reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Już jestem:-D:-D:-D zwiałam z pracy 10 minut wcześniej:-D:-D:-D

U lekarza też już byłyśmy, gardło, uszy i nos są w porządku, skierowanko wypisane:tak:

Teraz wertuję albumy ze zdjęciami, bo na jutro do przedszkola potrzebne jest zdjęcie rodziców:szok::szok::szok::szok:i tu jest mały problem, bo my nie mamy właściwie wspólnych zdjęć a jak już to w wersji:szok: cyfrowej i nie wywołane:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:i co ja dziecku jutro dam????? Zostaje tylko ślubne albo dużo wcześniejsze:-(

Jesli masz na mysli mnie jako nowa mamusie to ja sie przywitalam juz dawno a nawet sie grzecznie zapytalam czy mnie do siebie przyjmniecie:-D:-D:-D
A&E oczywiście, ze Ty się ładnie przywitałaś:tak::tak::tak:nie chodziło mi o Ciebie bo Ty już nie jesteś taka nowa:-D:-D:-D:-D dzisiaj się pojawiła nowa mama

reklama
luna ja pisałam,że jak ja brałam Cerazette to nic innego jeszcze nie było.
Od niedawna wiem,że jest jeszcze Azalia.
Zastanawiałam się kilka miesięcy temu nad takimi minitabletkami,bo po plastrach to myślałam,że zejdę z tego świata.
Przyjmuje się tak samo jak Cerazette .
Składnik dokładnie ten sam i działanie też.
Cena troszkę niższa,ale niewiele.U mnie w aptece Azalia 31 a Cerazette 36
A jest jeszcze coś takiego samego?
Napisałaś ,że są jego koleżanki lub jakoś tak.
Nie pamiętam dokładnie ,bo nie zaznaczyłam.:zawstydzona/y:
Wróciłam z przedszkola.
Miałam dziś okazję siedzieć dziś na mojej Ori.
Jak znajdę chwilkę to wkleję wam jak teraz Ori ładnie już z trenerką pracuje.
Normalnie super koń.

no to super prezent Ci sprawiła,postarała się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ciężąrnej też wolno a co :-D:-D:-D:-D
medeuska ty się miałaś pochwalić swoim brzuszkiem,obiecałaś i jakoś do tej pory obiecanych fotek nie ma :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Bo nie wiem gdzie m aparat wsadzil , a jakos zawsze zapomne go zapytac.. a teraz znow go nie ma, ale sie dzisiaj wscieklam..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak m wrocil toprasowalam i dalam mu koszulki od patryka zeby wlozyl do szafki poukladane byly to wrzucil je byle jak juz mial przesrane ze mna.. potem..( patryk mial sie uczyc na jutro na poprawe z historii) puscil patryka na dwor nie kazac mu robic zadania i sie uczyc.. ja poszlam na soacer i do babci,... wracam, patrze.... a w zeszycie do korespondencji napisane, że Patryk dostal 1 z kartkówki na która go wzoraj uczyalami umial, a jak sie dzisiaj pytalam jak poszlo to powiedzial ze nie pisal, bo pani powiedziala ze on bedzie pisal jutro- ja sie go dopytje itd, to powiedzial ze panisie pytala czy jest przygotowany a on niby dpowiedzial ze tak ale pani powiedziala NIBY ze bedzie pisac jutro.. do tego jeszcze wczoraj robiismy zadanie z ksiazkii mial jeszcze z cwiczen do zrobienia ale powiedzial ze pani mu zarala cwiczenia do sprawdzenia i ze nie musi robic... a dzisiaj w zeszycie do korespondencji informacja ze dostal za to zadanie 1!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co najlepsze??? ze m podpisal to widzial, ze jutro patryk ma tą kartkówkę poprawic a ***** mac wziął go na rower na 2 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz nie mam słow... i do tego dziecka a co dopiero do m!!!!! ze jeszcze w nagrode za 2x 1 bierze go na rower- a patryk jest zagrozony z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
My juz wszyscy wykapani i po kolacji:tak:Cala moja trojca zjadla po 4 kanapeczki:-)Małe bo male ale zawsze to 4;-):-)
Zdazylam sobie jeszcze skoczyc na zakupki a teraz musze troszke ogarnac mieszkanko:tak:

A co tutaj tak pusto:baffled::confused:

Już jestem:-D:-D:-D zwiałam z pracy 10 minut wcześniej:-D:-D:-D

U lekarza też już byłyśmy, gardło, uszy i nos są w porządku, skierowanko wypisane:tak:

Teraz wertuję albumy ze zdjęciami, bo na jutro do przedszkola potrzebne jest zdjęcie rodziców:szok::szok::szok::szok:i tu jest mały problem, bo my nie mamy właściwie wspólnych zdjęć a jak już to w wersji:szok: cyfrowej i nie wywołane:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:i co ja dziecku jutro dam????? Zostaje tylko ślubne albo dużo wcześniejsze:-(

A&E oczywiście, ze Ty się ładnie przywitałaś:tak::tak::tak:nie chodziło mi o Ciebie bo Ty już nie jesteś taka nowa:-D:-D:-D:-D dzisiaj się pojawiła nowa mama

A no to sorki zle cie zrozumialam myslalam ze chodzilo ci o mnie dlatego zaczelam sie odrazu usprawiedliwiac;-)

Bo nie wiem gdzie m aparat wsadzil , a jakos zawsze zapomne go zapytac.. a teraz znow go nie ma, ale sie dzisiaj wscieklam..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak m wrocil toprasowalam i dalam mu koszulki od patryka zeby wlozyl do szafki poukladane byly to wrzucil je byle jak juz mial przesrane ze mna.. potem..( patryk mial sie uczyc na jutro na poprawe z historii) puscil patryka na dwor nie kazac mu robic zadania i sie uczyc.. ja poszlam na soacer i do babci,... wracam, patrze.... a w zeszycie do korespondencji napisane, że Patryk dostal 1 z kartkówki na która go wzoraj uczyalami umial, a jak sie dzisiaj pytalam jak poszlo to powiedzial ze nie pisal, bo pani powiedziala ze on bedzie pisal jutro- ja sie go dopytje itd, to powiedzial ze panisie pytala czy jest przygotowany a on niby dpowiedzial ze tak ale pani powiedziala NIBY ze bedzie pisac jutro.. do tego jeszcze wczoraj robiismy zadanie z ksiazkii mial jeszcze z cwiczen do zrobienia ale powiedzial ze pani mu zarala cwiczenia do sprawdzenia i ze nie musi robic... a dzisiaj w zeszycie do korespondencji informacja ze dostal za to zadanie 1!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co najlepsze??? ze m podpisal to widzial, ze jutro patryk ma tą kartkówkę poprawic a ***** mac wziął go na rower na 2 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz nie mam słow... i do tego dziecka a co dopiero do m!!!!! ze jeszcze w nagrode za 2x 1 bierze go na rower- a patryk jest zagrozony z matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A te chlopy oni nie maja o niczym pojecia i w dodatku zero inteligencji(oczywiscie nie obrazajac tych co maja bardzo malo:-):-)):wściekła/y::wściekła/y: to chyba oczywiste ze nauka wazniejsza od roweru!!!!!! no ale chyba nie dla chlopa
Nie przejmmuj sie tak bedzie dobrze :tak::tak:
albo olej cala sytuacje i poczekaj az m wezmie sie za Patryka zeby sie uczyl a ty umyj z wszystkiego rece:tak::tak:

- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem w totka?
- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od ciebie.
- To masz tu 7,50 PLN i spierdalaj.

Emily juz spi a ja bym musiala isc pranie zrobic i cos z zamrazalki wyciagnac bo m bedzie napewno glodny jak wilk :tak::tak:chociaz zawsze mi mowi ze tak pozno nie bedzie jadl to i tak zawsze je:-):-) nie chce mi sie isc do tej piwnicy zeby pranie zrobic no ale coz jak mus to mus:tak::tak:

reklama
Do góry