reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aleksia tez Was pozdrawia cieplutko, jest jej bardzo miło, że o niej pamiętamy i ją pozdrawiamy:tak::tak::tak:

wygońcie mnie już stąd bo robota czeka:-:)-:)-:)-( a ja ciągle na bb zerkam zamiast w program do kosztorysowania:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam
Nocka oki,pogoda super:tak::tak::tak:Zaraz szykujemy sie na opalanko;-)Moje dziewczynki wlasnie wstaly wiec musze zrobic Im herbatke:tak::tak::tak:

obawiam sie ze to nie ma znaczenia:-D Bylam u niej moze 3 razy:-D
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina:-D:-D
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo:sorry2:

Ja do swojej tesciowej wale po imieniu mama by mi nigdy w zyciu do niej nie przeszlo przez gardlo:no::no:
chyba zostalam sama
znalazlam ladne buciki na slub co myslicie o nich

Ciocia buciki eleganckie mi sie podobaja:tak::tak:

Witam sie dopiero teraz
Jestem mega padnieta teraz siedze i popijam piwko z sokiem malinowym:-)
Wczesniej nie mialam kiedy zagladnac bo caly dzien bylam poza domem.Spedzilsymy go z Laura na zakupkach w Monchengladbach.Myslalam ze bedzie masakra z siusianiem Laury ale dalysmy rade Szybkie kierowanie sie doWC mam juz opanowane:-D:-D:-DTym bardziej ze trzeba go bylo szukac:-D
Kupilam Laurze majteczki, spodnie dresowe, bluzeczke a sobie jak zwykle nic ale sporo sie namierzylam
Stwiedzam ze mi najbardziej pasuja proste, skromnie uszyte ciuchy

poczytam co sie tu dzialo u Was za dnia;-)
No to super ze zakupy w miare udane no i ze Lali tak super wola sisi:tak::tak:

A ja chce sie pochwali ze dostałam bluzke od teściowej zaraz wam pokaże jaką

Ja jeszcze nigdy nic od tesciowej nie dostalam:no::no: a juz jestesmy ponad 4 lata po slubie a Emily to do tej pory czeka na prezent obiecany pod choinke i dalej nic:no::no::no:

no tak bedziesz odpoczywala:tak:Tatus bedzie mial rece pelne roboty:-D

A mi sie dzis snilo ze w ciazy jestem:szok:
Fajnie bylo znow poczuc ruchy dzidziusia w brzuszku.W snie ale zawsze cos:tak::-D

No no ciocia to nic tylko bierz sie do roboty:tak::tak:

Ja musze sie ubrac bo jedziemy na zakupy m juz na mnie czeka a ja dalej w pizamce:tak::tak:
Wczoraj bylam taka padnieta ze po 22 juz spalam i chyba za duzo snu mialam bo dzis rano nie umialam wstac a jak chodze ok 1 spac to wstaje bez problemu:-)
Zajrze potem bo m mnie caly czas pogania :-D:-D

A to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
Super bluzka- naprawde tescowa ma gust:tak: zazdroszcze:tak:

obawiam sie ze to nie ma znaczenia:-D Bylam u niej moze 3 razy:-D
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina:-D:-D
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo:sorry2:
ooo mi tez by mama przez gardlo nie przeszlo- w zyciu- a jeszcze do mojej...tymbardziej:sorry2:

To ja nie moge złego słowa na tesciowa powiedziec nieraz mi czy dziecia kupuje coś albo nieraz dostałam 100zł jak szłam na jarmak zeby sobie coś kupic.Jak to ona mówi raz na jakiś czas można :-D
no no, to naprawde pozazdroscic

No i cholea powiem wam ze przeskanowalam caly komputer- (do teraz sie skanowalo od kiedy zeszłam z bb) zmalazlo mi w choelre trojanow wszystkie pousuwałam, iu dalej nie dziala, w opcje internetowe wejsc nie moge, nie ma glosu dalej i co stam dalej sie peprzy jeszcze:confused: potem wyjdzie na to ze bede musiala cly sytsme naprawicac, a niedaj boze formata robic:baffled::baffled:

reklama
Hej dziewczyni,ja zauważyłam ,ze strasznie was ubawiło jakoby moja pralka miałaby nie mieć filtra,no naprawdę nie ma to pralka firmy beko 6 letnia i tania bo 700 zł.za ną daliśmy i nie ma filtra!!!!:-D:-D:-D:-DWitam się i ja przy środzie ,chmurzy sie u nas zaciąga ,kropi ,a burzy niet ,a uwielbiam:tak::tak::tak:

Do góry