aga1480
mama 3 muszkieterów
Doranoc dziewczynki. Fajnie jest ale trzeba korzystać jak maluch śpią. idę spać, dobranoc;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro mi ze tak szybko stracilas mame:-Wiesz mam trochę sentyment do tego dowcipu, moja mama zmarła jak miałam 18 lat, jakoś zapadł mi w pamięci ten kawał. Ech, z moją mamą można było konie kraśc:-(
No dobra ale kot to nie swinia ja bym swini nawet w domu nie trzymala a co dopiero sie z nia kapac albo jesc itdprzykro mi z powodu jej smierci, szybko ja stracilas
Co do milosci do zwierzat, no ja potrafilam z moja kicia z jednego talerza platki na mleku jesc, ale na jej punkcie to mam takiego zarabistego bzika, ze szkoda słów
Dobra ostatni dowci, mojej mamy.
Babcia mówi do dziadka:
-Wiesz, dzisiaj śniła mi się choinka, a na tej choince wisiały małe, średnie i duze penisy.....
-Co, pewnie mój to ten największy-mowi dziadek
-NIE,twój to pod choinką taki maleńki był
Dziadek się zagrzał i w odwecie mówi
-wiesz, a mnie się śniła balia, a w tej balii pływały małe, średnie i duże psiochy
Pewnie moja to ta najmniejsza pływała-mówi babcia
-NIE, KOCHANIE, W TWOJEJ STAŁA BALIA![]()
wiki mąż juz wrócił????? jakieś relacje????Witam melduje że żyje poczytam później miłego dnia
To straszne stracić mamę w tak młodym wiekuprzykro mi z powodu jej smierci, szybko ja stracilas
Co do milosci do zwierzat, no ja potrafilam z moja kicia z jednego talerza platki na mleku jesc, ale na jej punkcie to mam takiego zarabistego bzika, ze szkoda słów