliczane są te punkty?
I ile by było za taki miesiąc przykładowo?
Wyłączam kompa ,bo mnie przyciąga jak magnes.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak ja bym taki skaner dostała to bym się załamała .U mnie średnio 1000 zł tygodniowo na zakupy się wydaje.
A swoją drogą to jak naliczane są te punkty?
I ile by było za taki miesiąc przykładowo?
Wyłączam kompa ,bo mnie przyciąga jak magnes.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
1000zl tygodniowo?????:szok::szok::szok: ja 300 na 2 tyg o wiecej nie mam i zawsze zalamana w auchanie przzy kasie:-D jak ja bym chcaiala tyle miec do wydania:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry