reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
Jeszcze nie bardzo wiem jak się tym wszystkim obsługiwać....ale witam serdecznie:-)
witam nowa mame
cos sie ostatnio popularne zrobilysmy ale malo ktora wytzrmuje takie tempo:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

Mieszanka wybuchowa:-D:-D:-D:-D

A MAMA HELENKI to juz chyba powinna sie odezwac:baffled:A tu cisza
kurna,szkoda ze wczesnije nie iedzialam bo bym jej smska wyslala no
normlanie si emartiwe:-:)-(

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie.

Nie będę odpisywać każdej po kolei, bo pytałyście o to samo głównie.
Druga fasolinka planowana, chcieliśmy dwójkę odchować i mieć spokój. Może będzie ciężko, ale damy radę. Nie jedna była w takiej samej sytuacji i jakoś sobie poradziła. Termin mam na 7 stycznia 2010, więc między Julką a jej braciszkiem lub siostrą (ale trzymajcie kciuki za braciszka :-D ) będzie równy roczek. No i należe do grupy młodych mamuś, bo lat mam 20 ;-)

A swoją drogą produkcję to macie masową :-):-):-)
a jak sie urodzi 31 grudnia to bede blizniaki :-):-):-):-)

madziula no jasnowidz:szok::szok::-D:-Dto niech mi przyszłość przepowie:rofl2:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moje kochanie już w łóżku męczy go to choróbsko ndal le dzisiaj już lepiej jak wczoraj najgorzej że antek czyna smarczyć a julia kaszleć no oprostu pogoda swoje zrobiła:wściekła/y::wściekła/y:
ale dobra witam na wieczornym dyżuże:-D
OSTRY NOCNY DYZUR:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

widze ze nie dam mi spokoju i bede musiala ci odpowiedziec:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wzrostu mam 180cm a waze.............duzo 80kg:szok::szok::szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dlatego chce te 15 kg zrzucic i mam nadzieje ze mi sie uda:tak::tak::tak:

DOBRA nikt cie nie zmuszal do odpowiedzi.trzeba bylo napsiac zebym sie odczepila:baffled::baffled::rofl2::rofl2:

a gdziePati bo jakos jej nie widzialam dzis?

reklama
kobitki uciekam bo gangreniak już się obudził a buuuuu ja chce przespanej nocy i pomyśleć że już kiedyś całe noce przesypiał:szok:
dowikluś ty nie jadłaś kolacji:szok::szok::szok::szok:kochana a ty nie jesteś chora????:rofl2:
aga 80 kg przy twoim wzroście to pikuś ja mam więej wagi a wzrostu mniej i to o całe 8 cm:rofl2:
dobra ide spać papatki:happy:
Dobranoc

reklama
ja myślę ,że to wbrew prawu jest no bez przesady żeby sie wykąpac nie było można w nocy a jak np dziecko ci sie obsra całe to co ? ma spać w g.. do rana??:szok::szok:

Do góry