reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja musialabym przyszykowac mlodym obiad ale jakos mi sie nei chce ruszyc:no:No i na razie nie wolaja tylko sie bawia a Dominik oglada baje

My mieszkamy teraz w starej kamienicy:no:Mamy okolo 150 metrow plus dwa balkony ale placimy 1764 zl czynszu plus oplaty za prad i gaz :no:Zima mamy 3 tys oplat a to zdecydowanie za duzo
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to opłaty powalają,ja bym nie dała rady tego opłacić i jeszzce wyżyć przez cały miesiąc.masakra normalnie

My mieszkamy teraz w starej kamienicy:no:Mamy okolo 150 metrow plus dwa balkony ale placimy 1764 zl czynszu plus oplaty za prad i gaz :no:Zima mamy 3 tys oplat a to zdecydowanie za duzo
o kurde a nie chcieliscie wziasc kredytu i kupic mieszkanie bo chyba tak sie bardziej oplaca
dobra ja uciekam,ide budzić moją śpiącą królewnę :tak::tak::tak::tak: nie ma juz spania.trzeba sie ruszyć z domu :-) do wieczorka

uciekaj uciekaj Twoja wyspana to mzoesz z znia szalec moja w sypialni

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to opłaty powalają,ja bym nie dała rady tego opłacić i jeszzce wyżyć przez cały miesiąc.masakra normalnie
No masakra,masakra:no:Dlatego tam wyszlo by nam w sumie polowe z tego razem z oplatami
No i jeszcze Ci sasiedzi ktorych tu mamy-szkoda gadac:angry::no:I rabnieta włascicielka ktora nic z tym nie robi

W sumie to myslelismy o kredycie ale sie jeszcze wstrzymamy,bo teraz jak jest ten kryzys to jest strasznie ciezko z kredytami i sa na o wiele gorszych warunkach

anka niestety banki juz tak nie chca dawac kredytow mieszkaniowych,o kredyt jest juz bardzo trudno:/

matko ile wy placicie:szok::szok::szok::szok: ja mam spółdzielcze,placimy 200za mieszkanie a reszta w swoim zakresie.mnie niebyloby stac na takie wynajmowanie.

reklama
Do góry