reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zapomniała, ze skończyła mi się kawa w pracy i nie przyniosłam sobie nowej:-:)-:)-:)-:)-(a ja bez kawy nie funkcjonuję, idę poszukać czegoś w jedynym sklepie w okolicy:baffled::baffled::baffled:mam nadzieję, że mają coś na sztuki w saszetkach, już jutro przyniosę sobie z domu:tak::tak::tak:
muszę sie chwilowo wylogować:-( pa pa

Witam :-)

Wczoraj juz nie miałam siły zajrzeć, a że Anabuba miała silę to jestem w szoku :szok::-D

Moja Helena po wczorajszych szaleństwach wstała o 2 w nocy i juz nie usnęła :szok: Nie śpi do tej pory :szok: M z na siedział od 3 rano :-p Jajestem mwga wyspana, całe łózko dla mnie :sorry2: Mojej Helenie tez sie wczoraj temprearura zuciła, musiały panienki cos złapać, ale juz przeszło :tak: Anabuba aj jak Weronika ?

Dzisaj piękan pogoda, jeśli Helena nie padnie to lecymy do parku :tak:

A moje dzidzi zmieniło pozycje :tak: Juz nie lezy w poprzek :tak: Mam nadzieje, że tak zostanie, tylko nie mam pewności czy jest głową do góry czy do dołu :baffled:

obawiam sie ze to nie ma znaczenia:-D Bylam u niej moze 3 razy:-D
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina:-D:-D
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo:sorry2:

A ja do mojej teściowej mówię mamo :tak: W prawdzie to prawda, że teściowa to nie rodzina :tak: Ale zabrałam jej jedynego synusia:sorry2: niech ma kobita coś w zamian ;-)

już jestem, matko jaka drożyzna w tym sklepie:szok::szok::szok::szok:mału paluszek kawy neski kosztuje 50groszy (2 gramy kawy) a takie 2 w 1 80 groszy, u mnie koło domu to taniocha normalnie:baffled::baffled::baffled: jutro musze sobie z domu przynieść bo w portfelu mam przeciąg
Witam :-)

Wczoraj juz nie miałam siły zajrzeć, a że Anabuba miała silę to jestem w szoku :szok::-D

Moja Helena po wczorajszych szaleństwach wstała o 2 w nocy i juz nie usnęła :szok: Nie śpi do tej pory :szok: M z na siedział od 3 rano :-p Jajestem mwga wyspana, całe łózko dla mnie :sorry2: Mojej Helenie tez sie wczoraj temprearura zuciła, musiały panienki cos złapać, ale juz przeszło :tak: Anabuba aj jak Weronika ?

Dzisaj piękan pogoda, jeśli Helena nie padnie to lecymy do parku :tak:

A moje dzidzi zmieniło pozycje :tak: Juz nie lezy w poprzek :tak: Mam nadzieje, że tak zostanie, tylko nie mam pewności czy jest głową do góry czy do dołu :baffled:
niezła jest Helenka, ciekawe kiedy padnie:-D:-D:-D a dzidzia niech sie odwraca bo to już czas na nią:tak::tak:
To ja nie moge złego słowa na tesciowa powiedziec nieraz mi czy dziecia kupuje coś albo nieraz dostałam 100zł jak szłam na jarmak zeby sobie coś kupic.Jak to ona mówi raz na jakiś czas można :-D
pisz tak dalej to będę Ci jeszcze bardziej zazdrościć:-D:-D:-D:-D

reklama
Mama Helenki niezla wymiana syna na slowo:-D:-DMam nadzieje ze cora nie dala tatusiowi sie drzemnac:-D Fajnie ze dzidzia zmienia pozycje oby do tej odpowiedniej:happy2:

Wiktoria fajna tesciowa przypomina moja mame :)

Do góry