reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moja zjadła mamusi kluseczki tylko, ze porcja jak dla wróbelka :baffled: Chyba pogoda nie sprzyja jedzeniu:confused: My też będziemy się zbierać do parku, posiedzimy przy fontannie :tak: Znaczy sie ja bedę siedziec a mała szleje po trawniku :-D

reklama
A to ta bluzka a ja jeszcze w rozczochranych włosach zaraz ide prostowac
ładna bluzeczka i ładnie Ci w tym kolorze ja niestety nie cierpie fioletu moze za jakis czas mi sie odmieni :tak: moze kiedys Wam napisze czemu :-)

Dla zainteresowanych butki kupilam w CCC NAWET cena mi sie spodobala 49.99:-D:-D no i kupilam wreszcie tunike ale jak przymierzyłam to mój mąz stwierdzila ze dobrze by vylo jak bym nie była tak blada nie zdaze sie opalic do soboty no i nowy bistonosz by mi sie przydal dal kaske :szok::szok::szok::szok: i zaszalałam w rosmanie i po drodze biustonosz kupilam u znajomej babki zawsze u niej kuuje bo jak cos to moge zamienic ale ma takie super stanik ze na moje 95d zakladam jakbym wogole nie maial a ponoc tak ma byc z dobrze dopasowanym biustonoszem a w Rossmanie kupilam sobie balsam brązujący :tak::-)Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy balsam do ciała, naturalnie brązujący - Merlin.pl do tego był gratis Bielenda Piękna Skóra - Orzechowy krem na noc, naturalnie brązujący - Merlin.pl w cenie 12.99 i ifluid roswietaljący Wibo, Lovely, Make-up Brillance (Fluid rozświetlający) z gratisowa pomadka powiekszajaca usta :tak: takze juz dawno tak nie zaszalalam tkza dzis smarowanko moze mni troszku złapie ;-)
MALINKA widzialas zdjecia na t ?

Używałam kiedyś tego balsamu :tak: Dobrze go wspominam :tak:

A w ccc kupiłam jakis czas temu sandałki na działke dla mojej Helen za niecałe 20 zł :-D:-p

Gratuluje udanych zakupów :tak: No i męża trzeba pochwalić :-)

mam nadzieje ze nie bedzie smug a mężowi wieczorem podziękuje :-p:-D ja zawsze przed takim polozeniem balsamu robie peeling bo ładniej wygląda potem skóra :tak: no na jakis czas mozna zaszalec bo juz nie pamietam kiedy ostani raz robilam takie zakupy tylko dla siebie

ANIA chcialam do ciebie dzwonic ale pisalas ze masz robote wiec nie chcialam przeszkadzac:tak::tak:

My juz po spacerku kaczki nakarmione Emily teraz spi a ja bym musiala cos zjesc bo glodna jestem:tak::tak:
Jutro u nas w Niemczech dzien ojca bym musiala nad czym pomyslec dla tatusia od Emily jak narazie nie mam zednego planu a wypadalo by cos wykombinowac bo m tez sie postaral w dzien matki o piekne kwiaty bomboniere i karte z pieknymi wierszami na dzien matki :tak::tak:jak mi potem powiedzial Emily jest jeszcze malutka wiec jej troche pomoglem z prezentem:-):-) ;-)teraz moja kolej a ja nie wiem co mam wymyslec:-:)-( moze wy macie jakiegos pomysla???

Jaki tu spokój

My dwa spacerki zaliczone, piaskownica, 3 prania, obiad, przychodnia-inna kolejnośc to wszystko:-)

Teraz Pan domu śpi a ja staram się relaksować, tylko jakoś mi nie wychodzi

A&E Pomysła na prezenty to ja nigdy nie mam. Za to chętnie się dowiem, kiedy u nas dzień ojca?

A&E Pomysła na prezenty to ja nigdy nie mam. Za to chętnie się dowiem, kiedy u nas dzień ojca?

Oj tego to ja nie wiem kiedy w pl dzien ojca jest jakos po dniu matki ale kiedy dokladnie to nie mam pojecia:sorry2::sorry2:

Wlasnie zauwarzylam ze jestes z Inowroclawia :tak::tak: czesto tam bywalam jak mieszkalam w pl bo mam tam rodzine a dokladnie w Kruszwicy:tak::tak: wiec znane mi sa twoje okolice:tak::tak:

Witam
My niedawno wrocilismy do domu i jestemy strasznie zmeczeni:-DPo Brzyduli kapie cala ferajne i ja tez pojde pod prysznic bo wszedzie mamy pełno piasku

reklama
Do góry