reklama
no widze ze suwaczki są juz gotowe.widzisz nie było to wcale trudne :-):-):-)Dolanczam sie do zyczen dla maluchow:-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Dziękuje a patrzcie jaki mi porządek robidziękuje za życzonka dla antosia może temu gangreniakowi się odmieni i grzeczny będzie
wiktoria sto lat dla kamilka toć on dzisiaj ma 10 miesięcy![]()
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
kurcze ja mam porobione to co chcialam i sie nudze
chyba pobrzerabiam sobie zdjecia od malego![]()
Jak ci sie tak nudzi to mozesz mi poprasowac albo obiad ugotowac :-):-):-)
Bo Emily spi juz ponad godzine a ja sie dalej nie ruszylam tylko siedze przed kompem

hehe a jak luka co on to maDziękuje a patrzcie jaki mi porządek robi

jasne tylko do Niemiec to zanim ja sie rusze to juz dawno bedziesz miala to porobioneJak ci sie tak nudzi to mozesz mi poprasowac albo obiad ugotowac :-):-):-)
Bo Emily spi juz ponad godzine a ja sie dalej nie ruszylam tylko siedze przed kompemmoj napewno za niedlugo wstanie wiec trzeba sie za cos zabrac:-):-)

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
no widze ze suwaczki są juz gotowe.widzisz nie było to wcale trudne :-):-):-)
No nie masz racje ze nie bylo trudne ale tylko dzieki Twojej pomocy dalam rade bo tak to moze bym sie dalej meczyla:-):-):-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Dla twojej córeczki też wszystkiego dobrego bo widze że wczoraj skończyła 9 miesięcyDolanczam sie do zyczen dla maluchow:-)
Patrysiu to szuflada ze skarpetkami i majtkami Martynki
patrysia jak słodko ci sprząta

jak bym moją julke widziała sprzed 3 lat

ta otwierała szafki na rościerz i w te pędy wywalała wszystko na podłoge a jak mnie widziała to uwijała się 3 razy szybciej i piszczała z radości jak gnałam do niej z okrzykiem nie wolno a potem jak była deko starsza to wywalała z szafek i powtarzała nu nu nuuuu nie wolno aty aty i wywalała w najlepsze a jak podchodziłam do niej z pytaniem i co zrobiłaś to mówiła mama nu nu nuuuu ni wolno bojam się

reklama
malina to od Wikipatrysia jak słodko ci sprzątajak bym moją julke widziała sprzed 3 lat
ta otwierała szafki na rościerz i w te pędy wywalała wszystko na podłoge a jak mnie widziała to uwijała się 3 razy szybciej i piszczała z radości jak gnałam do niej z okrzykiem nie wolno a potem jak była deko starsza to wywalała z szafek i powtarzała nu nu nuuuu nie wolno aty aty i wywalała w najlepsze a jak podchodziłam do niej z pytaniem i co zrobiłaś to mówiła mama nu nu nuuuu ni wolno bojam się
![]()

to Twoje dzieci maja od urodzenia dobre hasla

Podziel się: