reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cena wcale nie jest wysoka :tak: W świecie dziecka takie łóżeczka po 500 zł :szok:
sttaszne są ceny łozeczek, ja wiekszosc ktore misie podobaly to widzialam za 700-8-- a nawetponad 1 tys zł!!! i tak szczerze mówiac to jest jedyne ktre mi sie strrrrrrrrasznie podobało i sie cieszylam ze takie tanie i dlatego myslalam ze juz go nei bedzie, ae jednak jest i to dużom, wiec pewnie beda mieli pózniej też:tak::tak::tak:
A jak nie to za tamta cene to poprzednie łózeczko tez jest super, porownujac doinnychw tej cenie:tak::tak:

Witajcie !!!!!!!!!!!
Beata no to wielkie gratulacje.
ja tez się przyłączam do gratulacji:tak::tak::tak:

Ale żeby nie było że tylko mi sex w głowie :)
1691.gif
Prosze
a nie?????:-D:-D:-D tylko czekasz aż będziesz mogła rzucić się na tego biednego m jak wóci:-D:-D:-D:-D:-D:-D

.... bo wypadałoby prawko wymienić - mam tam jeszcze panieńskie nazwisko :zawstydzona/y: Przez 4 lata jakoś czasu nie było :zawstydzona/y:
ja nie wymieniłam przez 6 lat:szok::szok::szok::szok: więc jestem jeszcze lepsza:-D:-Dteraz czekam aż mi się adres zmieni i dopiero wszystko powymieniam:tak:

medeuska łóżeczko z wyjmowanymi szczebelkami jest bardzo praktyczne, co do szuflady to ja nie chciałam, bo tak jak piszesz tylko kurz by się tam zbierał:tak: ja kupiłam duże łóżeczko 140x70 i można go przerobić na tapczanik:tak::tak::tak:

cos tam jeszcze chciałam napisać ale musze wklepywać faktury:baffled::baffled::baffled::baffled:, potem zajrzę :cool2:

Witajcie !!!!!!!!!!!

ja tez się przyłączam do gratulacji:tak::tak::tak:

a nie?????:-D:-D:-D tylko czekasz aż będziesz mogła rzucić się na tego biednego m jak wóci:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja nie wymieniłam przez 6 lat:szok::szok::szok::szok: więc jestem jeszcze lepsza:-D:-Dteraz czekam aż mi się adres zmieni i dopiero wszystko powymieniam:tak:

medeuska łóżeczko z wyjmowanymi szczebelkami jest bardzo praktyczne, co do szuflady to ja nie chciałam, bo tak jak piszesz tylko kurz by się tam zbierał:tak: ja kupiłam duże łóżeczko 140x70 i można go przerobić na tapczanik:tak::tak::tak:

cos tam jeszcze chciałam napisać ale musze wklepywać faktury:baffled::baffled::baffled::baffled:, potem zajrzę :cool2:
co do duzego, ja nie potrzebuje, bo na potem to mam od patryka z pietrowego zrobione dwa normalne łozeczka drewniane, wiec tylko ewentualnei nowu materac do niego sie kupi, bo Patryk i tak chce na nowym mieszkaniu miec teraz wersalke od nas rozkladana, jak kupimy sobie kanapę nową do salonu:tak::tak:

To łózevczko misie strrrrasznie podoba

BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem + WYJ. SZCZEBLE (601690019) - Aukcje internetowe Allegro

Myszunia, tutaj tez sa wyjmowane szczebelki-na to tez patrze- i na regulowaną wysokosc-bo to tez na pewno musi byc, a co do szuflady to wlasnie tak szczerze mówiąc myśląłam ołózecxku bez, bo wiem jak tojest z takimi szufladami, patryk mial wysuwane szuflady w swoim piętrówym lózku, i albo nic tam nie bylo bo sie le wysuwalo, albo on tam wrzucal smieci:baffled::baffled: i w sumie kurz to tylko zbierało:baffled:
śliczne
sttaszne są ceny łozeczek, ja wiekszosc ktore misie podobaly to widzialam za 700-8-- a nawetponad 1 tys zł!!! i tak szczerze mówiac to jest jedyne ktre mi sie strrrrrrrrasznie podobało i sie cieszylam ze takie tanie i dlatego myslalam ze juz go nei bedzie, ae jednak jest i to dużom, wiec pewnie beda mieli pózniej też:tak::tak::tak:
A jak nie to za tamta cene to poprzednie łózeczko tez jest super, porownujac doinnychw tej cenie:tak::tak:
My kupilismy łóżeczko zwykłe daliśmy 80zł
Piotruś wstał.
To ja zmykam. Czeka nas teraz gonitwa po mieście :sorry2:
Miłego dnia dziewczynki! :-)
Miłego pa:tak:

reklama
No moja Martynka też ogląda bajki.A jak widziała zdjęcie Oliwki w łóżeczku to sie pytała kto to jest mówiła ze fajna dziewczynka i ja jej mówie że dziewczynka ładnie spi w łóżeczku że może by i ona spała w łóżeczku ale odpowiedz Martynki była że Nie no i zadawała pytania jak Oliwka wychodzi z łóżeczka:-D:-D:-D

Oliwka sama nie wychodzi z łóżeczka,mama ja wyciąga :-D:-D:-D:-D

widzę że juz szaleństwo zakupowe się zaczyna :tak::tak::tak::tak: też uwielbiaąłm robić zakupy dla maluszka :-)

To łózevczko misie strrrrasznie podoba

BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem + WYJ. SZCZEBLE (601690019) - Aukcje internetowe Allegro

Myszunia, tutaj tez sa wyjmowane szczebelki-na to tez patrze- i na regulowaną wysokosc-bo to tez na pewno musi byc, a co do szuflady to wlasnie tak szczerze mówiąc myśląłam ołózecxku bez, bo wiem jak tojest z takimi szufladami, patryk mial wysuwane szuflady w swoim piętrówym lózku, i albo nic tam nie bylo bo sie le wysuwalo, albo on tam wrzucal smieci:baffled::baffled: i w sumie kurz to tylko zbierało:baffled:

śliczne jest :tak::tak::tak:

A ja już jestem u dentysty było spoko zrobiła mi 2 zęby i 160 zł poszło w las ale ładnie mi to zrobila podoba mi sie

to dobbrze że było ok i najwazniejszę że efekt końcowy jest zadawalający a ceny no cóż ja też to niedawno przerabiałam.

Do góry