reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

alescie naprodukowaly przez caly dzien:szok::szok::szok::szok:

Razem z tym kurierem:-D:-D:-D:-D
A tak serio to chyab nie zrobisz czegos takiego kolezance ktora uwielbia spac:-D;-)

A ja znowu kupilam sobie dzisiaj fornetti i wlasnie zjedlismy wszystkie ktore zostaly:tak::tak::tak:

No i wazylam dzisiaj dziewczynki
Wiktoria wazy 7370
Klaudia 7420
Tak dla porownania siora wazyła swojego Adasia oi wazy 6270
to normlanie ciezary ze :szok::szok::szok::szok::szok:
Weronika byla wazona we wtorek-15kg :-):-):-):-)

Nie było mnie dobę na forum a Wy napisałyście tyle ze nie sposób Was nadrobić.
U nas chyba wystąpiła 3-dniówka bo była wysoka temperatura szybko reagująca na syrop przeciwgorączkowy i brak innych objawów. Dzisiaj natomiast rozpiera go energia i już nie wiem co z nim zrobić.

najpierw bite 3 doby goraczka a potem w ciagu 24godzin wysypka o roznym naisleniue
Weronika wygladala jak biedroneczka:-):-):-)

reklama
Tak to prawdaa wspomnienia wracaja ja nie wiedzialam ze ona urodzi sie martwa ja rodzilam z ta nadzieja ze bedzie wszystko ok no ale niestety :-:)-( dostalam tez zaszczyki na rozwiniecie pluc no ale jednak nie udalo sie:-:)-( Ale potem zaszlam szybko w ciaze bo po miesiacu tzn po pierwszym okresie tak mi radzili wszycy lekarze w szpitaluu i tez tak zrobilismy:tak::tak: bylam w siudmym niebie jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ale ten lek i strasz ze z nowu moze byc to samo chodzil za mna do konca ciazy:-( jak by mnie nie zaszyli w 14tc to lekarze gwarantowali mi ze historia by sie powturzyla dlatego przy kazdej kolejnej ciazy bede mnie zaszywac :tak::tak:

Ja mialam isc pod prysznic o 21 i co dalej tutaj z wami siedze:szok::szok::szok: a u mnie wolno tylko do 22 wode puszczac bo takie przepisy zeby nie zaklucac ciszy nocnej no ale coz kto mi zabroni za chwile isc :-D:-D:-D

wspolczuje ale czego sie nie robu dal dzieci:-)
pytalam ile teraz wazysz i masz wzrostu?

kobitki uciekam bo gangreniak już się obudził a buuuuu ja chce przespanej nocy i pomyśleć że już kiedyś całe noce przesypiał:szok:
dowikluś ty nie jadłaś kolacji:szok::szok::szok::szok:kochana a ty nie jesteś chora????:rofl2:
aga 80 kg przy twoim wzroście to pikuś ja mam więej wagi a wzrostu mniej i to o całe 8 cm:rofl2:
dobra ide spać papatki:happy:

Agnieszka to nie jest dużo!!!!!!!!!:no::no::no: nie przy takim wzroście!!!!
A ile ty wazysz kochana i ile chcesz stracic???:-):-)

Na nk nie wygladasz jakbys tyle wazyła:no::no::no:
Wygladasz bardzo ładnie:tak::tak::tak:
ohhh dziekuje za komplemet:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale wygladam wygladam tylko sie lepiej przypatrz na te nowsze fotki bo na tych starych mniej wazylam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nie kochana powaznie od 22 do 6 tzn rece mozesz sobie umyc ale dlugi prysznic czy nalewanie wody do wanny to juz nie:no::no::no: my i tak na to nigdy nie zwracamy uwagi ale jak by sie sasiedzi posarzyli to byl by problem:szok::szok:

ale paranoja jakaś normalnie :no::no::no:

kobitki uciekam bo gangreniak już się obudził a buuuuu ja chce przespanej nocy i pomyśleć że już kiedyś całe noce przesypiał:szok:
dowikluś ty nie jadłaś kolacji:szok::szok::szok::szok:kochana a ty nie jesteś chora????:rofl2:
aga 80 kg przy twoim wzroście to pikuś ja mam więej wagi a wzrostu mniej i to o całe 8 cm:rofl2:
dobra ide spać papatki:happy:

dobrej nocy Malinuś

Do góry