Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
ok poogladalam wasze galerie na nk i tez spadam sie kapac bo za chwile m bedzie musial mi serio plecy umyc jak wroci

Dobranoc spijcie dobrze i do jutra

Dobranoc spijcie dobrze i do jutra

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie też dołączam do gratulacjiAS JESZCZE RAZ GRATULUJĘ
AŻ CZŁOWIEKOWI SERCE SIĘ RADUJE JAK WIDZI COŚ TAKIEGO MASZ BARDZO ZDOLNĄ CÓRECZKĘ![]()
Nie no Adaś jest świetnyWRÓCIŁ ADACHO ZE SZKOŁY ach ten caps lockpytam jak w szkole ?? adam standart...ja tzn????????? pani od anglika wyszła z klasy trzaskając drzwiami nie dźwigneła naszych wyczynów...no mama zero kultury!!!ja to jak wy sie zachowujecie?! adam -ja mówie o pani nie trzaska się drzwiami
pani na polskim tłukła dziennikiem po ławce takie miała na nas nerwy....na matmie powiedziała że jesteśmy wnerwiający a na w-f powiedziała że mamy biegać do utrty tchu to może się wreszcie wyżyjemy
no mamuś dzień jak codzień
jak się domyślam ich pani pewnie odlicza dni do wakacji
![]()
Może pokopac a pozatym mokrą trawe zle sie kosi i możesz kosiarke zepsućMamo helenki droga ta taśma izolacyjna byłaja sobie kawke robię i idę sprzatać mały pokoik przestało lac ,dalej jest zimno ,ale przynajmniej nie leci na głowę
Dziś mój m pracuje dalej od domu ,bo pojechgał z moim tatą na fuche i cały dzień go nie ma w domu nie wpada,nie zagląda ,no luxus
czy można kosić taką ciutkę mokra trawę??ktos wie??nie pokopie mnie prąd ,bo na prąd kosiara
![]()
Ja nie lubie jak widze że znowu trawa urosła i znowu kosic trzebaONA tydzień temu była koszona ,ale straznie nierówno rosła i ta brzydko wygląda ,nie wygląda na mokra,ma takie nieregularne wysokie żdzbła
To będziesz miała na późniejkurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3![]()
U nas jest to samo:-)Lena posuwa po całym mieszkaniu i wszystko sciąga a jak jej czegos nie pozwalam to awanturaoj widzę już ,że charakterek to będzie miała
oczy dookoła głowy normalnie i latam jak wariatka
Mamo Helenki dobrze ,że rano odpoczęłaś dobrze by było jakbys tak co dziennie miała , może jakaś babcia na parę godz. by Helenkę zabierała ?
To fajnie że Helenka do babci pójdzie ty kochana troche odpocznieszAlez ja dzisiaj aktywna jestem
Mlenka, już sobie załatwiłam wolny weekendMoja mam przyjeżdża po Helen jutro po pracy, w sobotę przekazuje ja teściowej, a my odbieramy w niedziele wieczorem
Mam nadzieje, że będzie miał wystarczająco dużo wrażeń żeby za bardzo bie tęsknić...
![]()
U nas taka sama pogodaja bym tak chętnie moja babci na 2 godz podrzuciła coby zrobić coś ze spokojem
ale niestety moja mama 300 km od nasa druga babcia to jakby jej nie było
pogoda mnie wkurza zaświeciło słońce wychodzę z małą a tu za 5 min lejei tak drugi raz juz
![]()
Śliczny kwiatekWiktoria12, Malinka1, Agnes123 kupiłam Mandevillę taką jak na zdjęciu tylko czerwoną:-):-):-)
Zobacz załącznik 138648
A za chwilę idę na urodziny Teściowej, przyjdę pogadać jak mój m będzie na próbie :-) Dziś tylko latam jak szalona.
A tak przy okazji nie wiecie co to może być, siedzi mi w gardle jakby jakaś kulka ( nie jedzenie heehe) przez którą nie mogę dobrze jeść, mówić ( dobrze, że mogę pisać) i oddychać, podobno to może być angina
???
No takie już jestesmy gadułki chociaż ze mnie ostatnio marna gadułaKurczę Laski ale produkujecie, nie mogę się już doczytać od rana heheheA ja myślałam, że tylko ze mnie taka gaduła hihihihhihii
![]()
To fajnie ze mieszkanko wam sie podobaMieszkanko bardzo nam sie podobaWidac ze włascieciele bardzo dbaja o lokatorow i o ten caly "blok".Jest bardzo czysciutko i schludnie.Duzy parking i miejsce do grillowania
Decyzje musimy podjac do soboty i poki co jestesmy na tak:-):-):-)
Tylko jest jeden malutki problemik -my chcielibysmy sie tam wprowadzic tak oklo 20 czerwca ale jeszcze mie wiadomo czy zdaza to mieszkanie przygotowac do tego czasu
Witamy uwaga uzależniamyCześć dziewczyny :-)
Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
Oj bardzo zapracowanemadziula zapracowane mamy domowe dzisiaj![]()
Zdrówka dla LenkiPrzez tę pogodę cholerna Lenie juz cieknie z nosa i zaczyna mi pokasływac
oby się jej nic z tego nie rozwinęło ale póki co nie będe z nia wychodzić
Bidulka dobrze że nic jej sie nie stałoOliwka juz usnęła
ale zmęczenie dało swoje,przed samym końcem dnia walnęła tyłem głowy o ławę spadając z łózka
strasznie płakała i przytulona do mnie usnęła mi od razu na rękach
dobrze że jej sie nic nie stało,bo gruchnęła porządnie.Teraz spi jak zabita.
To fajnie że lepiej sie czujeNie było mnie dobę na forum a Wy napisałyście tyle ze nie sposób Was nadrobić.
U nas chyba wystąpiła 3-dniówka bo była wysoka temperatura szybko reagująca na syrop przeciwgorączkowy i brak innych objawów. Dzisiaj natomiast rozpiera go energia i już nie wiem co z nim zrobić.
No to twój P jest na bierząco z BBdowikluś ja czekam na focie
przeczytałam piotrkowi ile wżą twoje szczypiorki a moje kochanie ale one w wieku antosia czy starsze bo dowikla to ta z poznania to te jej szczypiory to chyba starsze![]()
Bidula ty jestes ale moje czasem też tak robiąLena juz się wyspała po niespełna godzinie![]()
Witajwitam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
Jeszcze nie bardzo wiem jak się tym wszystkim obsługiwać....ale witam serdecznie:-)
Każda z nas to przechodziła zobaczysz pare dni i bedziesz wszystkowiedziałaco do fotek to owszem dodam, ale dzisiaj jest mój pierwszy raz na tym forum , pewnie wyda Wam się to dziwne, ale nie bardzo wiem jak to wszystko ogarnąć, ale z czasem na pewno wszystko będzie![]()
Witam widze że masz 20 lat ja mam 21Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie.
Nie będę odpisywać każdej po kolei, bo pytałyście o to samo głównie.
Druga fasolinka planowana, chcieliśmy dwójkę odchować i mieć spokój. Może będzie ciężko, ale damy radę. Nie jedna była w takiej samej sytuacji i jakoś sobie poradziła. Termin mam na 7 stycznia 2010, więc między Julką a jej braciszkiem lub siostrą (ale trzymajcie kciuki za braciszka) będzie równy roczek. No i należe do grupy młodych mamuś, bo lat mam 20 ;-)
A swoją drogą produkcję to macie masową :-):-):-)
Posprzątałam wczoraj dzisiaj tylko odkurze i gotowea wiki co jeszcze sprząta?????
To na fotke czekamkochana jak anorektyczka chyba!!! bez urazy ale przy 180 50 kg to juz przesada jak nie zeskanuje to zrobię jutro zdjęcie ze zdjęcia i Wam pokaże jak wyglądałam jak miałam 51kg i 167 wzrostu mam , bardzo szczuppło więc nawet nie chcę wiedzieć jak ty Agnieszka musiałaś wyglądac
Dziewczyno ile Ty wazysz? ja coś czuję ,że ty masz obsesję a nie tyle do zrzucenia
pamiętaj ,że zdrowie wazniejsze![]()
wiecie co w nosie mam wszystko idę zjeść tego gołąbka bo mi język do d.. ucieknie zaraz![]()
Lasencja z ciebieNo to wam pokaze jak wygladalam jak mialam 60kg odejmijcie sobie jeszcze 10kg i wiecie jak mniej wiecej wygladalam![]()
Trzymam kciukia dziewczyny miałam wam napisać co z moją ewentualną pracą no więc babka nie mogła dzisiaj przyjechać do casto ale zadzwoniła jest zainteresowana i są warianty albo sobota 7-13 niedziela 8-18 i za to miesięcznie 400 zł albo wariant sobota 7.30-20 niedziela 8-18 i to za 600 zł albo wariant nr3 poniedziałek-piątek 18-22 i to za 750 zł kwota na ręke w weekendy to pod nosm a wieczory to biurowce i bym musiała kawałek dojechać czekam na rozmowe z nią i mam nadzieję że coś wypali i ruszy w naszych finansach zanim polegniemy![]()
Witajhej.
witam sie jako druga
Paulina juz odstawiona do szkoly przez sasiadke
mala zjadla po 4 kasze inadal spi.
pogoda bez zmian;(
A Luna gdzie nie widziałam jej wczoraj. Anabuba jeszcze 2 linki musze sciągnąć
Dzisiaj przyjedzie wieczorkiem na 3 tygodnie a powiedz mi ty jak sciągasz te linki to pisze tam że zapisz albo otwuż za pomocą to co ty zaznaczasz bo ja zapisuje i nie wiem czy dobrze robie no i jak już sciągne to co dalej robicto kochana sciagaj to sobie akurat z mezem obejrzycie romantyczna komedie
onddzis przyjezdza tak?
na dlugo?
Dzisiaj przyjedzie wieczorkiem na 3 tygodnie a powiedz mi ty jak sciągasz te linki to pisze tam że zapisz albo otwuż za pomocą to co ty zaznaczasz bo ja zapisuje i nie wiem czy dobrze robie no i jak już sciągne to co dalej robic
A to jest jakas informacja o tym jak już sie je sciągniedobrze robisz.potem musisz je rozpakowac jak juz bedziesz miala wszytskie.
ja rozpoakowuje przez total comander a Ty nie wiem czym tam,pewnie winrarem
jak nie to Twoj na pewno bedzie iwedzial jak to rozpakowac![]()