reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A teraz mi sie przyponiało....

kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?

Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?

A on do fiata punto:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam:-D

nie dziwie sie takiej reakcji... myslałam zetakie sceny zdarzają się tylko w kawałach, a tu masz:-D

reklama
hej dziewczyny, jestem znowu... ale tylko na chwile, bo mała żyć beze mnie nie może i mnie męczy... a co do smoka, o którym wczoraj pisałam to nadal jest, dzieki mojemu D, który wszystko zepsuł:( jak tylko Natka zaczęła nudzic o smoka to on od razu pobiegł i jej go oddał... wyrzuce go przez okno! i smoka i mojego D. bede miała spokój:)
dobrym sposobem jest obcięcie tej gumowej końcówki żeby nie mogła ssać i powiedzieć, że monio się popsuł, spróbuj może poskutkuje;-);-);-)

kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?

A on do fiata punto:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam:-D
głupich nie sieją:-D:-D:-D:-D ale jak mogłaś opluć klienta:no::-D:-D

albo dzwoni baba i mówi prosze PANIOM a czy moge ZASTRZEŻYC numer???:szok:

Hm.. jaki ja jeszcze miałam przypadek dziwnych klientów....:dry::dry::dry::dry: nie pamietqm, jak mi sie cos przypomni to dopowiem

dobrym sposobem jest obcięcie tej gumowej końcówki żeby nie mogła ssać i powiedzieć, że monio się popsuł, spróbuj może poskutkuje;-);-);-)

głupich nie sieją:-D:-D:-D:-D ale jak mogłaś opluć klienta:no::-D:-D
poplułam go bo probowalam sie powstrzymac od śmiechu, ale czasem człowiek nie potrafi nas sobą zapanowac-np jak przychodzi taki dureń :rofl2:

ooo albo przychodzi baba po doładowanie do telefonu i zawsze sie pytam czy do plusa, czy jej sie na pewno nie pomyliło, bo byli tacy co sie myili, czy to orange czy plus itd... i przyszla kiedys baba a ja sie jej pytam do plusa? a ona nie... do nokii:szok::-D:-D:-D:-D

siema
dziewczyny
ostatnio nie mialam sily na bb
ale dzis rano odkrylam w kapieli ze mam mleko w piersiach i to obu...
co to ma znaczyc? Boze przerazilam sie bo Dominika odstawilam we wrzesniu,to szmat czasu

Wczoraj przeszperałam wszystkie albumy ze zdjęciami w poszukiwaniu jednego na którym jesteśmy oboje z m, potrzebne było na dzisiaj do przedszkola. Ale okazało się, że nie mam aktualnego takiego zdjęcia, wszystkie są cyfrowe i w aparacie jeszcze:-:)-:)-:)-(i dałam dziecku ślubne:szok:wiem, że troche stare ale cos musiałam jej dać, a inne papierowe to jeszcze starsze:baffled::baffled::baffled:

hej dziewczyny, jestem znowu... ale tylko na chwile, bo mała żyć beze mnie nie może i mnie męczy... a co do smoka, o którym wczoraj pisałam to nadal jest, dzieki mojemu D, który wszystko zepsuł:( jak tylko Natka zaczęła nudzic o smoka to on od razu pobiegł i jej go oddał... wyrzuce go przez okno! i smoka i mojego D. bede miała spokój:)

Moja usypia z falszką mleka, jak na razie mnie to nie martwi :tak: Skoro potrzebuje tylko usypiacza :tak:

Piękne :-D:-D:-D

siema
dziewczyny
ostatnio nie mialam sily na bb
ale dzis rano odkrylam w kapieli ze mam mleko w piersiach i to obu...
co to ma znaczyc? Boze przerazilam sie bo Dominika odstawilam we wrzesniu,to szmat czasu
,
Mleko w piersiach utrzymuje się do około roku od końca karmienia :tak:

Witam
My znowu sobie pospalismy,ale ja sie przebudzilam o 4 nad ranem na sikanie i była taka burza ze :szok::szok::szok:Poszłam siku i wyłaczylam tv bo mialam na czuwaniu i polozyłam sie dalej:tak:Przez jakis czas nie moglam usnac ale jak usnelam to popsałam do po 8:-):tak:
Teraz pogoda juz sie wyklarowala i mam nadzieje ze bedzie oki:tak::tak::tak:
Musze powiesic pranie ktore wypralam wieczorem a juz nie mialam sily go wieszac

BEDISMALL
Moja znajoma tez ma mleko w piersciach mimo ze nie karmi juz ponad rok:szok:Lekarka Jej powiedziala ze jak nie przeszkadza to moze byc ale najwazniejsze zeby tego mleka nie wyduszac.Ale jakby co to moze Jej zapisac np Bromocorm

reklama
Cześc dziewczyny,
kurcze ledwo żyję, duszno mi jakoś i nie mam siły się przemieszczć. Dobrze, że mała zajęła się sobą, bo ja na prawdę ledwo żyję. Kurcze, chyba nie przez tabletki???

na pewno ,bo to jedyne dla matek karmiących.
luna ja pisałam,że jak ja brałam Cerazette to nic innego jeszcze nie było_Od niedawna wiem,że jest jeszcze Azalia.
Widzisz różnicę? Dlatego napisałam, że sa już koleżanki.:tak:

Madziula swietne:-D:-D:-D

Wnuczek: Babciu widziałaś moje tabletki? były oznaczone LSD
Babcia: Jebać tabletki, widziałeś smoka w kuchni:-D

postaram się:)
tak więc przedstawiam moją księżniczkę Natalię:
damak.jpg

mojego męża D.:
img1098e.jpg

a ja wyglądam mniej więcej tak:
img1027x.jpg

Dziewczyny ja tylko dziś na chwilkę.
2 razy dziś miałam potworny ból rozpierający w klatce po czym zemdlałam.
Trwało to dość długo zanim się obudziłam za pierwszym razem(myślę,że z 10 -15 minut ) i potem drugi raz zjechałam po koniu ,więc mniej bolało ,bo przyjaciółka mnie złapała tuż przy ziemi i w zasadzie leciałam już podtrzymywana.
Od tamtej pory czyli mniej więcej od 16 boli mnie niemiłosiernie głowa i jest mi słabo.
Ból w klatce nadal mi towarzyszy ,ale bardziej taki mżący niż rozpierający.
Jednak dziś z tego powodu z Wami nie posiedzę ,bo nie mam siły.
Najgorsze,że mam świadomość od czego ten atak.:wściekła/y::wściekła/y:
DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!

Laura nauczyla sie mowic You can dance:szok:
No jak tyle tego z mamusią ogląda...zuch dziewczynka

Tak, mi tez rosły

Witam sie z poranną herbatką i kanapkami z szynkąi majonezem:-D:-D:-D:-D
Matko, znowu???To ja Ci polecam chlebek ziarnisty z naturalnym serkiem homogenizowanym ze szczypiorem.
MMMMMMMMnnnnnnnniiiiiiiiaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

u mnie sasiadka(rodzicow)wklada te kapcie szpitalne do opakowan i niezle wychodzi .juz gadalam z tym klijentem co do niej to przywozi(ale jakas cic malina(malinko nie obrazam cie:) ) nic nie wie,dawalam mu moj nr ale on chyba nei przekazal:/ .musze znowu jakos wpasc na niego .
Tez bym chciała taka robote. Poratowałaby

to dziwne- pierwsze słyszę że ktoś nie miał badań glukozy:confused:
Mnie tez to bardzo dziwi. To jedne z podstawowych badań. Konieczne. Nie ma to tamto, i tłumaczenie lekarza, że nie widzi potrzeby położyłby mnie na łopatki, z miejsca bym go zmieniła.

ja dzisiaj nic nie robie, mam focha na m, wczoraj mu powiedziałam, ze sam sobie będzie wsystko robic koło siebiei patryka, że skoro po 1 on nie docenia tegoco robie, po 2 za dużo wymagam od patryka to powiedziałam ok, nie będe wymagac od Was nic , ale Ty nei wymagaj ode mnie i takim oto sposobem od dzisiaj piorą sobie swoje rzeczy i robią sobie z nimi co chcą, ja to mam gdzies czy beda mielio wyprasowane czy nie, obiad robie, aletylko dla siebie no i wiadomo patrykowi tez zrobie, bo to dziecko, ale reszta neich sie sami martwią.. żałuje tylko że kosz na pranie pusty i ze wszystko wyprane i wyprasowane mają.. ale.. skonczysie i potem będą się martwic...:tak:
I BARDZO DOBRZE!!! RÓB NIC I NIECH CI Z TYM DOBRZE BĘDZIE!!!

NO JAK TO CO , POMAGA:-D:-D:-D

przypadki dzwoniących do helpdesku z banku
1. Doradca: - Jak mogę panu pomóc?
Klient
: - Piszę swojego pierwszego maila
Doradca
: - OK. Jaki jest problem?
Klient
: - No tak... Wpisałem już literkę "a" w adres, ale nie wiem, co zrobić, żeby się pojawiła ta pętelka...

7. Klient: Nie mogę połączyć się z Internetem.
Doradca
: Czy na pewno wpisał pan prawidłowe hasło?
Klient
: Tak, całkowicie. Podejrzałem je u mojego kolegi.
Doradca
: Czy może mi pan powiedzieć, jakie to hasło?
Klient
: Pięć gwiazdek.

13.Doradca: Ma pan oprogramowanie szpiegujące w komputerze. To jest przyczyną problemów.
Klient: Szpiegujące? Widzą przez monitor, jak się ubieram???

15.Doradca: Czy może pan kliknąć na "Mój komputer?".
Klient: Ale ja nie mam pańskiego komputera, tylko swój własny.
Dobre:-D

Nie musisz przysięgać, ja to normalnie właśnymi oczami zobaczyłam i innej reakcji sobie nie wyobrażam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kuźwa, przypomniało mi się, że mam dziś rande'vu z teściową
No to trzeba się wyszykować i zakład cholera , że zadzwoni ( że mamy przyjść) włąsniejak mała zaśnie.

Do góry