luna665
Mama grudniowa 2007
^ strona od rana, no sorki, ale dałam rade tylko 4 pierwsze przeczytać, bo mnie tu juz wyganiaja od kompa i ...

Po drugie, ja kupuje małej takie tansze herbatki, tylko uwaga-dokladnie czytaj sklad czy nie ma czeos paskudnego. Jakbys chciała, to spisze ci, czego dziecku absolutnie nie wolno!!!
Ide pojeżdzic, akurat fakty obejrze
Zarejestrowałam się tamNie było mnie pare minut a tu tyle do czytania Kamilek spi Martynka na bajkach a ja teraz wypełniałam płatną ankiete
Joasiu, będzie lepiej, zawsze do przodu o jakies doświadczenie.witam nie udało mi si zdac :--
-
-
-
-
-
-
-
-
-(

Anabuba baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzooooooooooooooooo sie ja Cieszę, ogromniekobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje)))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No kochana, a więc tak, trzeba się uzależnić-to podstawa, trzeba pisać po 100 postów dziennie,przez tydzień kłaść się po As a wstawać przed Wiktoria 12. No i mile widziane fajne adresy internetowe i proste, pyszne i tanie przepisy na żarełko. Acha dziewczyny, uporządkowałam już te dania dietetyczne, więc zamawiać...Hm.. czy Cie przyjmiemy... Musisz przejsc TEST![]()
A ten test to jakis trudny jest;-)
Nie no, bucie fajne, i te drugie tez, ale te rozmiary stóp waszych dzieciaków to ło mamusiu, ja mam od 36 do 38 - zalezy jak leży.Wiktoria jaki seksi avatarek od razu widać ,ze wiosna...idę powiesić pranie licytuję dla klaudii sandał ma ona dopiero 10 lat ,a stopę jak dorosła potrzebuje rozmiar 38 co sądzicie
powiększ
![]()
topobuwie_pl *__NIEZWYKŁE__ /pi1848/__38
No patrz, u mnie to samo. Ten pierwszy-pierwszy roczek jest uzupełniony, a reszta w kompie, ewentualnie na plytkach. a najlepsze, że na gwiazdkę rodzine nasi i jej chrzestni dostali takie albumy pierwszego roku, ale z kazdego miesiaca najlepsze ujęcia, i pierwsze kroki, pisanie, jedzenie, siedzenie, to bomba, a sobie nie zrobiliśmy, no bo po coJa mam dokladnie to samo album jest zdjecia sa na kompie i nie ma pana kto by powywolywal takze album od Emily jest rowniez pusty![]()

A ja mam takie pudełko z pępowinką, obrączką ze szpitala , takim tyci pampersikiem itd..Medeuska, ja mam album z pierwszego roku Piotrusia, który zrobiłam na komputerze, a później wydrukowałam, dałam do introligatora, żeby oprawił i powklejałam zdjęcia. Jest cudny.No i takie pamiątki są bezcenne. A do 18 postanowiłam zbierać różne rzeczy do kuferka (tylko jeszcze kuferka nie mam
) włożę tam jego pierwszy smoczek, pierwszy kocyk, buteleczkę, grzechotkę, misia, obcięte włoski i takie tam.
Ty ie płacz, bo to nic nie da. Nastepnym razem bedzie lepiej, zacisniemy kciukasy i paluchy u stó-musi sie udac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!może za bardzo wierzę w siebie i za bardzo pewna jestemo nic nie chodzi tylko o kase jak se pomysle ile juz poszlo to łzy mi same leca tyle rzeczy juz sobie odmawiaam ide bo sie rozplakalam:-(
PO pierwsze, ja chce przepis na zapiekanke!!!moja zapiekanka ziemniaczana już gotowa robie ją 2 raz i mam nadzieję że będzie tak dobra jak za pierwszym razem
dziewczyny mam pytanie od kiedy można dawać dzieciom do picia coś więcej jak te herbatki hipp czy bobowita czy też impres bo mój antek pije na potęge i taka duża puszka to na tydzień góra 10 dni a tanie to one nie są niestety czasami kupuje mu soczki hipp czy bobo-frut ale zastanawiam się czy może pić wode z sokiem np herbapolu malinowym czy z sokiem z malin który robi mama pietruszki????
Po drugie, ja kupuje małej takie tansze herbatki, tylko uwaga-dokladnie czytaj sklad czy nie ma czeos paskudnego. Jakbys chciała, to spisze ci, czego dziecku absolutnie nie wolno!!!
Ide pojeżdzic, akurat fakty obejrze