Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Joanna to spuer!!!!!!!!!1i ja witam niedzielniedziekuje jeszcze raz za życzenia dla męza pisalam wczoraj wieczorem ze mąz mnie pozytywnie zaskoczyl pomogl mi posprzątac podziekował za przygotowanie wszystkiego nawet gary chcial umyc ale ja wolałam sama Wyściskal mnie wycalowal po rekach noramlnie
i nawet była tak sytuacja ze tak fajnie wszystko bylo ze ok 20 zabrakło alkoholu mielismy taka rezerwowa i myslalm ze maz normalnie postawi ale nie
najpierw mnie zawolal na bok czy moze czy nie Ale widzialam ze wszystko jest okej nikt nie wyglada na pijanego to zgodzilam sie Dzis jest cały dzien w pracy :-(Dzieci sie tez dobrze bawiły Pelna kultura
Było co jesc i moze dlatego nikt sie nie opił
![]()
Ide na kawulca
Agnes czy mozesz podac na @@@@ numer Aleksi bo jak napisałas to sie noramlnie poryczalam :--
-(
widez e u was w koncu sei jakos uklada

ona mieszka niedalko białegostoku ale kiedys mieszkala gdzies w swietokrzyskimAsia nie wiem czy odbierze telefonja pare razy dzwoniłam ,nikt nie odbiera.na sms też długo czekałam na jakąkolwiek odpowiedź.
nie pamietam gdzie mieszka Aleksia
oj trudna i to bardzo.nie mam pojecia czy ma jakieś wsparcie![]()
kochana albo cos z jajnikami albo OB-mozesz miec stan zapalny i te skrcze!szybko do learzaa w ogóle dziewczyny to nie wiem co się ze mną dzieje ,co jakiś czas mi się to zdarza wczoraj znów .. takie silne zawroty głowy wszystko mi wirowało zataczałam się i myslałam ,że za chwilę zemdleję do tego silne bóle i skurcze w podbrzuszu
te zamroczenia zaczęły mi się po porodzie i tak co pewien czas występuja ciśnienie mam ok bo kiedyś mnie dopadło jak byłamw ośrodku zdrowia z małą więc mnie od razu lekarz przyleciał zbadać bo zjechałam normalnie![]()
chetnie bym Ci pomogla,ale to najpredzej w wakacje.powinnam tylko jak? nie mam z kim Leny zostawicmam skierowanie na badaniahormonów i całą wielką listę od lekarza rodzinnego ale nie mam jak tego zrobić :-(
wytrzuymasz jakos?
no podobno ma byc pogoda.chociaz ma byc raz zimno raz cieplo.nadchodza upaly...Agnieszka u nas tez pogoda beznadziejna ja się martwię coraz bardziej czy pod koniec czerwca się poprawi mamy juz zarezerwowany domek na wakacje![]()
ja tez nie mialm gdzie zostawic i wzielam ze soba siedzialy z pielegnirka na korytarzuzaskakujace ale tak bylo Ja wytłumaczylam ze musze isc do lekarza a moze jakś masz sasiadke czu kolezanke jak nie chcesz brac ze soba ?
ja kiedys bralam Pauline jak byla taka mala ze soba do lekzra i sie nia zajmowaly babki co czekaly jak ja bylam w gabinecie.
a ten Twoj to kiedy przyjmuje w jakisch godzinach?jak po poludniu to moglabym sie jakos wybrac i Ci z nia posiedziec.a Laura nie moze z Tobaisc posiedziec z mala na korytarzu?przeciez to juz prawie wakacje