super masz ta teściową, aż Ci normalnie zazdroszczęja od swojej jak dotąd dostałam, kiedyś wieki temu na gwiazdke, parę rajstop i szampon do włosów na imieniny też dawno temu:-
-
-(
no to super prezent Ci sprawiła,postarała się

A to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
fajna, a włosy prostujesz codziennie?nie niszczą się?
obawiam sie ze to nie ma znaczeniaBylam u niej moze 3 razy
Jak ja to mowie tesciowa to nie rodzina
nawet mama by mi przez gardlo nie przeszlo![]()
to jak do niej mówisz?ja do swojej mówię mamo,na początku sie krępowałam a póxniej jakos poszło,czasami mi się nawet po imieniu wymsknie

i nie chciała spać?no to szybko sie wyspała ta Twoja gargamelaWitam :-)
Wczoraj juz nie miałam siły zajrzeć, a że Anabuba miała silę to jestem w szoku
Moja Helena po wczorajszych szaleństwach wstała o 2 w nocy i juz nie usnęłaNie śpi do tej pory
M z na siedział od 3 rano
Jajestem mwga wyspana, całe łózko dla mnie
Mojej Helenie tez sie wczoraj temprearura zuciła, musiały panienki cos złapać, ale juz przeszło
Anabuba aj jak Weronika ?
Dzisaj piękan pogoda, jeśli Helena nie padnie to lecymy do parku
A moje dzidzi zmieniło pozycjeJuz nie lezy w poprzek
Mam nadzieje, że tak zostanie, tylko nie mam pewności czy jest głową do góry czy do dołu
![]()

A mi sie dzis snilo ze w ciazy jestem
Fajnie bylo znow poczuc ruchy dzidziusia w brzuszku.W snie ale zawsze cos![]()
Ania sny czasem sie sprawdzają

gadałam sobie z madziulą przez telefon a w tym czasie moja julka zamkneła się od środka w łazience ale było płaczu histerii a ja wariatka dostałam głupawki i zanim ją otworzyłam to wyłam ze śmiechu![]()
dobrze że moja Oliwka nie zrobiła mi nigdy takiego numeru bo nie wiedziałabym co zrobić,wpadłabym pewnie w panikę jak to ja

[/FONT] As jka zwykle mozna liczyc na Ciebie ze podeslesz nam żetelne informację.ja nigdy nie założyłabym sobie wkładki,jakoś bym sie bała

No ekspertem w tej dziedzinie nie jestem
Ale mnie naszło na kanapki z majonezem czwarta już wcinam![]()
Mamo helenki ale masz apetyt,no ale komu jak komu ale Tobie wolno

AAA wasnie, niemowilam Wam osttanio jak bylam na tych badaniach glukozy, zjadłam rano 1,5 kanapki potem wypiłam ta glukoze i po godzinie juz zaczełam wpieprzac kanapki po drodze dopracy do mojego m... u niego w pracy zjadłam 3 kanapki i o 13 juz bylam tak głodna ze wrzeszczałam że juz jedziemy do domu bo nie wytrzyma- kupiłam potem 4 pączki kołaczyka i rogalika, dostałam gratis 2 kajzerki- po drodze do domu( a z piekarni jest 2 min) pochłonełam pączka i kołaczyka(o matko) i w domu moj sobie robil bulke z szynka- to ja tez jedną zjadła- a potem pączek na dobitke, a godzine pozniej byl obiad- i zjadłam jeszcze zeberka z ziemniakami i burakami![]()
m sie ze mnie smial![]()
medeuska gdzie Ty to wszystko mieścisz????

o to mi by się przydał taki pies, bo moja córcia panicznie sie boi much (nie wiem dlaczego, bo nikt jej nigdy muchami nie straszył) i muszę biegać po całym domu z klepką na muchy i jeszcze przy okazji uspokajać małą:/
oooo nowa kolejna mamusia

widzę po suwaczkach że macie z mamą helenki ciążę na tym samym etapie.Ty masz 36 tydz a mama helenki 36tyd i 6dni.

współczuję zgagi,też czasem miewałam,nic przyjemnegomnie teraz też zgaga męczy... podobnie mialam pod koniec pierwszej ciąży... najgorszejest to, że dopada mnie nagle i zupełnie NIC mi nie pomaga... no chyba że jest troche mniejszy atak zgagi to szklanka mleka jest dobra...

dziewzyny mam już moje wyniki więc w skrócie bo obiad lece robić;mam anemie za mało żelaza potasu magnezu podwyższone ob i zdaniem pani doktor powinnam odsapnąć bo mam zaczątki nerwicy![]()
malinka Ty się już nie odchudzaj tylko bierz się za siebie,witaminki proszę zazywać i dbac o siebie.zdrówka życzę

a wiecie co....![]()
Ja bym sobie na disco poszła pokręci tyłeczkiem
wsumie, jeszcze takiego brzuch anie mam, nie widac ze w ciazy, nikt sie nie bedzie głupio patrzyc ze ciezarna na dyskoteke przyszłatylko.. czy ja jeszcze umie tanczyc?
teraz z moją kondycją nie za dobrze
![]()
ciężąrnej też wolno a co

medeuska ty się miałaś pochwalić swoim brzuszkiem,obiecałaś i jakoś do tej pory obiecanych fotek nie ma