wiktoria12
Mama i żona :)
Ta charakterystyka to sie zgadza na 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak miałam, trzeba filtr wyczyścic, masz pewnie zapchanyWłaśnie zabawiłam sie w pomysłową panią domu,ponieważ moja pralka ostatnio lekko brudzi pranie tzn,na niektórych ubraniach robi smugi ,a z pralki nieładnie pachnie kanalizą ,powertowałam trochę internet i wsypałam do bębna 2 paczki sody i wlałam szklankę octu,nastawiłam na 90 stmam nadzieje ,że mi pralka nie wybuchnie,a że pomoże ten sz;lam gdzieś z głębi wypłukać
robiłyście coś podobnego kiedyś,pralka ma 6 lat ,nie psuła sie nigdy ,tylko 2 razy wąż zapchał sie monetami ,ale to już sprawka mojego m...zresztą i on tę asę wydłubywał z weża potem
![]()
ja mam pralke która nie ma filtra,już nie raz szukaliśmy.... BArdzo prosze Wiktoria o Magdalenę ,Krzysztofa ,Klaudię i Ksawiera,da się ????A co do Anny to szczera prawda!!!ja tak miałam, trzeba filtr wyczyścic, masz pewnie zapchanyczyściłas kiedyś?
tey kombinowaam jak gupia, az mi zaczelo cieknac z mojej
i m dopiero wpadl ze trzeba wyczyscic filtr
i potem nie robilo mi ani smug ani nie smierdzialo
AAA pranie y sod i iinnzmi ryecyami pryechodyilam+ u mnie sie nie sprawdyilo+ tak jak mowilam, do moemtnu wyczyszenia filtra![]()