reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja mala wchodz mi na glowe a ja jeszcze okres placzu dostalam z byle czego placze a co slysze od meza , mam dwie histeryczki jak ja moge to wytrzymac a potem poprostu wychodzi do pracy przychodzi jak Nicol spi i mnie przeprasza a wlasnie teraz w tym okresie powinnien bardziej mi pomagac niby sie stara ale mu to nie wychodzi

Witam straszne puchy dzisiaj.Ja na chwile bo M nie ma a tak pozatym mielismy jechac oglądać auta ale nie pojechaliśmy bo stwierdzilismy że dzieci bedą marudne zanim dojedziemy i pojechalismy do Rapkolandu przejechalismy sie kolejką taka dle dzieci no i M z Martynką na autkach no bo reszta atrakcji to dla wieku Martynki była niebezpieczna a tak pozatym to Martynka nie chciała na karuzelach jeździc.A mnie bardzo było niedobrze w samochodzie nie wiem ostatnio kiepsko sie czuje czasem kręci mi sie w głowie i jest mi niedobrze tak jak dzisiaj.:-(Kamilek spi a Martynka zaraz przyjedzie z dziatkami znaczy M po nich pojechał.

I znów jestem,dzis to pojawiam sie i znikam :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka lezy już w łóżeczku,najedzona,wykapana,juz ziewa raz z razem więc mysle że zaraz padnie :tak::tak::tak::tak:

była dziś siostraz dzieciakami.więc poszlismy sobie na rowery,dzieciaki sie wyjeździły,wychasały.ja jakbym dziecka w domu nie miała bo Oliwka to krok w krok za swoją kuzynką.w tedy mama już się nie liczy :tak::tak::tak::tak:
no i dobrze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

siostra kupiła Oliwce świetne trampeczki ,słuchajcie w coccodrillo za 13,30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie wierzyłam dopuki nie zobaczyłam metki i paragonu.strasznie tanio je wystawili a ponąćszły jak swierze bułeczki,za taką cene to tylko kupować.Oliwka wygląda w nich cudnie.

kurczę dziewczyny gdzie Wy sie podziewacie????

a tak w ogóle to chyba od 3 dni nie pojawia się medeuska?????? wie ktos cos na ten temat????co sie z nią dzieje?
pati tez nie ma :no::no::no::no:

Beata też wsiakła ,ale ona ma usprawiedliwienie bo za pasem slub :tak::tak::tak::tak:

joe alex o nas juz zupełnie zapomniała :tak::tak::tak::tak:

Jestem i ja:tak:Bylismy u siorki i było fajnie.Dzieciaki oczywiscie chodziły za zarciem:-D:-D:-DDominik zle sie czuje i cały czas kaszle wiec jutro napewno ide z Nim do lekarza
Jeszcze troszke i umyje mlode i do wyrek

reklama
Mam nadzieje ze sie nie zaraza
Chociaz to juz tyle czasu sie ciagnie ze mysle ze gdyby miały sie zarazic to by sie zarazily
A ten kaszel to mi wyglada na alergiczny

Do góry