reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-D:-D
Kochana genialne umysły mysla podobnie:tak::tak::tak::-D:-D:-D;-)
nie ma to jak wysoka samoocena:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
a ja wcinam czekolade:-)wczoraj duzo kalorii spalialm wiec musze ndrobic,no i magnez jeszcze tez:-)

juz przestańcie kusic tymi grześkami - bo niektóre z nas nie mogą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
niedobre jesteście :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tam sobie pozwalam od czasu do czasu,ale raczej w dzien zeby potem to spalic no i wtedy juz nie jem np,kanapek

asio mi z tymi grześkam z przed kompa:-D:-D:-D:-D:-D
ewon ja bym się mooooocccccccnnnnnoooooo zastanowiła a jeżeli tak to na twoich warunkach w twojej obecności i na pewno nie z chasłem to twój tatuś po co dziecku w głowie meszać:tak:
a jak Twoja dieta????????a fajury??????????

Witam, żyję, ale co to za życie;-)
Cała trójka zasmarkana. Benjamin ma zapalenie spojówek. Dzisiaj i jutro siedzi w domu. Chyba się załamię :dry:
Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że znajdę chwilkę, żeby do was pozaglądać.

Greti wspolczuje.dasz rade kobieto!!!

reklama
No prosze i ANABUBKA dotarła:tak::tak::tak::tak::-D;-)
Jak tam po wczorajszym oblewaniu:confused::confused::confused:Bo Twoje posty były jakies niewyrazne:baffled:

My juz po obiedzie i naczynka pozmywane:tak::tak::tak:Troszke posiedzimy w domku i zmykamy na plac

Ale musicie miec paskudna pogod, czytalam i konca nie bylo widac. A jeszcze komp muli bo bit comet chodzi a mala wciaga pepek na mnie lezac, wiec pisze jdna reka. uff

pomóżcie dziewczyny,wiadomość jest na T ;-);-);-);-);-);-);-):-)
kurcze, ja tam jak z bicza wskoczyłam a to tylko bielizna, a hasło takie, że mi sicha stanela:tak:

Katakumby sie nazywa ,fajny trzeba powiedziec myszuni ze pod paryżem w katakumbach leży 7 mln.ciał pogrzebanych tam podczas zarazy.straszne co...miasto miłości:szok:
Dobre, biedna wakacje jeszcze jej zepsujemy, a ja to bym zaraz poszla tych cial szukac:-D:-D:-D

No ja pisałam wczoraj też chce jak masz jakąś dla mnie
Wtuś sprawdze, czy mam Twojego maila i ci cos wysle.
Ale co, kurczak, warzywa, wolowina, obiady surowki, dietetyvzne, ???

luna nic nie dostałam:no::no::no:
no kurcze, jeszcze raz puszcze, a tyle roboty odwalilam, niech to
Agnes, dostałas?

ja wam zapodam kilka tytułów horrorów które mój piotr lubi bo ja NIECIERPIE
apartament
piła
wzgórza mają oczy
lustra
mgła
pokój 1408
teksańska masakra piłą mechaniczną
rzeź
kolekcjoner kości
okręt widmo
rec
no to narazie tyle a potem podam wam moje ulubione:tak:
a ja kocham horrory, oststnio znow ogladamy jak tylko mala polozymy spac. i ostatnio kroluja hiszpańskie, no dobre sa, nie to co amerykanskie schematy...

no to teraz moje ulubione filmy:
plac zbawiciela
samotność w sieci
tato
zakochani
stygmaty
juno
mała moskwa
ps.kocham cię
mów mi tato27 sukienek
pamiętnik nimfomanki
pręgi
pokojówka na manhatanie
córka mojego szefa
jeszcze raz
jak żyć
21
łowcy skór
butelki zwrotne
no to narazie tyle:-D
sporo nie widzialam, nadrobie, ale gust mamy podobny

Mam wiadomość od Aleksi.:-):-):-):-):-)
Właśnie wróciła ze szpitala do domu.
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.

Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.

Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.
AAAAAAAAAllllleeeeeelllllllluuuuuuuuuujjjjjjjaaaaaaaaaa
DDDDDDDDDuuuuuzzzzzzzzzzzooooooooo zdróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóówka dla niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak czytam niektóre ogłoszenia wynajmu to jestem w głebokim szoku np dom 200 metrów 2 łazienki 5 pokoi taras podwórko cena 4000 + liczniki dopisek wyłącznie bezdzietnej parze lub samotnym:szok:po cholere jednej osobie lub parze taka chałpa:confused::confused:
albo kawalerka 34 metry z balkonem dla pary cena 2200+ czynsz 400+opłaty licznikowe kogo na to stac:szok:
No to tak samo jak u nas , jak moj brat szukał, jak tylko usłyszeli, ze dziecko, to juz ni, i oplaty tez rosly.

malinka nie!!! nie wyprowadzajcie sie. gdzie poznan,
cholerki nie namawiac jej prosze:)
namawiac namawiac, troche blizej mnie, a i jeszcze blizej to w bloku na przeciwko sa mieszkania:tak::tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D

zaraz będzie luna:-D
Cwaniara
Ale nie tak zaraz, bo Was nadgonic kochane to mordega:-D

Właśnie wróciliśmy od neurologa.
Diagnoza:
Zespół Aspargera w zasadzie po 5 minutach już to powiedziała.
W związku z tym,że Kubuś nie był wcześniej u niej leczony musimy przeprowadzić kolejny szereg badań.:-(
Na dzień dzisiejszy mówi,że bez dodatkowych badań zespół Aspargera na 80 % bo więcej bez EEG dać nie może.
Jednak badania na 100% potwierdzą jej diagnozę.:-(
zalecenia:
Konieczne nauczanie w klasie integracyjnej.
Niby mam to chciałam ,ale świadomość dziecka z autyzmem mnie przeraża.:no::-(

agnes to wpadnij do mojej trójcy brak nudy zapewniam gratis:-D:-D:-D
a teraz tekst mojego adama:wrócił ze szkoły pytam-adam jak tam w szkole?-
odpowiedz -"analnie" ja- jaaaaakkkkkk????? odpowiedz -"no jak to mamo inaczej powiedzieć no do dupy dużo zadane:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rozwala mnie

wróżką jestem,nie wiedziałaś ???? :-D:-D:-D:-D:-D

dobry jest :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja jestem baba jaga;)))))))))))))

Mam wiadomość od Aleksi.:-):-):-):-):-)
Właśnie wróciła ze szpitala do domu.
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.

Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.

Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.
ucaluj ja mocno i ode mnie

dowikla to taniej jak w szczecinie......moje kochanie ostatnio wpadło na pomysł przeprowadzki np do poznania on by się przeniósł do casto poznań i ok no super tylko ja meldunek mam 100 km od szczecina i wszystko typu rodzinne wychowawczy itp muszę tam załatwiać
ale rodzinne?to sie raz na rok zalatwia a kase na konto niech przelewaja:-)

My mieszkamy teraz w starej kamienicy:no:Mamy okolo 150 metrow plus dwa balkony ale placimy 1764 zl czynszu plus oplaty za prad i gaz :no:Zima mamy 3 tys oplat a to zdecydowanie za duzo
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ceny mieszkań w PL to rzeczywiście kosmos :baffled:

A banki kredyty dają ale na takich warunkach że lepiej nie wspominać :szok:

Znajomi chcą wziąć kredyt, opowiadaj nam że na 30 lat na 300tyś, stała rata miesięczna to 1500 zł, policzyłam szybko 1500 * 30 lat * 12 miesięcy = 540tys :szok:

A za 300 tys w wawie to nie należy liczyć na cuda :baffled:

Madeuśka, ale żeś narozrabiała ;-) Dobrze, że pożar się nie zrobił :tak:
jak my bralsimy te 3 lata temu to akurat bylo tawo wziac bo teraz na pewno bysmy nie dostali

No prosze i ANABUBKA dotarła:tak::tak::tak::tak::-D;-)
Jak tam po wczorajszym oblewaniu:confused::confused::confused:Bo Twoje posty były jakies niewyrazne:baffled:

My juz po obiedzie i naczynka pozmywane:tak::tak::tak:Troszke posiedzimy w domku i zmykamy na plac

oj Dowikla-juz rano pisalam normalne posty:-D:-D:-D:-D:-D
jest ok,kacyk minal:-)

Diagnoza:
W związku z tym,że Kubuś nie był wcześniej u niej leczony musimy przeprowadzić kolejny szereg badań.:-(
Na dzień dzisiejszy mówi,że bez dodatkowych badań zespół Aspargera na 80 % bo więcej bez EEG dać nie może.
zalecenia:

Kurcze no musze Cie poprawic:-)
Asperger tak jak autyzmnalezy do calosciowych zaburzen rozwojowych i jednak rozni sie od autyzmu i tym sie ciesz:-)
wiem co mowie.
potrzebujesz czasu zeby sie z tym pogodzic;)
czyli musisz w koncu do mnie wpasc:-D:-D:-D:-D:-D

lece bo bede miala gosci.do pozniej

As 76 nie dziwię ci się, że jesteś przerażona. Tulam cię mocno.
Z drugiej strony lepiej, że Kuba jest lub będzie dobrze zdiagnozowany, żebyś mogła mu jak najlepiej pomóc. Życzę ci duzo sił.

No to jestes zdolna MEDEUSKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moj szwagier to kiedys spalil wode w czajniku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D Najlepsze że patryk grał cały czaas przy kuchni i cholera niby nie poczuł:baffled: a ja w innym pokoju daleko od kuchni w najlepsze spbie przysnęłam:-D:-D

Ceny mieszkań w PL to rzeczywiście kosmos :baffled:

A banki kredyty dają ale na takich warunkach że lepiej nie wspominać :szok:

Znajomi chcą wziąć kredyt, opowiadaj nam że na 30 lat na 300tyś, stała rata miesięczna to 1500 zł, policzyłam szybko 1500 * 30 lat * 12 miesięcy = 540tys :szok:

A za 300 tys w wawie to nie należy liczyć na cuda :baffled:

Madeuśka, ale żeś narozrabiała ;-) Dobrze, że pożar się nie zrobił :tak:
No dobrze, dobrze:tak::tak: tylko garnek do śmietnika:-D na szzcescie stary jak świat:-D

Diagnoza:
zalecenia:
Przykro mi.. trzymaj sie kochana:tak:

reklama
Do góry