Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nadrobial w koncu:-)
a tu juz polnoc prawie
ale spalam dzisdo 9 wiec jestem wyspana:-)
a tu juz polnoc prawie
ale spalam dzisdo 9 wiec jestem wyspana:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak to juz jest z chlopamidelikatnie rzecz ujmując Agnieszka![]()
no tak to juz jest z chlopami
ja jestem taka ze jak z m konkretnie sie pokluce to on spi w salonie ja mu nie piore nie gotuje i nie rozmawiam z nim i dla mnie to moze sie dlugo tak ciagnac ale on zawsze zrozumi swoj blad i chodzi potem za mna i przeprasza tylko ze ja nie jestem taka latwa;-);-);-)
no tak to juz jest z chlopami
ja jestem taka ze jak z m konkretnie sie pokluce to on spi w salonie ja mu nie piore nie gotuje i nie rozmawiam z nim i dla mnie to moze sie dlugo tak ciagnac ale on zawsze zrozumi swoj blad i chodzi potem za mna i przeprasza tylko ze ja nie jestem taka latwa;-);-);-)
z chlopami trzeba krodko bo inaczej sobie na wszystko pozwola ja mam ten plus ze m nie lubi alkoholu i prawie nigdy nie pije wypije piwko raz na pare miesiecy i jeszcze je meczy nie wiem jak dlugo![]()
Pozdrow ja tez i mam nadzieje ze szybko do domu wrucadobrze Ci
moj przeciwnie....
a rozmawialam dzis z Mam Helenki-dziekuje za smsy ale nie ma sily odpisywac i kazala was seredecznie pozdrowc:-)
z mala juz lepije