medeuska
październikowa mama'09
a wlasnie dzisiaj o Tobie pisałamwitam
tylko sie melduje bo przez ten czas pewnie nie nadrobie tego co napisalyscie :-(
ale u nas w miare wporzadku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wlasnie dzisiaj o Tobie pisałamwitam
tylko sie melduje bo przez ten czas pewnie nie nadrobie tego co napisalyscie :-(
As ,to treksty ,które mi się podobały najbardziej...widzisz nie masz się o co martwić i zajmij się w końcu powazżnymi rzeczamiEch no wrzucę Wam ostatnie teksty mojego dziecka
gadamy dziś sobie
i on tak
mamo a co to znaczy ,że ktoś ma bardzo inteligentne dziecko?
ja mu tłumaczę,że to takie dziecko,które dużo wie,i rozumie więcej niż dzieci w jego wieku
a Kuba
no widzisz to już się nie musisz o mnie matwić
ja jestem bardzo inteligentny w takim razie.
Dziś nie poszedł do przedszkola to chciałam mu wcześniej rehabilitacje zrobić i już miałam dość jego gadania.
Odwracam więc uwagę.
Mówię do niego
Przejdź Kubusiu tak jak mama i przechodzę po kwadracie małymi kroczkami.
A Kuba patrzy z politowaniem i mówi
Wiesz mama my tu o takich ważnych rzeczach gadamy,a Ty mi z bzdurami wyjeżdżasz!!
padłam
I weź nie kochaj takiego gada.
Patrysia ,gdzieś się ukrywała miło ,ze jesteświtam
Ao co chodzi??Stało się coś???Ja mam wkładkę i wiem ,ze jakbym niedaj boże zaskoczyła ,to lepiej wkładki nie wyciągać ,bo grozi poronieniem ,chyba ,że wkładka stanowiłaby jakieś ryzyko dla dziecka czy dla mnie.As, to nie można usunąć wkładki jak się już zajdzie w ciążę?
Ech no wrzucę Wam ostatnie teksty mojego dziecka
jest w domu bo jest podziębiony
ja do niego i znów nie pójdziesz do przedszkola
a on tak
i bardzo dobrze
będę miał święty i anielski spokój
i nikt mi dupy bzdurami nie będzie zawracał
Kuba je śniadanie
ja mówię
Kuba jedz,jedz,jedz,jedz
a ten w końcu
daj mi wreszcie spokój,ile można gadać
tylko jedz,jedz,jedz
no w końcu porzygam się od twojego gadania
padłam
gadamy dziś sobie
i on tak
mamo a co to znaczy ,że ktoś ma bardzo inteligentne dziecko?
ja mu tłumaczę,że to takie dziecko,które dużo wie,i rozumie więcej niż dzieci w jego wieku
a Kuba
no widzisz to już się nie musisz o mnie matwić
ja jestem bardzo inteligentny w takim razie.
Dziś nie poszedł do przedszkola to chciałam mu wcześniej rehabilitacje zrobić i już miałam dość jego gadania.
Odwracam więc uwagę.
Mówię do niego
Przejdź Kubusiu tak jak mama i przechodzę po kwadracie małymi kroczkami.
A Kuba patrzy z politowaniem i mówi
Wiesz mama my tu o takich ważnych rzeczach gadamy,a Ty mi z bzdurami wyjeżdżasz!!
padłam
I weź nie kochaj takiego gada.
jest świetny i napewno mega inteligentny
![]()
w 100% prawda moja ciotka całą ciąże miała wkładkę choć lekarz ostrzegał ją że częsciej musi robić usg żeby zobaczyć czy wszystko ok cz nigdzie się nie wrasta i było okAo co chodzi??Stało się coś???Ja mam wkładkę i wiem ,ze jakbym niedaj boże zaskoczyła ,to lepiej wkładki nie wyciągać ,bo grozi poronieniem ,chyba ,że wkładka stanowiłaby jakieś ryzyko dla dziecka czy dla mnie.
Wklejam z google to co wiem od dawna.As, to nie można usunąć wkładki jak się już zajdzie w ciążę?
gRUNT ,ŻE JĄ UWOLNIŁAŚgadałam sobie z madziulą przez telefon a w tym czasie moja julka zamkneła się od środka w łazience ale było płaczu histerii a ja wariatka dostałam głupawki i zanim ją otworzyłam to wyłam ze śmiechu![]()