reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wyjęla serek danio i rozmarowala na sobie stole i ubraniu nawet we włosach miala i nosie:szok::szok::szok::szok::szok: ja juz nie ma siły do niej Wojtek z Zuzią tacy nie byli szkodliwi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::baffled::baffled::szok::szok::szok:
moja Mika by powiedziała "daj się dziecku troszkę pobawić, no bądź dobrą mamusią":-D:-D:-D:-D
A Gabi rozwija sobie wyobraźnię i zdolności manualne:tak:no daj się dziecku troszkę pobawić;-)

moja Mika by powiedziała "daj się dziecku troszkę pobawić, no bądź dobrą mamusią":-D:-D:-D:-D
A Gabi rozwija sobie wyobraźnię i zdolności manualne:tak:no daj się dziecku troszkę pobawić;-)

no wlasnie ta jej wyobrażnia czasmi nie wiedomo w ktorą stronę pójdzie teraz tez wywaliła szuflade z szyn wysypala wszystko :szok::szok: ibierze sie teraz za szafe Wojtka ZABIERZCIE JĄ OD MNIE JA JUZ NIE MAM SILY BUUUUUUUUUUUUUU:szok::szok::szok:

Witam :-)

Ja dzisiaj znowu super wyspana :tak: M znowu spał z Helenką, a ja sama :tak:

Na niebie chmurzyska, a mała ciągnie już do parku :baffled: Zobaczymy co z tego wyjdzie :sorry2:

Coś mi szumi w głowie i nie mogę się skupić, ale jeszcze tutaj zajrzę :-D

A no i witam nowa mamusię :tak:

OOOO CO ROBI:szok:

Załączniki

• 103008085013.jpg
    103008085013.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 103008085041.jpg
    103008085041.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 35
no wlasnie ta jej wyobrażnia czasmi nie wiedomo w ktorą stronę pójdzie teraz tez wywaliła szuflade z szyn wysypala wszystko :szok::szok: ibierze sie teraz za szafe Wojtka ZABIERZCIE JĄ OD MNIE JA JUZ NIE MAM SILY BUUUUUUUUUUUUUU:szok::szok::szok:
oj Joanna nie narzekaj:-D:-D:-D:-D pomysłowa jest a to dobrze wróży na przyszłość, wolałabyś dziecko co tylko siedzi w kącie i nic nie mówi, nie bawi się i jakby go wogóle nie było???????? pewnie nie, bo wtedy byś myślała, że jest chore:tak: ciesz się, ze Gabi jest taka jak teraz, ja to ci nawet zazdroszczę, chciałabym żeby Misia była jeszcze taka malutka;-)

ale mi komp muli ::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zaraz swira dostane.:crazy:

wiktoria az dziwne,ze lekarz Ci tego nie zlecal:/

madeuska to nie zle,gdybym ja tak powiedziala mojemu to... chyba niebylibysmy razem hehehhehehehe

ide ogarnac chate i sie pomalu szykowac.dam Kubie pograc bo mi tu steka nad gowa,ze mu obiecalam pograc.
no jeszcze klawiatura cos mi szwankuje :crazy: oszaleje.kiedy mojego nie ma i mam okazje popisac to wszystko sie muli i zacina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bede w doskoku
Ale on sam się o to prosił:tak:

tak trzymaj, teraz sobię poodpoczywaj i porób NIC:tak::tak::tak:wtedy docenią Twoją pracę:tak::tak::tak:tylko jak długo wytrzymasz??? przecież Ty nie możesz jak widzisz nieporządek:-D:-D:-D:-D bo ciągle coś sprzątasz:baffled:
no włąsnie musze sie jakoś przemóc- moze nie licząc tego sprztaania bo podłogi i tak opewnie umyc bee musiala, ale zmywac prac i spzrataac PPO NICH nie bede.. ot koniec!
masz rację i tak trzymaj ja tez jak cos do mnie sie czepiaja to sie stawiam niech sobie nie mysla ze maj sluzacą w domu Zreszta masz prawo nic nie robic tylko tak trzymaj i nie ulegaj
Musicie mipomagac zebym nie pękła:sorry2: już dziisaj sie podlizywał rano, ale ja anisłowa do niego za wczoraj

Witajcie z rana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
U mnie dzis deszczowo,Brzydula z rana zaliczona.OLiwka siedzi teraz na nocniku i ogląda Jedynkowe przedszkole :-)

Zaraz przyjdzie do mnie koleżanka z psiapsiółka Oliwki i lecimy razem na zakupy.

jaka Ty bojowo nastawiona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zbuntowałaś się,i tak trzymaj :-)
noo... na t opisze dokładnie sytaucje zaraz

reklama
Agunia pewnie masz racje ale w domu to moge przymknąc oko ale na podworku na spacerze to juz masakra ja prawo Gabi w lewo mowie daj reke ona siada na chodniku albo sie kładzie wszystkie przystanki musi zaliczyc po drodzae a nie daj boze zeby jakis autobus podjechal bo histeria gotowa fakt typowa dwulatka :-p:-D kazdy plac zabaw wie gdzie jest i mnie ciagnie a mnie sie marzy spokój :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry