reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobra ostatni dowci, mojej mamy.
Babcia mówi do dziadka:
-Wiesz, dzisiaj śniła mi się choinka, a na tej choince wisiały małe, średnie i duze penisy.....
-Co, pewnie mój to ten największy-mowi dziadek
-NIE,twój to pod choinką taki maleńki był
Dziadek się zagrzał i w odwecie mówi
-wiesz, a mnie się śniła balia, a w tej balii pływały małe, średnie i duże psiochy
Pewnie moja to ta najmniejsza pływała-mówi babcia
-NIE, KOCHANIE, W TWOJEJ STAŁA BALIA:-D:-D:-D:rofl2:

pyknęło mi 1000 postów, nawet nie zauważyłam, hihihi

Ale sie malo gadate zrobilyscie, dobra idzcie spac, tylko grzecznie, a ja to badziewie obejrze do konca

ja tu za wami pisze a jednym okiem zagladam na tv leci taki program jak ludzie sa po uszy zakochani w zwierzetach normalnie szok jedna baba to z 3 swnkami spi kapie sie z nimi jedza z jednego talerza itd a taki facet w swoim domu zarezerwowal pokoj tylko dla patakow i one wszedzie lataja wszystko jest obsrane bo niby ten pokoj to taka duzaaa klatka dla nich:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
chore to jest ja rozumie ze mozna kochac zwierzeta sama kocham strasznie psy ale nie przesadzajmy:szok::szok:

reklama
przykro mi z powodu jej smierci, szybko ja stracilas

Co do milosci do zwierzat, no ja potrafilam z moja kicia z jednego talerza platki na mleku jesc, ale na jej punkcie to mam takiego zarabistego bzika, ze szkoda słów

Do góry