medeuska
październikowa mama'09
Też super pomysłCześć dziewczyny
Poczytałam sobie i żadnych cytatów nie zaznaczyłam, więc napiszę ile pamiętam
As, ja cię podziwiam, że ty tak po nocach możesz siedzieć i jeszcze w dzień przytomna jesteś. Ile godzin dziennie ty śpisz?
Anabuba, gratulacjeWiedziałam, że się uda :-)
Malinka, ucałuj półroczniaka!
Joanna, przykro mi, że tym razem się nie udało, ale musisz być wytrwała - na pewno w końcu się uda i niedługo będziesz piratować w Kielcach! :-) ;-)
Medeuska, ja mam album z pierwszego roku Piotrusia, który zrobiłam na komputerze, a później wydrukowałam, dałam do introligatora, żeby oprawił i powklejałam zdjęcia. Jest cudny.No i takie pamiątki są bezcenne. A do 18 postanowiłam zbierać różne rzeczy do kuferka (tylko jeszcze kuferka nie mam
) włożę tam jego pierwszy smoczek, pierwszy kocyk, buteleczkę, grzechotkę, misia, obcięte włoski i takie tam. :-)
Witam nową mamę!
I więcej chyba nie pamiętam![]()

Nie znammadziula mi te drugie bardziej się podobają a cenowo jak??????
meduska małpo ty znasz płeć????bo ty zawsze per ona a jak to on??????![]()

nie jesteś dzwina ,tylko po prostu lubisz takie coś zrobione tylko dla 1 osoby.
To bardzo osobisty album będzie i dlatego bardzo wyjątkowy.
Ja mam masę zdjęć normalnych i też się zastanawiałam nad takim albumem dla Klaudii i Kubusia też chyba się skuszę.
Obie wtedy będziemy dziwne.
![]()

Ja też najpierw wypelnialam ankietę a potem przysyłajataki skaner zebys skanowala swoje zakupy i za to dostajesz punkty
wyjechałam na miasto ale dawal mi caly czas komendy w lewo i wpierdziliłam sie w skrzyzowanie po ktorym ani razu nie jezdzialm i zgupialam:-
-
zawstydzona/y:
GRATKI:-)
wITAM
Plakac mie sie jak se pomysle o tym wszystkim a tu znowu trzeba wykupic 5 godzin i dopiero ustalic terminwsciekla jestem na siebie okropnie ide poprasowac to sie moze zrelaksuje chwile :-
-
-(
Aha... w sumie.. jak to nie ma dużo roboty to można spróbowac, jakas kaska zawsze sie przyda