reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

i ja witam niedzielnie :-D dziekuje jeszcze raz za życzenia dla męza pisalam wczoraj wieczorem ze mąz mnie pozytywnie zaskoczyl pomogl mi posprzątac podziekował za przygotowanie wszystkiego nawet gary chcial umyc ale ja wolałam sama Wyściskal mnie wycalowal po rekach noramlnie :-D:szok::szok::szok::szok::szok: i nawet była tak sytuacja ze tak fajnie wszystko bylo ze ok 20 zabrakło alkoholu mielismy taka rezerwowa i myslalm ze maz normalnie postawi ale nie :no: najpierw mnie zawolal na bok czy moze czy nie Ale widzialam ze wszystko jest okej nikt nie wyglada na pijanego to zgodzilam sie Dzis jest cały dzien w pracy :-(Dzieci sie tez dobrze bawiły Pelna kultura :-D Było co jesc i moze dlatego nikt sie nie opił :baffled:
Ide na kawulca
Agnes czy mozesz podac na @@@@ numer Aleksi bo jak napisałas to sie noramlnie poryczalam :-:)-:)-(
Joanna to spuer!!!!!!!!!1
widez e u was w koncu sei jakos uklada:tak::tak::tak:

Asia nie wiem czy odbierze telefon :no::no::no::no::no: ja pare razy dzwoniłam ,nikt nie odbiera.na sms też długo czekałam na jakąkolwiek odpowiedź.
nie pamietam gdzie mieszka Aleksia :no::no::no::no::no::no:
oj trudna i to bardzo.nie mam pojecia czy ma jakieś wsparcie :baffled:
ona mieszka niedalko białegostoku ale kiedys mieszkala gdzies w swietokrzyskim

a w ogóle dziewczyny to nie wiem co się ze mną dzieje ,co jakiś czas mi się to zdarza wczoraj znów .. takie silne zawroty głowy wszystko mi wirowało zataczałam się i myslałam ,że za chwilę zemdleję do tego silne bóle i skurcze w podbrzuszu :baffled:
te zamroczenia zaczęły mi się po porodzie i tak co pewien czas występuja ciśnienie mam ok bo kiedyś mnie dopadło jak byłamw ośrodku zdrowia z małą więc mnie od razu lekarz przyleciał zbadać bo zjechałam normalnie :baffled::baffled::baffled:
kochana albo cos z jajnikami albo OB-mozesz miec stan zapalny i te skrcze!szybko do learza

powinnam tylko jak? nie mam z kim Leny zostawic :baffled: mam skierowanie na badaniahormonów i całą wielką listę od lekarza rodzinnego ale nie mam jak tego zrobić :-(
chetnie bym Ci pomogla,ale to najpredzej w wakacje.
wytrzuymasz jakos?

Agnieszka u nas tez pogoda beznadziejna ja się martwię coraz bardziej czy pod koniec czerwca się poprawi mamy juz zarezerwowany domek na wakacje :no:
no podobno ma byc pogoda.chociaz ma byc raz zimno raz cieplo.nadchodza upaly...

ja tez nie mialm gdzie zostawic i wzielam ze soba siedzialy z pielegnirka na korytarzu :baffled: zaskakujace ale tak bylo Ja wytłumaczylam ze musze isc do lekarza a moze jakś masz sasiadke czu kolezanke jak nie chcesz brac ze soba ?

ja kiedys bralam Pauline jak byla taka mala ze soba do lekzra i sie nia zajmowaly babki co czekaly jak ja bylam w gabinecie.
a ten Twoj to kiedy przyjmuje w jakisch godzinach?jak po poludniu to moglabym sie jakos wybrac i Ci z nia posiedziec.a Laura nie moze z Tobaisc posiedziec z mala na korytarzu?przeciez to juz prawie wakacje

reklama
:szok::szok::szok::szok: kochana to ty sie w 5 10 15 ubierasz:szok::szok::szok::szok:
chudziutka jestes to widzialam na fotkach ale zeby az tak??:-D:-D:-D
To byl zart Kochana:-D:-D:-DNosze rozmiar s,to znaczy sie teraz juz M
wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem :-D:-D:-D
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać:-D:-D:-D:-D
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa:rofl2::rofl2:
Gratuluje zabka:tak::tak::tak::tak:
Widze ze bedzie sie działo;-):-)

moje dzieci kochane przechodziły dziś siebie tłukły sie kłóciły wyzywały pyskowały więc jak o 21 poszły spać to zrobiliśmy z piotrkiem głęboki oddech:szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a ja jestem matka oni się tłuką a ja mam głupawkę:zawstydzona/y:ale to chyba mój sposób na stres:tak:ale niech już wreszcie będzie pogoda bo oszaleję z nimi w domu:sorry::sorry::sorry:a jutro przyjeżdża do nas mama piotra bo w środę mamy sprawę to żeby miał kto z julą i antoni zostać bo adam to i tak będzie w szkole:tak:no i mam nadzieję że po tej króciutkiej i bezproblemowej sprawie antoni będzie miał wreszcie nazwisko piotra :tak:mi tam wsio jedno ale wiem że jemu bardzo ale to bardzo zależy zresztą wcale mu się nie dziwie:tak:
dobradobrej nocki laseczki już moje kochanie mnie nawołuje:happy:

Dobranoc MALINUS;-):-)

Ja myslalam ze nazwisko to dawaliscie po urodzeniu jak sie odbiera akt urodzenia.
Kciuki bede trzymała

cześć kobietki:tak::tak::tak:witam się w ten piękny niedzielny dzionek ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!!:-D:-D:-D:-Dmam już dobry humor bo zobaczyłam słoneczko:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

nie odzywałam się wczoraj bo prałam, sprzątałam, zakupy robiłam, gotowałam a potem pojechałam na działeczkę sprzątać łazienkę i na koniec wzięłam przysznic w mojej nowiutkiej WŁASNEJ łazieneczce:tak::tak::tak::tak::tak::tak:od razu lepiej mi się zrobiło!!!!!

troszkę Was poczytam;-);-)
no Agunia dzis w koncu usmiech.nie ma jak wlasny kat:-)

a ja od kiedy Zuzia ma ospe nie chodze z dzecmi an spacer i powiem szczerze ze nie wiem czy dobrze robie bo przeciez jak maja miec ospe to okres inkubacji jest 14-21 dni moze powinnam chodzic na spcery Zuzi juz dzis calkie mdobrze jutro na kontrol do lekarza i chyba we wtorek do szkoly najgorzej z Gabi bo strasznie ja na podwórko cignie ale nie wie mczy wychodzic czy nie a druga strona ze raz swieci slonce a za chwile pada Jak bym byla zmotryzowan to ma mtakie fajne miejsce ale coz autobusem nie chce mie sie :-(
jak nie maja objawowo to wylaz z nimi na dwor!

Dziewczyny, nie mam już siły :-:)-:)-:)-:)-(
Jutro idę do lekarza. Nie przeszło mi, a wręcz się pogorszyło. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dziś rano nie mogłam mówić, ani przełykać, ani kasłać, a później zaczęło mnie jeszcze ucho boleć i to tak, że myślałam, że zwariuję :angry::angry::angry::angry:
Na szczęście moje kochanie przejęło obowiązki i jeszcze wyskoczył do apteki i przywiózł mi lekarstwa. :tak:
Trochę mniej boli, ale jestem otumaniona prochami przeciwbólowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Piotruś lepiej - biegunka przeszła, gardło też chyba mniej boli, bo zaczyna normalnie jeść i pić. :tak:
Wybaczcie, ale nadal nie mam siły czytać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Myszunia a moze to angina co????????????

Witam straszne puchy dzisiaj.Ja na chwile bo M nie ma a tak pozatym mielismy jechac oglądać auta ale nie pojechaliśmy bo stwierdzilismy że dzieci bedą marudne zanim dojedziemy i pojechalismy do Rapkolandu przejechalismy sie kolejką taka dle dzieci no i M z Martynką na autkach no bo reszta atrakcji to dla wieku Martynki była niebezpieczna a tak pozatym to Martynka nie chciała na karuzelach jeździc.A mnie bardzo było niedobrze w samochodzie nie wiem ostatnio kiepsko sie czuje czasem kręci mi sie w głowie i jest mi niedobrze tak jak dzisiaj.:-(Kamilek spi a Martynka zaraz przyjedzie z dziatkami znaczy M po nich pojechał.
a moze Ty jednak zalapalas ciaze co?skoro @ Ci sieszybko skonczyla?

A&E
U nas tez była taka zrabana pogoda i ja tez w sumie nic nie robiłam,oprocz umycia łazienki
Rozpogodziło sie dopiero okolo 18:tak:
A jak ma byc jutro to nie wiem bo nie ogladałam pogody:no:Oby bylo lepiej

Mlode leza juz w lozeczkach i zaraz beda spaly:tak::tak::tak:Dominik usnał w moim wyrze i M bedzie musial Go przeniesc
u nas lalao cała noc,rano tez było pochmurno ale koło 12 zaczelo sie rozpogadzac i sie zrobiło w koncu bardzo ąłdnei i 20stopni,ale co z tego....

wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem :-D:-D:-D
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać:-D:-D:-D:-D
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa:rofl2::rofl2:
gratuluje zabka

moje dzieci kochane przechodziły dziś siebie tłukły sie kłóciły wyzywały pyskowały więc jak o 21 poszły spać to zrobiliśmy z piotrkiem głęboki oddech:szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a ja jestem matka oni się tłuką a ja mam głupawkę:zawstydzona/y:ale to chyba mój sposób na stres:tak:ale niech już wreszcie będzie pogoda bo oszaleję z nimi w domu:sorry::sorry::sorry:a jutro przyjeżdża do nas mama piotra bo w środę mamy sprawę to żeby miał kto z julą i antoni zostać bo adam to i tak będzie w szkole:tak:no i mam nadzieję że po tej króciutkiej i bezproblemowej sprawie antoni będzie miał wreszcie nazwisko piotra :tak:mi tam wsio jedno ale wiem że jemu bardzo ale to bardzo zależy zresztą wcale mu się nie dziwie:tak:
dobradobrej nocki laseczki już moje kochanie mnie nawołuje:happy:

lec i korzystaj

a ;d atych co ogladaj an wsponej zwiastun kolejnego sezonu
"Na Wspólnej": co wydarzy się w nowym sezonie? - Onet.pl Film

reklama
Dobranoc MALINUS;-):-)

Ja myslalam ze nazwisko to dawaliscie po urodzeniu jak sie odbiera akt urodzenia.
Kciuki bede trzymała

U nas to jest popierniczone z tym nazwiskiem po ojcu nie wiem jak w Pl ale tutaj jak sie dziecko urodzi a rodzice nie sa po slubie to ojciec musi potem skladac papiery o zaadoptowanie wlasnego dziecka:szok::szok::szok:
Malinka ja rowniez trzymam kciuki:tak::tak:

Do góry