reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)

Produkcję macie naprawdę masową :-D:-D:-D

I ja gratuluję Mamie Helenki :tak::tak::tak:

Ja tak tylko na chwilkę, uciekam sprzątać, bo trzecia forma życia mi się w domu zalęgnie :laugh2:. A fasolka daje mi popalić, mdłości mnie dziś dorwały po kilkudniowej przerwie :baffled:

reklama
dicortineff to sa te krople do ucha na stan zapalny???
zrobiłam jej ta kamfora olejkiem trochą na wate i do ucha nie wiem dlaczego się tak nie robi to rozgrzewa i pomaga ja wiem ,że sa nowe metody itp ale czasem stare sa lepsze
ja byłam tego samego zdania i pamiętam że ona mi tłumaczyła że to tylko pogarsza stan zapalny:tak:a dicortinef jest bardzo dobry:tak:my regularnie stosujemy cerumex albo vaxol bo juli zbiera się dużo woszczyny:tak:

kurczę ale mnie Oliwka wkurza z tym usypianiem,chyba to nie był dobry pomysł z tym wyciągnięciem szczebelków.nie chce usnąć tylko zbiera jej się na wygłupy i ucieka stale z tego łóżeczka.juz mam dość ,bo już chyba ponad 40usypia i do uśnięcia jeszcze dużo jej brakuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie już wychodzę z siebie,zaraz ja rozszarpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przez to ciągłe głupie wychodzenie nie myśli o spaniu tylko o zabawie,o uciekaniu.normalnie dostała klapa po dupie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:może wreszcie sie uspokoi.

i usneła,wiele nie potrzeba było.tylko chęci z jej strony.odwróciła sie,przytulła teletubisia i zamknęła oczy i od razu usneła.

dobra zmykam,zabieram sie wreszcie za prasowanie.bo nikt za mnie tego nie zrobi.:-)

No i jestesmy wszyscy w domku:szok:Zaraz klade moje gowniarki spac bo Klaudia działa mi na nerwy i to mega mocno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zdecydowanie za malo sypiaja:no:A do tego Klaudia jest rozpieszczona na maksa i to przez mnie:no:a dlaczego to jzu wiecie

AGNES
Zafundowałas Oliwce najlepszego usypiacza

Mam nadzieje ze moje mi tez od razu usna:tak:

reklama
moja gangrena też zasneła adam w szkole julia układa puzle i słucha muzyczki u siebie to ja się zabiore za obiad chociaż wolałabym zalegnąć i pospać:tak:

Do góry