reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny, nie mam już siły :-:)-:)-:)-:)-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję :angry::angry::angry::angry:
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa. :tak:
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić. :tak:
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kuruj sie zdrowka zycze:tak:

dziewczyny jak patrżę jak się mój zajmuje małą to ..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cały czas musze mu mówić .. pielucha , pic jeśc etc. on nie mysli nic a nic i jak ja miałabym go z nią zostawić cały dzień samego biedne dziecko chodziło by z przelaną pielucha bo on mysli że pampersa to się zmienia dopiero jak jest kupa mimo ,że rozpisałam pory i ilośc posiłków to nawet dureń nie spojrzał na to nadal nie wie dlaczego dziecko popłakuje że chce pić czy jeść .. normalnie mogłabym rozszarpać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj kochana jak ja zostawiam m z mala to musze mu wszystko powiedziec o ktorej dziecko ma jesc itd fakt ze pampersa jej przebierze niekiedy nawet czesciej niz ja:szok::szok::szok:

Jutro rano ide na 100% bo juz mnie denerwuje ten kaszel:no::no::no:
Cholera co sie konczy i mysle ze juz bedzie dobrze to nastepnego dnia zaczyna sie na nowo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I tak w kolko:wściekła/y:
no ja tez bym sie do lekarza z nim wybrala:tak:

Chyba A&E sie pojawiła na BB:tak::tak::tak:Ciekawe kiedy do nas dotrze;-):-)
jestem kochana jestem fajnie ze ktos zauwazyl moja obecnosc:tak:
eeeee nie trafiłam,dowijla może to nie była A&E,może sie pomyliłaś:sorry:
to bylam ja:tak::tak:

olała nas :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie przyszła sie przywitać.... A&E jak mogłaś :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
kochana czytalam co naskrobalyscie ale wiele tego nie bylo:tak::tak:
Rozmawiam tez z moja mama na skype wiec jestem rozdwojona:-D:-D:-D

Ja dzis przespalam pol dnia pogoda do dupy wiec nic mi sie nie chcialo robic:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nawet obiadu nie ugotowalm tylko zamowlismy zarcie do domu:tak::tak: a teraz jestem bardziej zmeczona niz wczesniej bylam:baffled::baffled:

A&E
U nas tez była taka zrabana pogoda i ja tez w sumie nic nie robiłam,oprocz umycia łazienki
Rozpogodziło sie dopiero okolo 18:tak:
A jak ma byc jutro to nie wiem bo nie ogladałam pogody:no:Oby bylo lepiej

Mlode leza juz w lozeczkach i zaraz beda spaly:tak::tak::tak:Dominik usnał w moim wyrze i M bedzie musial Go przeniesc

reklama
A&E
U nas tez była taka zrabana pogoda i ja tez w sumie nic nie robiłam,oprocz umycia łazienki
Rozpogodziło sie dopiero okolo 18:tak:
A jak ma byc jutro to nie wiem bo nie ogladałam pogody:no:Oby bylo lepiej

Mlode leza juz w lozeczkach i zaraz beda spaly:tak::tak::tak:Dominik usnał w moim wyrze i M bedzie musial Go przeniesc
U nas ma podobno przez caly tydzien taka pogoda byc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet z dzieckiem na spacer nie mozna wyjsc bo tak leje i jest zimno :wściekła/y::wściekła/y:
po poludniu mielismy burze a potem wyszlo slonce na 10min i zas burza:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry