anka26_x_07
Mama Laury :)
W sumie to myslelismy o kredycie ale sie jeszcze wstrzymamy,bo teraz jak jest ten kryzys to jest strasznie ciezko z kredytami i sa na o wiele gorszych warunkach
szkoda bo tyle kasy wydajecie w bloto

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to myslelismy o kredycie ale sie jeszcze wstrzymamy,bo teraz jak jest ten kryzys to jest strasznie ciezko z kredytami i sa na o wiele gorszych warunkach
Ja tez mam ale te do 6 kg![]()
anka niestety banki juz tak nie chca dawac kredytow mieszkaniowych,o kredyt jest juz bardzo trudno:/
matko ile wy placicieja mam spółdzielcze,placimy 200za mieszkanie a reszta w swoim zakresie.mnie niebyloby stac na takie wynajmowanie.
o ja tez bym tak chiala jakis totek ale bym musial zaczac gracu nas to samo narazie o kredycie możemy pomarzyć no niestety to co piotrek zarbi idzie na czynsz internet jego alimenty i polsat ja reszta i leko nie jest o nie.....marzę o wygranej w totka albo jakimś niespodziewanym spadku.....:-):-):-)
anka malo malo ale to nie nasze![]()