reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mam wiadomość od Aleksi.:-):-):-):-):-)
Właśnie wróciła ze szpitala do domu.
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.

Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.

Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.

reklama
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.

Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.

Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.
To też ją od nas pozdrów dobrze że do domku wróciła.
Dobra ja uciekam kosic będe wieczorem pa

QUOTE]
Zdrówka dla Aleksi. Ja ten wózeczek nazywam "balkonik" :-D

ewon dzwonimy dzwonimy i narazie lipa albo nieaktualne albo w ogłoszeniu jedno a w rozmowie coś zupełnie innego np 900 zł+ 300 czynsz a jak zaczynasz gadać to 900 owszem ale czynsz nagle wzrósł i jest 450 no i ogrzewanie na prąd a zimą to tak około 400-500 zł więc odpada nie stać mnie:no: ale mistrzostwo to napisać w ogłoszeniu 2 pokoje kuchnia łazienka balkon około 56 metrów a w rzeczywistości to 30 metrów bo jeden pokój będzie zajęty przez właściciela ale go całymi dniami nie ma to tak jakbyśmy całe mieszkanie mieli dla siebie:szok::szok::szok::szok::szok:po cholere ludzie tak kłamią w ogłoszeniach:confused::confused::confused::confused::confused:
no kuruje się kuruje tyko z efektami coś marnie:wściekła/y:

Agnes Greti ja tez mam sentyment do blizniakow:D moja bratowa ma parke.teraz zaluje,ze jak bylam w ciazy z damianem ze nie ma siostry albo brata blizniaka:) napewno juz by mi sie nie marzylo nastepne:D

to brawa dla Aleksi.dobrze,ze operacja sie udała,zycze jej aby szybko doszła do siebie.

kurcze ale nie glowa boli:( kawe wypilam i dalej mnie lomocze leb:((((((( ostatnio za duzo tego wszystkiego na mnie spada.

mistrzostwo to napisać w ogłoszeniu 2 pokoje kuchnia łazienka balkon około 56 metrów a w rzeczywistości to 30 metrów bo jeden pokój będzie zajęty przez właściciela ale go całymi dniami nie ma to tak jakbyśmy całe mieszkanie mieli dla siebie:szok::szok::szok::szok::szok:po cholere ludzie tak kłamią w ogłoszeniach:confused::confused::confused::confused::confused:
Chyba żartujesz :szok::szok::szok: Też nie potrwfie tego zrozumieć po co tak kłamią. Przeciez robią sobie niepotrzebna robotę. Nie kumam jaki to ma sens :no:

reklama
Do góry