Mama Helenki
i Aniki :D
A moja córa spi, ciekawa jestem co będzie w nocy...
Spadam pochałasowć troszke moze wstanie
Spadam pochałasowć troszke moze wstanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaką ma lekture?????kiedy się przeprowadzacie????ale neta będziesz miała????Patrk wlasnie wrocil z podwórka musze mu zrobic jedzenie.. m pjechal do mamy do tego donmku pomagac cos tam robic, a ja sama w domu siedze...nie lubie takich nudów
i jeszcze patryka uczyc lektury jak zje
Bleeeeeeeeeeeeee
Nie che mi sie jako cholera
Ake trzeba, musi poprawic ta kartkwke i jeszce jedną zmatematyki i hoistorii bo inaczej nie zda
![]()
tomek w krainie kangurówjaką ma lekture?????kiedy się przeprowadzacie????ale neta będziesz miała????
Często się spotyka z okresleniem też takim.Kurcze no musze Cie poprawic:-)
Asperger tak jak autyzmnalezy do calosciowych zaburzen rozwojowych i jednak rozni sie od autyzmu i tym sie ciesz:-)
wiem co mowie.
potrzebujesz czasu zeby sie z tym pogodzic
czyli musisz w koncu do mnie wpasc
lece bo bede miala gosci.do pozniej
dziewczyny nie będę wszystkich pocieszeń zaznaczać ,bo to bez sensu.As 76 nie dziwię ci się, że jesteś przerażona. Tulam cię mocno.
Z drugiej strony lepiej, że Kuba jest lub będzie dobrze zdiagnozowany, żebyś mogła mu jak najlepiej pomóc. Życzę ci duzo sił.
Pozdrow ją gorącoMam wiadomość od Aleksi.:-):-):-):-):-)
Właśnie wróciła ze szpitala do domu.
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.
Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.
Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.
Dowikla jakbym ja miala miesięcznie zaplacić 3 tyś.to bym poszla z torbami my czynszu mamy 100,+ rożne oplaty czyli ok.1000 miesięcznie zimą 1200nmasakra ,wszystkie dziewczyy co wynajmują mieszkania wspolczuję -W takich domkach jest zawsze taniej niz w bloku czy w kamienicy
Okna sa niby plastiki i jest jakas mala jadalniaAle zobaczymy jak pojedziemy bo to roznie bywa.
Chociaz nie ukrywam ze chciałabym zeby wypalilo
Wiec babeczki prosze o mega zacisniecie kciukow:-);-)
Malinka ,jak wyżej,koniecznie musicie sie sprężyć i coś znależć pewnie chodzi też o Julki przedszkole ,a myślałaś ,zeby Antka dać do żlobka i samej sie tam zatrudnić???u nas to samo narazie o kredycie możemy pomarzyć no niestety to co piotrek zarbi idzie na czynsz internet jego alimenty i polsat ja reszta i leko nie jest o nie.....marzę o wygranej w totka albo jakimś niespodziewanym spadku.....:-):-):-)
Medeuska mistrzxostwo roztrzepaniaWiecie co ja dzisiaj zrobiłam
po 1 to po patryka w koncu nie zdazylam- bo wczesniej skonczyli- szewc mi fleczkow nie wymienil- bo maszyne mial rozebrana, ale NAJLEPSZE-
przypaliłam ziemniakii mam obsuwe z obiadem
całe sie schajcowaly,m w domu siwy dym a ja sobie spie w najlepsze
zasnełam nad krzyżówką
![]()
Malinka choćby teściowa zlota była to pamiętaj mieskając u niej nie bedziesz u siebie ,dla mnie to z deszczu pod rynne,najlepiej byloby probowac kredyt wziąć jak oboje bedziecie pracować ,tylko nie wiem czy do tego ślubu nie musicie mieć.a cena mieszkań to kosmos................
mama piotra ma śliczne meszkanie 3 pokoje kuchgnia łazienka duży balkon i z nią mogłabym mieszkać tylko jest jedno ale to nie w szczecinie tylko 120 km stąd a gdyby jej tam sprzedać to tu by starczyło na kawalerke no i mama jest tam przywiązana ma działkę cmentarz na który codzennie chodzi do męża w zyciu bym jej nie śmiała prosić by to zostawiła za bardzo ją lubie![]()