reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, nie mam już siły :-:)-:)-:)-:)-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję :angry::angry::angry::angry:
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa. :tak:
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić. :tak:
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kuruj sie kobietko i zdrowka życze :tak:

reklama
Zuzka juz zdrowa bo chodzi i marudzi Dala pani od angielskiego swoj pamietniki na okraglo o tym gad mowie do niej a on pyskuje :wściekła/y::wściekła/y:Mama moja przyszla zabrala Wojtka do kosciola ja moze pojde na 20 Gabi sie wyspala lae tez rozdarta starszaki nie pochowały swoich rzeczy tego co Gabi nie wolno zabral im ijak cha odebrac do piszczy strasznie a tyle razy mowilam tlumaczylam DOBIJA MNIE TO SIEDZENIE W DOMU :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ogoleni wszystko okej tylko te dzieci juz z nudow nie wiedza co maj robic jak przeciez nie bede ich nianczyc wiecznie strszaki powinny miec juz jakes zainteresowana bo Gabi to mala jeszcze Zuzka kiedys ksiazki czytala a teraz woli siedziec ja kWojtek i maridzic z jedzeniem sie posula nic jej nie pasuje :no::crazy: niech ta niedziela w koncu sie skonczy na spacer za [ozno zreszta nie usmieczh misie spacer bez meza z 3 dzieci

oj asia to widzę że podobne te nasze dieci i podobną mamy niedzielę:-pmoje dzieci tzn adam z julką gdyby nie poszli dziś do taty to pewnie dostali by wpiernicz wkońcu:zawstydzona/y:adam odrabiał lekcje od 9 rano do 15 i to bynajmniej nie że miał durzo zadane tylko roztrzepaniec robi bezmyślnie i tak ziałanie 900+2*50 = wg adama 902 +50 =952:szok::wściekła/y:ręce mi opadają a do tego w piątek pani napisała mu brak pracy domowej wściekłam się i kazałam mu nadrabiać wszystkie braki w książce itp a on z tekstem że tego braku zadania nie będzie robił bo to już pani sprawdzała do tego bazgroli znów tak że nie potrafi sam siebie odczytać:wściekła/y:a drą ię na siebie dziś an maxa julka na niego ten na nią julka zaczyna śmieje się z niego podjudza ten ją zaraz stuknie puknie krzyknie ta piszczy a ja dre się na nich bo mam dosyć:wściekła/y:

co ja robie nie tak :-:)baffled:
asia to nie ty robisz coś nie tak takie są poprostu teraz dzieciaki zobacz co się dzieje w szkołach...ja też czasami mam myśli że nie potrafię ich wychować że inne dzieci są grzeczne poukładane tylko moje takie:zawstydzona/y:ale z drugiej strony one sa oprostu wyjątkowe a i z tego wkońcu wyrosną a takim myśleniem to wpędzamy siebie tylko w doły i głupie myślenie:tak:więc uszy do góry kochana NASZE DZIECI JUŻ TAK MAJĄ:rofl2:

co ja robie nie tak :-:)baffled:

kochana ja mam czasem takie doły i się zastanawiam gdzie popełniam błedy bo moja starsza to pyskata , nic po sobie nie sprząta , kłóci się mała to szaleje tak ,że mi mieszkanie roznosi a dzici np sąsiadki czy koleżanki to aniołki ...
ale tak juz jest one maja po prostu więcej energii niz inne są jakie są i ja już sobie uświadomiłam że to nie wkestia wychowania a charakteru i pocieszam się jednym dadzą sobie w zyciu radę to mi tylko do głowy przychodzi

mnie ewidentnie juz rozkłada choróbsko :no::no::no:

dziewczyny jak patrżę jak się mój zajmuje małą to ..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cały czas musze mu mówić .. pielucha , pic jeśc etc. on nie mysli nic a nic i jak ja miałabym go z nią zostawić cały dzień samego biedne dziecko chodziło by z przelaną pielucha bo on mysli że pampersa to się zmienia dopiero jak jest kupa mimo ,że rozpisałam pory i ilośc posiłków to nawet dureń nie spojrzał na to nadal nie wie dlaczego dziecko popłakuje że chce pić czy jeść .. normalnie mogłabym rozszarpać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niektórym facetom jest wtedy wygodnie kiedy jest im wygodnie
dobra rada - wyjsc z domu i zostawic go z wszelkimi obowiazkami ...
wrocic i zapytac czemu nie zrobil tego i tamtego

reklama
mlenko a co z choróbsko ciebie łapie???????
kurcze to mój pietrucha pod względem zajmowania się antkiem jest super wie kiedy nakarmić przewinąć i robi to jakoś intuicyjnie:sorry::sorry:ale cierpliwości do adama czy julki nie ma za grosz:no::no:no i po jego opiece nad antkiem to pół kosza prania:eek::eek::eek:
witamy nową mamusię:tak:

Do góry