Joanna73
uzależniona od BB
AGNES udanych zakupów 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Mika by powiedziała "daj się dziecku troszkę pobawić, no bądź dobrą mamusią"Wyjęla serek danio i rozmarowala na sobie stole i ubraniu nawet we włosach miala i nosieja juz nie ma siły do niej Wojtek z Zuzią tacy nie byli szkodliwi
![]()
moja Mika by powiedziała "daj się dziecku troszkę pobawić, no bądź dobrą mamusią"![]()
A Gabi rozwija sobie wyobraźnię i zdolności manualneno daj się dziecku troszkę pobawić;-)
oj Joanna nie narzekajno wlasnie ta jej wyobrażnia czasmi nie wiedomo w ktorą stronę pójdzie teraz tez wywaliła szuflade z szyn wysypala wszystkoibierze sie teraz za szafe Wojtka ZABIERZCIE JĄ OD MNIE JA JUZ NIE MAM SILY BUUUUUUUUUUUUUU
![]()
jak to co robi? porządki oczywiścieOOOO CO ROBI![]()
Ale on sam się o to prosiłale mi komp muli :zaraz swira dostane.
wiktoria az dziwne,ze lekarz Ci tego nie zlecal:/
madeuska to nie zle,gdybym ja tak powiedziala mojemu to... chyba niebylibysmy razem hehehhehehehe
ide ogarnac chate i sie pomalu szykowac.dam Kubie pograc bo mi tu steka nad gowa,ze mu obiecalam pograc.
no jeszcze klawiatura cos mi szwankujeoszaleje.kiedy mojego nie ma i mam okazje popisac to wszystko sie muli i zacina
bede w doskoku
no włąsnie musze sie jakoś przemóc- moze nie licząc tego sprztaania bo podłogi i tak opewnie umyc bee musiala, ale zmywac prac i spzrataac PPO NICH nie bede.. ot koniec!tak trzymaj, teraz sobię poodpoczywaj i porób NICwtedy docenią Twoją pracę
tylko jak długo wytrzymasz??? przecież Ty nie możesz jak widzisz nieporządek
bo ciągle coś sprzątasz
![]()
Musicie mipomagac zebym nie pękłamasz rację i tak trzymaj ja tez jak cos do mnie sie czepiaja to sie stawiam niech sobie nie mysla ze maj sluzacą w domu Zreszta masz prawo nic nie robic tylko tak trzymaj i nie ulegaj
noo... na t opisze dokładnie sytaucje zarazWitajcie z rana
U mnie dzis deszczowo,Brzydula z rana zaliczona.OLiwka siedzi teraz na nocniku i ogląda Jedynkowe przedszkole :-)
Zaraz przyjdzie do mnie koleżanka z psiapsiółka Oliwki i lecimy razem na zakupy.
jaka Ty bojowo nastawionazbuntowałaś się,i tak trzymaj :-)