reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam porannie
Jak tylko uporam sie z wlasnym lenistwem, niewyspaniem i bałaganem w mieszkaniu nadrobie zaległości z wczoraj popoludnia.

reklama
A to jest jakas informacja o tym jak już sie je sciągnie

tzn jak sciagniesz ostatni plik to bedzie koniec,ale zapisujesz wszytskie w jednym miejscu tak?bo oone powinny sie zapakowac do 1 pliku wszytskie.
a pozniej musisz wypakowac np.tam gdzie masz filmy-tzn otowrzyc 1 plik i przeniesc go tam gdzie chcesz.to powinno zapytac czy rozpakowac lub cos takiego.
a masz total comander?czy otiwerasz wszystko przez moj komuter?

Ja nie poronilam tylko mi wody odeszly w 26tc no i potem dostalam jakies infekcji i zeby mnie ratowac wywolali mi porod urodzilam malutka calkiem normalnie no ale niestety urodzila sie martwa wazyla tylko 500gr:-:)-( a znajoma miala tyle szczescia ze urodzila w 24tc dziecko przezylo i rozwija sie bardzo dobrze:-:)-(
No mam za slaba macice i nie umi mi ciazy utrzymac dlatego przy Emily odrazu mnie zaszywali nazywa sie ta cerklage zebym mogla ja do konca donosic:tak:
To bardzo smutne,przeżyć śmierć swojego dziecka,bardzo mi przykro,ale teraz macie swoją małą pocieszkę ,a życie nic nie zwalnia i cały czas idzie do przodu:tak:
wiecie co w nosie mam wszystko idę zjeść tego gołąbka bo mi język do d.. ucieknie zaraz :-D:-D:-D
Będziesz żałowała
a dziewczyny miałam wam napisać co z moją ewentualną pracą no więc babka nie mogła dzisiaj przyjechać do casto ale zadzwoniła jest zainteresowana i są warianty albo sobota 7-13 niedziela 8-18 i za to miesięcznie 400 zł albo wariant sobota 7.30-20 niedziela 8-18 i to za 600 zł albo wariant nr3 poniedziałek-piątek 18-22 i to za 750 zł kwota na ręke w weekendy to pod nosm a wieczory to biurowce i bym musiała kawałek dojechać czekam na rozmowe z nią i mam nadzieję że coś wypali i ruszy w naszych finansach zanim polegniemy:tak:
Warianty sobotnio -niedzielne najlepsze ,ale spróbuj coś przyhandlować ,bo ile wyjdzie ci za godzinę ,pracy 5 zł.???policz sobie.Mam nadzieje ,ze wyjdzieci na prostą.
Tzn to nie jest taki blok tyllko prywatny domek wielorodzinny :tak::tak: ale kto to wymyslil to nie mam pojecia jakis idiota napewno:-D:-D:-D:-D:-D
Wszoku jestem ,jakie durne przepisy:szok:
to podobnie jak na naszym osiedlu zabronili parkowac a policja powiedziała ze to wbrew prawu mamy udziały w gruncie i mamy prawo parkowac więc te przepisy wewnętrzne to moga sobie wsadzić ja to mówiłam od początku i sie kłóciłam z administracja i robiłam swoje:tak::tak:
Kolejny przykład debilizmu:szok:

kurcze ale mnie brzuch boli po tym gołąbku :crazy:
To wyrzuty sumienia:-D
kochana każdemu kto wjechał obklejali szyby aż się wkur.. i nabuntowałam ludzi mają teraz sprawę w sądzie grockim :-D:-D:-D
naruszenie cudzej własności ale tak to jest jak jakies barany nie mają pojęcia nawet o prawie i przepisach i wymyślaja jakies głupoty z nudów chyba
taka para staruchów co nie ma auta powiedziała ze im rpzeszkadzają samochody a ja mówię ,że mi przeszkadzają srające psy więc może je obkleimy :rofl2:
Mlena jesteś najlepsza:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ok poogladalam wasze galerie na nk i tez spadam sie kapac bo za chwile m bedzie musial mi serio plecy umyc jak wroci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobranoc spijcie dobrze i do jutra:tak::tak:
A ja cię mam na nk????

hej.
witam sie jako druga;)
Paulina juz odstawiona do szkoly przez sasiadke;)
mala zjadla po 4 kasze inadal spi.
pogoda bez zmian;(
Unas też pogoda taka lipna ,że sie wyć chce ,juro pierwsziwczasowicze mają być(chyba że sie wystraszą zapowiedzi pogody) a tu trawsko wybujałe ,co chwile pada,w nocy tak lało ,ze z mnie bus=dziło!!
Witam sie i ja!!!

Witam
Ide zaprowadzic mlodego do przedszkola i zaraz jestem i bede czytała co napisalyscie:tak::tak::tak:
U nas znowu zimno i słonca brak:no::wściekła/y:Mlody stale kaszle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczynki jeszcze spia bo szly spac bardzo pozno a ja rano dostałam @,wiec juz sobie dzisiaj na solarke nie pojde:no:

Hejka dziewczyny.Ale długo wczoraj siedziałyście :szok::szok::szok::szok::szok::szok: nagadać się nie mogłyście czy co ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja sie wyspałam.Oliwka wstała o 7.00 czyli spała bite 11,5 h bez żadnej pobudki.także super :tak::tak::tak::tak::tak:
i jak mnie milusio obudziła.ja spałam,sama wyszła z łóżeczka przez dziurę po szczebelkach i wślizgnęla mi sie pod kołdrę.I wołała 'Mamuś" i sie obudziłam.i były przytulanki i buziaki.miła taka pobudka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a jesli chodzi o nasze ogladanie to obejrzelismy tylko jeden fil bo chciało nam się już strasznie spać.obejrzelismy"Dzień w którym zatrzymała sie ziemia"fajny ale myslałąm ze będzie lepyszy,az tak rewelacyjny nie był jak go reklamowali.

a dziś obejrzę sobie "Anioły i Demony" ,mogłam ten film najpierw obejrzec ale coś mnie podkorciło żeby na odwrót ale dzis to nadrobię.

Tak Oleśnica to koło Wrocławia, a meble Bodzio to taka nasza wizytówka;):tak:

to w sumie niedaleko mnie,bo ja mieszkam we Wrocławiu.Bywasz we wrocku?

Ja tez dzisiaj bylam glodna przy tym moim proszku ale nie poddalam sie i nie jadlam najgorzej jest wieczorem ale pije bardzo duzo wody gazowanej zeby nie czuc az tak glodu fakt ze potem na kibelku jestem co 10minut:-D:-D:-D:-D:-D

powinno się pić dużo wody ale niegazowanej :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i tylko niegazowanej :-)

No to wam pokaze jak wygladalam jak mialam 60kg odejmijcie sobie jeszcze 10kg i wiecie jak mniej wiecej wygladalam:szok::szok::szok:
ale laseczka :tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p

a dziewczyny miałam wam napisać co z moją ewentualną pracą no więc babka nie mogła dzisiaj przyjechać do casto ale zadzwoniła jest zainteresowana i są warianty albo sobota 7-13 niedziela 8-18 i za to miesięcznie 400 zł albo wariant sobota 7.30-20 niedziela 8-18 i to za 600 zł albo wariant nr3 poniedziałek-piątek 18-22 i to za 750 zł kwota na ręke w weekendy to pod nosm a wieczory to biurowce i bym musiała kawałek dojechać czekam na rozmowe z nią i mam nadzieję że coś wypali i ruszy w naszych finansach zanim polegniemy:tak:
i który wariant wybierasz????? może cos ponegocjuj żeby więcej kaski od nich wyciągnąć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A u mnie od rana leje i leje,zimno jak szlag :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: gorzej niż wczoraj,masakra.Oliwka będzie siedzieć w domu,nie będę ja ciągać w taka pogodę.jak usnie to skoczę na zakupy :tak::tak::tak::tak::tak:

witam porannie:happy:
jestem masakrycznie niewyspana antoni obudził się o 24 i nie spał do 3 nosiłam go bujałam poiłam masowałam smarowałam dziąsła dałam czopek ..masakra.....potem zasnął i budził się co 20-30 minut piotrek na szczęście pomagał więc na zmianę nosiliśmy i spaliśmy..........spać..................a do tego pogoda do bani leje wieje:wściekła/y::wściekła/y:
wiki dzisiaj twój dzień mąż wraca:happy::happy::happy::happy: i jak @ się skończyła?

reklama
Oj
MALINKUS wspolczuje niewyspania:no::no::no:
Ja sie w miare wyspałam chociaz budzilam sie kilka razy:no:Mlode byly takie padniete ze jak Je przelozyłam do lozeczek to nawet Klaudia nie przebudziła sie z placzem ze chce do mnie i tak spia do teraz:tak::tak::tak:
M tez spi i Im chrapie:wściekła/y::no:

Dominikowi dałam oprzed wyjsciem syrop na kaszel i bede Jemu dawała cały weekend jak do poniedzialku sie nie poprawi to znowu smigamy do lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry