reklama
My mieszkamy teraz w starej kamienicyMamy okolo 150 metrow plus dwa balkony ale placimy 1764 zl czynszu plus oplaty za prad i gaz
Zima mamy 3 tys oplat a to zdecydowanie za duzo

anka26_x_07
Mama Laury :)
o kurde a nie chcieliscie wziasc kredytu i kupic mieszkanie bo chyba tak sie bardziej oplacaMy mieszkamy teraz w starej kamienicyMamy okolo 150 metrow plus dwa balkony ale placimy 1764 zl czynszu plus oplaty za prad i gaz
Zima mamy 3 tys oplat a to zdecydowanie za duzo
dobra ja uciekam,ide budzić moją śpiącą królewnęnie ma juz spania.trzeba sie ruszyć z domu :-) do wieczorka
uciekaj uciekaj Twoja wyspana to mzoesz z znia szalec moja w sypialni
anka26_x_07
A ja musialabym przyszykowac mlodym obiad ale jakos mi sie nei chce ruszycNo i na razie nie wolaja tylko sie bawia a Dominik oglada baje
jak zglodnieja to zawolaja wiec siedz i sie nie ruszaj

No masakra,masakrano to opłaty powalają,ja bym nie dała rady tego opłacić i jeszzce wyżyć przez cały miesiąc.masakra normalnie

No i jeszcze Ci sasiedzi ktorych tu mamy-szkoda gadac

anka26_x_07
Agnieszka wpadnij do mnie ja mam pampersy po Laurze to Ci oddam
kisza mi sie w szafie

anka niestety banki juz tak nie chca dawac kredytow mieszkaniowych,o kredyt jest juz bardzo trudno:/
matko ile wy placicie

ja mam spółdzielcze,placimy 200za mieszkanie a reszta w swoim zakresie.mnie niebyloby stac na takie wynajmowanie.
matko ile wy placicie

reklama
Ja tez mam ale te do 6 kgAgnieszka wpadnij do mnie ja mam pampersy po Laurze to Ci oddamkisza mi sie w szafie
![]()

Podziel się: