reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiktoria dziś na pewno poszaleje z mężem!:-D:-D:-D:-D
U nas też zimno ,właśnie rozpaliłam w kominku ,jak ja mam iść na dwór malować listewki czy sprzątać kojec dla psów ,jak jest tam 8 stopni ,a do tego wieje,mam wrażenie ,ze to póżny wrzesień ,nie początek czerwca ,no masakra jakaś

dokładnie ja teraz jak patrzę na adama zadania to nieraz muszę się nagłówkować bo wcale nie są takie łatwe:szok:

joanna gabi jest cudna taka słodzizna:tak::tak::tak:po kim ona ma takie cudne loki?????????????no śliczna jest:tak::tak:

Joanna,Gabi to słodziak mały ,a po kim ma ona takie piękne loczki,a jak fotogeniczna ,normalnie pozuje nam:-D
Ja się zastanawiam jak tam Klaudii poszło?????????/strony świata,pisanie listu,ogólnie matma i polski,ludzie teraz w 3 klasie już ułamki zaczynają ,mnożenie i dzielenie do wielu tysięcy pisemne,obwody kwadratów ,prostokątów,nieszczęsne zadania z treścią...:szok:mojej Klaudii się gramy z dekagramami pierniczą:szok:milimetry ,centymetry i metry też:szok::szok::szok:normalnie się sama boję jak jej poszło ,:szok::szok::szok::szok::szok:

No jasne ze jest slodki i to jeszcze jak:-):-):-):-):-)
dziekujemy zza komplementy loczki po tatusiu musze od tesciowej zdjecie przywiez bo taki co moj maz jest maly z jasnymi wloskami i lokami :tak:
Ale mi sie to zdjecie podoba
Wiktoria ale laska z Ciebie :tak:schudłas
WRÓCIŁ ADACHO ZE SZKOŁY ach ten caps lock:wściekła/y: pytam jak w szkole ?? adam standart...ja tzn????????? pani od anglika wyszła z klasy trzaskając drzwiami nie dźwigneła naszych wyczynów...no mama zero kultury!!!ja to jak wy sie zachowujecie?! adam -ja mówie o pani nie trzaska się drzwiami:szok:pani na polskim tłukła dziennikiem po ławce takie miała na nas nerwy....na matmie powiedziała że jesteśmy wnerwiający a na w-f powiedziała że mamy biegać do utrty tchu to może się wreszcie wyżyjemy:szok::szok:no mamuś dzień jak codzień:-D:-D:-D:-D jak się domyślam ich pani pewnie odlicza dni do wakacji:tak:
moj Wojtek tez wczoraj mnie zaskoczyl My z meżem poszlismy na szybkie zakupy Zuzia zostala z Gabi i spieszylismy sie zeby wrócić przed Wojtkiem przychodzimy a Zuzka mow ze Wojtek jakies 30 minut temu wrocil a powinien być wszkole tERAZ maj takie zajecia ze ta czesc klasy co nie wyjechala na zieloną szkolę zrobili jedna klase i Wojtek stwierdzil ze poszedł na obiad wrocił do klasy a klasy nie ma tzn osob :szok::szok::szok: ponoc po calej szkole szukal i nie znalaz to wzial i przyszedl do domu :szok:
Ja wczoraj kupiłam sobie to serum wyszczuplajace DAX COSMETICS i powiem Wam ze cos w tym jest najpierw mi było okrutnie zimno a potem czulam cieplo i pieczenie i tak jakbym gorset zalozyła zobaczymy efekty po miesiacu moja kolezanka uzywa juz 2 tygodnie i zauwazyła ze ma mneijsze boczki i faktycznie pamietam ja ze zawsze jej cos wisiło a teraz mniej zobaczymy jak na mnie zadzial ja mam brzuszek i moze mi troche zmaleje zobaczymy :baffled:

Ostatnia edycja:
Ja chyba dzisiaj nigdzie nie wyjde:no::no::no:brrr
Jak M wstanie to wysle Go po reszte zakupow ;-)Musze dokupic ziemnieki na obiad i jaks surowke bo zostały mi tzry wielkei kotlety z indyka od srody to tzreba je zjesc:tak::tak::tak:

Chyba ze sie troche wypogodzi to wezme male na spacer bo i tak juz dosyc były kiszone w domu:no::wściekła/y:

Ja chyba z trzy miesiace temu kupilam sobie jakies ujedrniajace do biustu i od tego czasu uzyłam go moze z dwa razy:szok::szok::szok:Jakos stale po kapieli zapominam o nim:szok::-D

Ja wczoraj kupiłam sobie to serum wyszczuplajace DAX COSMETICS i powiem Wam ze cos w tym jest najpierw mi było okrutnie zimno a potem czulam cieplo i pieczenie i tak jakbym gorset zalozyła zobaczymy efekty po miesiacu moja kolezanka uzywa juz 2 tygodnie i zauwazyła ze ma mneijsze boczki i faktycznie pamietam ja ze zawsze jej cos wisiło a teraz mniej zobaczymy jak na mnie zadzial ja mam brzuszek i moze mi troche zmaleje zobaczymy :baffled:
J a mam serum eveline "slim extreme 3D"ono z kolei rozgrzewa skórę bardzo ,az wkurza to ,aha ,jest antycelulitowe,stymuluje spalanie tłuszczu ,stosuję kilka dni ,ale mam ważenie ,ze działa:-DZ eveline maja też takie ochładzające ,ale ja za duży zmarżluch jestem ,bo mnie telepie zaraz:-D

reklama
a dziewczyny miałam wam napisać co z moją ewentualną pracą no więc babka nie mogła dzisiaj przyjechać do casto ale zadzwoniła jest zainteresowana i są warianty albo sobota 7-13 niedziela 8-18 i za to miesięcznie 400 zł albo wariant sobota 7.30-20 niedziela 8-18 i to za 600 zł albo wariant nr3 poniedziałek-piątek 18-22 i to za 750 zł kwota na ręke w weekendy to pod nosm a wieczory to biurowce i bym musiała kawałek dojechać czekam na rozmowe z nią i mam nadzieję że coś wypali i ruszy w naszych finansach zanim polegniemy:tak:

i który wariant wybrałaś?

witam :-) słonko jest ale chłodno w Kielcach ja jestem juz manaiczka bo zwsze rano pierwsze co to BB i kawa :-D:-D:-D zaraz poczytam jak mi Gabi pozwoli i za chwile nie przybiegnie z zabawką :tak:

dzisiaj zrobilam dokładnie to samo:-) bo z reguły zapominam o kawie, tak mi sie spieszy na BB:-D

a teraz witam się z rana, chociaż wczoraj musiałam uciekac bez pozegnania:-( BŁAGAM o wybaczenie:-)
ale mój D mnie tak wkurzył, że trzasnęłam laptopem nawet nie wyłanczając wszystkich programów:sorry:
Wojna domowa normalnie była, bo jak zwykle on biedny i poszkodowany, nikt go nie docenia i jest mu źle:wściekła/y: co za chłop! jak go nigdy nie ma w domu, a jak jest to wraca pijany albo prawie pijany to jak ja się mam nie wściekac na niego?:angry:

Myślałam ze o udsze wczoraj, az sie dziwie, że Natala sie nie obudzila...
teraz mnie czekają ciche dni:-(

no dobra wyżalilam się, chociaz cisnienie to mi chyba zaraz mózg rozerwie:baffled:

Do góry