reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W takich domkach jest zawsze taniej niz w bloku czy w kamienicy:tak::tak::tak:
Okna sa niby plastiki i jest jakas mala jadalnia:tak:Ale zobaczymy jak pojedziemy bo to roznie bywa.
Chociaz nie ukrywam ze chciałabym zeby wypalilo:tak::tak::tak:
Wiec babeczki prosze o mega zacisniecie kciukow:-);-)
Pewnie że będziemy trzymać kciukasy :tak::tak::tak::tak:jakże mogłoby byc inaczej :-)

reklama
Dowikla serio chcesz mieszkac w blizniaku i placic za wynajem 1200zl To chyba bardziej oplaca sie wziasc kredyt i kupic cos to zawsze swoje a dawac komus 1200zl co miesiac to masz juz rate w banku:baffled:

My po slubie chcemy zmienic mieszkanie na wieksze bo tu za cisno nam a Laura dorasta wiec musi miec swoj pokoik:tak:

No tak ciocia juz sie napewno nie umisz doczekac:-):-):-):-)
ja bym tez chciala zmienic moje mieszkanie na wieksze tzn na dom bo mieszkanie mam w miare duze 90 metrow kwadratowych ale duzo za nie place i za te pienadze mogla bym domek wynajac:tak::tak::tak:
A co do niedzieli to niestety nie pasuje mi bo Davida dziadkowie z Köln przyjezdzaja jeszcze u nas nigdy nie byli wiec czas najwyzszy:tak::tak: a
David ma od dzis wolne do poniedzialku:-):-) ale wiesz ciocia co sie odwlecze to nie uciecze;-);-)

Ja dzis wkoncu dalam rade wszystko porobic tzn poprasowac posprzatac poprac i obiad ugotowac takze teraz mam luzik m niedawno wstal razem z Emily pojedlismy juz wszyscy i zaraz bedziemy jechac na zakupy bo juz sloiczkow i pampersow dla malej nie mam:-):-):-)

za taki metraz tyle kasiory:szok::szok:
Ja tu w DE mam 2 pokoje, kuchnie, lazienke, maly przedpokoik czyli jakies 46m2 Tu za takie mieszkanko placi sie 260euro a zabrobki zupelnie inne szok normalnie:szok:
no to rzeczywiscie jest róznica :tak::tak::tak::tak: tańsze mieszkanie i zarobki w DE o wiele wyższe.szkoda że w Polsce jest odwrotnie:baffled:

No tak ciocia juz sie napewno nie umisz doczekac:-):-):-):-)
ja bym tez chciala zmienic moje mieszkanie na wieksze tzn na dom bo mieszkanie mam w miare duze 90 metrow kwadratowych ale duzo za nie place i za te pienadze mogla bym domek wynajac:tak::tak::tak:
A co do niedzieli to niestety nie pasuje mi bo Davida dziadkowie z Köln przyjezdzaja jeszcze u nas nigdy nie byli wiec czas najwyzszy:tak::tak: a
David ma od dzis wolne do poniedzialku:-):-) ale wiesz ciocia co sie odwlecze to nie uciecze;-);-)

Ja dzis wkoncu dalam rade wszystko porobic tzn poprasowac posprzatac poprac i obiad ugotowac takze teraz mam luzik m niedawno wstal razem z Emily pojedlismy juz wszyscy i zaraz bedziemy jechac na zakupy bo juz sloiczkow i pampersow dla malej nie mam:-):-):-)

No faktycznie Wy sporo placicie za to mieszkanie ale jakie macie je extra takie by mi wystarczylo ale cena powalajaca hihihi.Za 700e mozna dom wynajac i miec fajny ogrodek i miejsce do zabaw dla dziecka:tak:
Fajnie ze bedziecie mieli gosci tak co dziadek potem trafi do domu:))
Ciociu a nie poprasujesz mi to tylko to mi zostalo:confused::-D

reklama
My mieszkamy teraz w starej kamienicy:no:Mamy okolo 150 metrow plus dwa balkony ale placimy 1764 zl czynszu plus oplaty za prad i gaz :no:Zima mamy 3 tys oplat a to zdecydowanie za duzo

Do góry