reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Byłoby bajecznie:-Da pamiętasz jakiej firmy było,jak sie nazywało??
to było dawno fioletowe opakowanie i nie tubka tylko słoiczek dosc duzy ja dostalam od koleżanki bo ona miala uczulenie to był chyba Avon albo Oriflame tak jakos mi sie kojarzy wiem ze mialm ochote na drugie opakowanie ale bylo drogie i nie kupowalam juz nie chce Cie wprowadzac w bład potem juz nie uzuwalm jak urodziłam dzieci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
uwaga uwaga mamy anitkę mama helenki urodziła wczoraj o 23 z minutami miała cesarkę
wiadomość od anabuby wszystkie mamy buziaczki po badaniu usg odrazu szpital bo miała wielowodzie i cesarka. kurcze zapomniałam wymiary napewno długa na 51 cm anabubka napewno więcej wam napisze później malutka jest w inkubatorze bo to jednak miesiąc z wcześnie ale chyba jeszcze będzie tam z 3 dni....kurcze sory że tak chaotycznie ale synuś mnie pogania bo to jgo czas na kompa:tak:

A Luna gdzie nie widziałam jej wczoraj.
jAK MIŁO, ŻE KTOS NIE PAMIETA

Lena posuwa po całym mieszkaniu i wszystko sciąga a jak jej czegos nie pozwalam to awantura :no: oj widzę już ,że charakterek to będzie miała :szok:
oczy dookoła głowy normalnie i latam jak wariatka :no:
Ni edaj sie, badz stanowcza. Raz jej pozwolisz i bedzie zawsze chciala postawic na swoim. Musi wiedziec juz teraz, ze jak mama mówi nie, tzn NIE.

Cześć dziewczyny :-)

Można do Was dołączyć? ja również jestem mamuśką siedzą w domku. Mam 4.5 miesięczną córcię Julkę i jestem w 11 tc z następnym dzidziusiem ;-)
Jak miło, nowa mamusia. Witam

uwaga uwaga mamy anitkę mama helenki urodziła wczoraj o 23 z minutami miała cesarkę
wiadomość od anabuby wszystkie mamy buziaczki po badaniu usg odrazu szpital bo miała wielowodzie i cesarka. kurcze zapomniałam wymiary napewno długa na 51 cm anabubka napewno więcej wam napisze później malutka jest w inkubatorze bo to jednak miesiąc z wcześnie ale chyba jeszcze będzie tam z 3 dni....kurcze sory że tak chaotycznie ale synuś mnie pogania bo to jgo czas na kompa:tak:
Ale wiadomośc, juz nawet nie lece dalej czytac, bo nie mam czasu, mala ciagle chce na nocniku siedziec, a ja musze obik byc.
Oby tylko zdrowe i szczesliwe, mamusi zdrówka i szybkiego powrotu do nas, ale sie ciesze

No to wielkie gratulacje dla dzielnej mamy i Anitki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ale się cieszę.Zeby szybko wróciły do domu :-)
:-):-):-):-):-):-):-)

WIELKIE GRATULACJE:tak::tak::tak:
CZEKAMY NA DOKLADNIEJSZE WIADOMOSCI:-):tak:

MOJA GANGRENA POSPAŁA 20 minut tak że nawt nie dąrzyłam zasnąć:no::no:no nic ide sobie strzelić mega kawulca albo big herbatę i jakoś to trzeba przetrwać:tak:

reklama
wiadomość od anabuby wszystkie mamy buziaczki po badaniu usg odrazu szpital bo miała wielowodzie i cesarka. Kurcze zapomniałam wymiary napewno długa na 51 cm anabubka napewno więcej wam napisze później malutka jest w inkubatorze bo to jednak miesiąc z wcześnie ale chyba jeszcze będzie tam z 3 dni....kurcze sory że tak chaotycznie ale synuś mnie pogania bo to jgo czas na kompa:tak:
gratulacje :-d

Do góry