Mama Helenki
i Aniki :D
Moja właśnie wsadza mi coś pod żebra, chcesz troszkę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ja bym na to nie liczyłachyba, że zabierze obie na spacer a Ty zostaniesz w domku
![]()
obawiam sie ze to nie ma znaczeniaBylam u niej moze 3 razy
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo![]()
chyba zostalam sama
znalazlam ladne buciki na slub co myslicie o nich
No to super ze zakupy w miare udane no i ze Lali tak super wola sisiWitam sie dopiero teraz
Jestem mega padnieta teraz siedze i popijam piwko z sokiem malinowym:-)
Wczesniej nie mialam kiedy zagladnac bo caly dzien bylam poza domem.Spedzilsymy go z Laura na zakupkach w Monchengladbach.Myslalam ze bedzie masakra z siusianiem Laury ale dalysmy rade Szybkie kierowanie sie doWC mam juz opanowaneTym bardziej ze trzeba go bylo szukac
Kupilam Laurze majteczki, spodnie dresowe, bluzeczke a sobie jak zwykle nic ale sporo sie namierzylam
Stwiedzam ze mi najbardziej pasuja proste, skromnie uszyte ciuchy
poczytam co sie tu dzialo u Was za dnia;-)
A ja chce sie pochwali ze dostałam bluzke od teściowej zaraz wam pokaże jaką
no tak bedziesz odpoczywalaTatus bedzie mial rece pelne roboty
A mi sie dzis snilo ze w ciazy jestem
Fajnie bylo znow poczuc ruchy dzidziusia w brzuszku.W snie ale zawsze cos![]()
Super bluzka- naprawde tescowa ma gustA to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
ooo mi tez by mama przez gardlo nie przeszlo- w zyciu- a jeszcze do mojej...tymbardziejobawiam sie ze to nie ma znaczeniaBylam u niej moze 3 razy
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo![]()
no no, to naprawde pozazdroscicTo ja nie moge złego słowa na tesciowa powiedziec nieraz mi czy dziecia kupuje coś albo nieraz dostałam 100zł jak szłam na jarmak zeby sobie coś kupic.Jak to ona mówi raz na jakiś czas można![]()