reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
A to jest jakas informacja o tym jak już sie je sciągnie
tzn jak sciagniesz ostatni plik to bedzie koniec,ale zapisujesz wszytskie w jednym miejscu tak?bo oone powinny sie zapakowac do 1 pliku wszytskie.
a pozniej musisz wypakowac np.tam gdzie masz filmy-tzn otowrzyc 1 plik i przeniesc go tam gdzie chcesz.to powinno zapytac czy rozpakowac lub cos takiego.
a masz total comander?czy otiwerasz wszystko przez moj komuter?
madziulanatasza
Fanka BB :)
To bardzo smutne,przeżyć śmierć swojego dziecka,bardzo mi przykro,ale teraz macie swoją małą pocieszkę ,a życie nic nie zwalnia i cały czas idzie do przoduJa nie poronilam tylko mi wody odeszly w 26tc no i potem dostalam jakies infekcji i zeby mnie ratowac wywolali mi porod urodzilam malutka calkiem normalnie no ale niestety urodzila sie martwa wazyla tylko 500gr:--( a znajoma miala tyle szczescia ze urodzila w 24tc dziecko przezylo i rozwija sie bardzo dobrze:-
-(
No mam za slaba macice i nie umi mi ciazy utrzymac dlatego przy Emily odrazu mnie zaszywali nazywa sie ta cerklage zebym mogla ja do konca donosic![]()

Będziesz żałowaławiecie co w nosie mam wszystko idę zjeść tego gołąbka bo mi język do d.. ucieknie zaraz![]()
Warianty sobotnio -niedzielne najlepsze ,ale spróbuj coś przyhandlować ,bo ile wyjdzie ci za godzinę ,pracy 5 zł.???policz sobie.Mam nadzieje ,ze wyjdzieci na prostą.a dziewczyny miałam wam napisać co z moją ewentualną pracą no więc babka nie mogła dzisiaj przyjechać do casto ale zadzwoniła jest zainteresowana i są warianty albo sobota 7-13 niedziela 8-18 i za to miesięcznie 400 zł albo wariant sobota 7.30-20 niedziela 8-18 i to za 600 zł albo wariant nr3 poniedziałek-piątek 18-22 i to za 750 zł kwota na ręke w weekendy to pod nosm a wieczory to biurowce i bym musiała kawałek dojechać czekam na rozmowe z nią i mam nadzieję że coś wypali i ruszy w naszych finansach zanim polegniemy![]()
Wszoku jestem ,jakie durne przepisyTzn to nie jest taki blok tyllko prywatny domek wielorodzinnyale kto to wymyslil to nie mam pojecia jakis idiota napewno
![]()

Kolejny przykład debilizmuto podobnie jak na naszym osiedlu zabronili parkowac a policja powiedziała ze to wbrew prawu mamy udziały w gruncie i mamy prawo parkowac więc te przepisy wewnętrzne to moga sobie wsadzić ja to mówiłam od początku i sie kłóciłam z administracja i robiłam swoje![]()

To wyrzuty sumieniakurcze ale mnie brzuch boli po tym gołąbku![]()

Mlena jesteś najlepszakochana każdemu kto wjechał obklejali szyby aż się wkur.. i nabuntowałam ludzi mają teraz sprawę w sądzie grockim
naruszenie cudzej własności ale tak to jest jak jakies barany nie mają pojęcia nawet o prawie i przepisach i wymyślaja jakies głupoty z nudów chyba
taka para staruchów co nie ma auta powiedziała ze im rpzeszkadzają samochody a ja mówię ,że mi przeszkadzają srające psy więc może je obkleimy![]()

A ja cię mam na nk????ok poogladalam wasze galerie na nk i tez spadam sie kapac bo za chwile m bedzie musial mi serio plecy umyc jak wroci
Dobranoc spijcie dobrze i do jutra![]()
Unas też pogoda taka lipna ,że sie wyć chce ,juro pierwsziwczasowicze mają być(chyba że sie wystraszą zapowiedzi pogody) a tu trawsko wybujałe ,co chwile pada,w nocy tak lało ,ze z mnie bus=dziło!!hej.
witam sie jako druga
Paulina juz odstawiona do szkoly przez sasiadke
mala zjadla po 4 kasze inadal spi.
pogoda bez zmian;(
Witam sie i ja!!!
madziulanatasza
Fanka BB :)
Was tu nie ma ,znikam i ja

Witam
Ide zaprowadzic mlodego do przedszkola i zaraz jestem i bede czytała co napisalyscie

U nas znowu zimno i słonca brak
Mlody stale kaszle

Dziewczynki jeszcze spia bo szly spac bardzo pozno a ja rano dostałam @,wiec juz sobie dzisiaj na solarke nie pojde
Ide zaprowadzic mlodego do przedszkola i zaraz jestem i bede czytała co napisalyscie

U nas znowu zimno i słonca brak

Dziewczynki jeszcze spia bo szly spac bardzo pozno a ja rano dostałam @,wiec juz sobie dzisiaj na solarke nie pojde

Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) słonko jest ale chłodno w Kielcach ja jestem juz manaiczka bo zwsze rano pierwsze co to BB i kawa 

zaraz poczytam jak mi Gabi pozwoli i za chwile nie przybiegnie z zabawką

Hejka dziewczyny.Ale długo wczoraj siedziałyście 

nagadać się nie mogłyście czy co ? 

A ja sie wyspałam.Oliwka wstała o 7.00 czyli spała bite 11,5 h bez żadnej pobudki.także super

i jak mnie milusio obudziła.ja spałam,sama wyszła z łóżeczka przez dziurę po szczebelkach i wślizgnęla mi sie pod kołdrę.I wołała 'Mamuś" i sie obudziłam.i były przytulanki i buziaki.miła taka pobudka

a jesli chodzi o nasze ogladanie to obejrzelismy tylko jeden fil bo chciało nam się już strasznie spać.obejrzelismy"Dzień w którym zatrzymała sie ziemia"fajny ale myslałąm ze będzie lepyszy,az tak rewelacyjny nie był jak go reklamowali.
a dziś obejrzę sobie "Anioły i Demony" ,mogłam ten film najpierw obejrzec ale coś mnie podkorciło żeby na odwrót ale dzis to nadrobię.
to w sumie niedaleko mnie,bo ja mieszkam we Wrocławiu.Bywasz we wrocku?
powinno się pić dużo wody ale niegazowanej

i tylko niegazowanej :-)

A ja sie wyspałam.Oliwka wstała o 7.00 czyli spała bite 11,5 h bez żadnej pobudki.także super

i jak mnie milusio obudziła.ja spałam,sama wyszła z łóżeczka przez dziurę po szczebelkach i wślizgnęla mi sie pod kołdrę.I wołała 'Mamuś" i sie obudziłam.i były przytulanki i buziaki.miła taka pobudka

a jesli chodzi o nasze ogladanie to obejrzelismy tylko jeden fil bo chciało nam się już strasznie spać.obejrzelismy"Dzień w którym zatrzymała sie ziemia"fajny ale myslałąm ze będzie lepyszy,az tak rewelacyjny nie był jak go reklamowali.
a dziś obejrzę sobie "Anioły i Demony" ,mogłam ten film najpierw obejrzec ale coś mnie podkorciło żeby na odwrót ale dzis to nadrobię.
Tak Oleśnica to koło Wrocławia, a meble Bodzio to taka nasza wizytówka![]()
to w sumie niedaleko mnie,bo ja mieszkam we Wrocławiu.Bywasz we wrocku?
Ja tez dzisiaj bylam glodna przy tym moim proszku ale nie poddalam sie i nie jadlam najgorzej jest wieczorem ale pije bardzo duzo wody gazowanej zeby nie czuc az tak glodu fakt ze potem na kibelku jestem co 10minut![]()
powinno się pić dużo wody ale niegazowanej

ale laseczkaNo to wam pokaze jak wygladalam jak mialam 60kg odejmijcie sobie jeszcze 10kg i wiecie jak mniej wiecej wygladalam![]()

i który wariant wybierasz????? może cos ponegocjuj żeby więcej kaski od nich wyciągnąća dziewczyny miałam wam napisać co z moją ewentualną pracą no więc babka nie mogła dzisiaj przyjechać do casto ale zadzwoniła jest zainteresowana i są warianty albo sobota 7-13 niedziela 8-18 i za to miesięcznie 400 zł albo wariant sobota 7.30-20 niedziela 8-18 i to za 600 zł albo wariant nr3 poniedziałek-piątek 18-22 i to za 750 zł kwota na ręke w weekendy to pod nosm a wieczory to biurowce i bym musiała kawałek dojechać czekam na rozmowe z nią i mam nadzieję że coś wypali i ruszy w naszych finansach zanim polegniemy![]()

witam porannie
jestem masakrycznie niewyspana antoni obudził się o 24 i nie spał do 3 nosiłam go bujałam poiłam masowałam smarowałam dziąsła dałam czopek ..masakra.....potem zasnął i budził się co 20-30 minut piotrek na szczęście pomagał więc na zmianę nosiliśmy i spaliśmy..........spać..................a do tego pogoda do bani leje wieje

wiki dzisiaj twój dzień mąż wraca

i jak @ się skończyła?

jestem masakrycznie niewyspana antoni obudził się o 24 i nie spał do 3 nosiłam go bujałam poiłam masowałam smarowałam dziąsła dałam czopek ..masakra.....potem zasnął i budził się co 20-30 minut piotrek na szczęście pomagał więc na zmianę nosiliśmy i spaliśmy..........spać..................a do tego pogoda do bani leje wieje

wiki dzisiaj twój dzień mąż wraca

reklama
Oj
MALINKUS wspolczuje niewyspania

Ja sie w miare wyspałam chociaz budzilam sie kilka razy
Mlode byly takie padniete ze jak Je przelozyłam do lozeczek to nawet Klaudia nie przebudziła sie z placzem ze chce do mnie i tak spia do teraz

M tez spi i Im chrapie

Dominikowi dałam oprzed wyjsciem syrop na kaszel i bede Jemu dawała cały weekend jak do poniedzialku sie nie poprawi to znowu smigamy do lekarza

MALINKUS wspolczuje niewyspania

Ja sie w miare wyspałam chociaz budzilam sie kilka razy

M tez spi i Im chrapie

Dominikowi dałam oprzed wyjsciem syrop na kaszel i bede Jemu dawała cały weekend jak do poniedzialku sie nie poprawi to znowu smigamy do lekarza

Podziel się: