reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przyszłam do was na chwilunię,bo oLiwka usypia wiec mam troche luzu a jka usnie to sie zobaczy.M w domu więc tak jakos pusto niestety.

agunia cieszę się że masz tak dobry humor :tak::tak::tak::tak::tak: super :-)

a ja własnie zauwazyłam ,że mam smsa od Mamy Helenki
oczywiście dziękuje za ciepłe słowa wszystkim a Amika jest dzielna i silna dziewczynka :tak::tak: teraz tylko czekać aż mała się wzmocni i je wypiszą

super wiesci,już się nie mogę doczekać jak mama Helenki pokaże nam zdjęcia malutkiej :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
powinnam tylko jak? nie mam z kim Leny zostawic :baffled: mam skierowanie na badaniahormonów i całą wielką listę od lekarza rodzinnego ale nie mam jak tego zrobić :-(
Oj Kochana to jak najszybciej wybierz sie na te badania:tak::tak::tak::tak:

Witam mamuski:tak::tak::tak:
ja jakos nie wyspana jestem poszlam wczoraj pozno spac a dzis bylo ciezko z lozka wstac:tak::tak: Pogoda do du..py wiec chyba dzisiaj znowu bedziemy w domu siedziec :-:)-(
U mnie tak samo:no:Pogoda do bani a ja jakas senne jestem
No ja tez mam zerezerwowany domek w PL nad morzem ale w polowie lipca i tez sie martwie ze pogoda nam nie dopiesze fajne wakacje w tedy bedziemy mieli:-:)-(
A ja w tym roku nie mam zadnych planow na wakacje:szok::szok::szok:przez ten sajgon z szukaniem mieszkania:no:No ale w przyszłym roku sobie odbije i jak wypale nad morze to mnimum na miesiac:tak::tak::tak:

cześć kobietki:tak::tak::tak:witam się w ten piękny niedzielny dzionek ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!!:-D:-D:-D:-Dmam już dobry humor bo zobaczyłam słoneczko:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

nie odzywałam się wczoraj bo prałam, sprzątałam, zakupy robiłam, gotowałam a potem pojechałam na działeczkę sprzątać łazienkę i na koniec wzięłam przysznic w mojej nowiutkiej WŁASNEJ łazieneczce:tak::tak::tak::tak::tak::tak:od razu lepiej mi się zrobiło!!!!!

troszkę Was poczytam;-);-)
Fajnie ze jestes no i super ze humorek dopisuje:tak::tak::tak::tak:

witam niedzielnie:happy:
przeczytałam zaznaczyłam cytaty poszłam zamieszać sosik a julia kompa mi wyłączyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to tyle co pamiętam:
mlenka-niech leszek bierze dzień wolnego a ty ganiaj do gina i wszystkie inne wyniki:tak:no i kochana zemsta jest słodka:-p:-)
madziula krzysiu i tadziu no kochana przecież to wielka miłość:wściekła/y:a weź ty ugotuj obiad dzieciom i sobie zjedzcie a jego szeptem zaproś na obiadek do tadziunia:tak:
agunia no super że ci się poprawiło no widzisz kochana to teraz znajdź chwilunie i wpadnij do nas:tak:
mlenka właśnie to co opisałaś to stawiam na zelixe ja miałam silne kłócia w dole brzucha dosłownie takie jak po porodzie zwija si ę macica a zawroty głowy i ciemność przed oczami też:sorry:
ale super że mama helenki już dochodzi z aniką do siebie:tak:
dowikluś oj zdrówka dla bidulka ty z nimi 3 w domu oszalejesz:tak:
a&e ale fajnie że ania wraca buziaczki dla niej jak byście pisały ze sobą:tak:
a reszty chyba nie pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u nas pogoda do bani ...wczoraj nocą tak wygłupiałam się z piotrkiem że mu rogiem poduszki tzn jaśka przywaliłam w oko jeszcze ma lekko zaczerwienione i zapuchnięte:zawstydzona/y:no ale żyje i do sexu miał siły ba nawet fantazję:-D:-D
a joanna ale super że urodzinki się tak udały no a mężuś no w końcu jeden wie że ma w domu skarb i trzeba go właśnie tak szanować:tak:chyba mu naszych chłopów podrzucimy na szkolenie:-D

Oliwka usneła,coś zasnąć nie mogła,kręciła się,jeczała więc musiałam ja przytulic i uspić.no i spi.
a mi się nic nie chce :no::no::no::no: mam dzis lenia strasznego :tak::tak::tak:

Oliwka usneła,coś zasnąć nie mogła,kręciła się,jeczała więc musiałam ja przytulic i uspić.no i spi.
a mi się nic nie chce :no::no::no::no: mam dzis lenia strasznego :tak::tak::tak:
Ja moje tez niedługo klade tylko sie napija i wysikaja:tak:A sama to bym najchetniej sie polozyła z Nimi:-)No ale musze isc pod prysznic i sie troche ogarnac

własnie przedchwilą mój mąż w swojej wypowiedzi zasugerował mi, że jak się siedzi w domu z dzieckiem to sie robi "NIC"
- zrobiło mi się bardzo przykro ....

czyli wychowanie dziecka - prowadzenie domu(gotowanie, pranie, sprzatanie, i usługiwanie to naprawde nic nie robienie - a ja myslalam ze cos robię ... )

a najbardziej jest mi przykro, że mąż nie rozumie mego zmęczenia po całym dniu bycia z 7 miesięczną córeczką .... i nie rozumie że mam ochote odskoczyć od tego wszytskiego ...

czy wasi mężowie też uważają podobnie

a może gdyby sie tak z nimi zamienić to wtedy by nas trochę docenili

<smutna>

Moj tez tak uwarzal dopoki nie zostal z Nicola sam na sam to zmienil zdanie ,moze ty tez tak sprobuj zostaw na caly dzien meza z dzieckiem zrob liste , co maz musi zrobic np pranie prasowanie zakupy i zobaczymy czy dalej bedzie trwal w swoim przekonaniu.

reklama
Do góry