reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No on pracuje az za duzo prawie kazda sobote i niedziele tez musi pracowac a najgorsze sa te dni gdzie przechodzi na inna zmiane np tak jak jutro z nocki na droga albo z drugiej na rano bo przychodzi w tedy ok 22 do domu a na 4 musi wstac do roboty a wiadomo ze odrazu spac nie pujdzie jak przjedzie o 22 bo musi zjesc itd to ok polnocy idzie spac i znowu ma tylko 4 godziny snu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To Wy sie praktycznie nie widujecie:szok::szok::szok:A mala to juz wogole.:szok:Na dłuzsza mete to jest napewno przerabane-niby jest kasa ale co z tego:no:
Ja zawsze mowilam ze mimo ze M przynosi mi kase jak pracowal po tyle godzin to ja nawet nie mam sily i czasu jej wydac bo cala dobe zapierniczłam z wszystkim sama:no::no::no:

niektórym facetom jest wtedy wygodnie kiedy jest im wygodnie
dobra rada - wyjsc z domu i zostawic go z wszelkimi obowiazkami ...
wrocic i zapytac czemu nie zrobil tego i tamtego

musze się znów umówic z Anabuba :-D:-D:-D
witam nową mamusię

mlenko a co z choróbsko ciebie łapie???????
kurcze to mój pietrucha pod względem zajmowania się antkiem jest super wie kiedy nakarmić przewinąć i robi to jakoś intuicyjnie:sorry::sorry:ale cierpliwości do adama czy julki nie ma za grosz:no::no:no i po jego opiece nad antkiem to pół kosza prania:eek::eek::eek:
witamy nową mamusię:tak:

mój ma mega cierpliwośc ale zachowuje się jak niedojda to z lenistwa wiem to bo jak dziś mała się obsrała i mnie woła czy mu pomoge to ja że nie sam sobie radź i co? poradził sobie :tak::tak::tak: ale wyrodna baba ze mnie :-D:-D

Moja mala wchodz mi na glowe a ja jeszcze okres placzu dostalam z byle czego placze a co slysze od meza , mam dwie histeryczki jak ja moge to wytrzymac a potem poprostu wychodzi do pracy przychodzi jak Nicol spi i mnie przeprasza a wlasnie teraz w tym okresie powinnien bardziej mi pomagac niby sie stara ale mu to nie wychodzi

witam kolejną nową mamę :tak: kochana nie wiem ile ma Twoje dziecko ale pewnie jeszcze hormony w Tobie buzują głowa do góry będzie dobrze:tak::tak:

Witam straszne puchy dzisiaj.Ja na chwile bo M nie ma a tak pozatym mielismy jechac oglądać auta ale nie pojechaliśmy bo stwierdzilismy że dzieci bedą marudne zanim dojedziemy i pojechalismy do Rapkolandu przejechalismy sie kolejką taka dle dzieci no i M z Martynką na autkach no bo reszta atrakcji to dla wieku Martynki była niebezpieczna a tak pozatym to Martynka nie chciała na karuzelach jeździc.A mnie bardzo było niedobrze w samochodzie nie wiem ostatnio kiepsko sie czuje czasem kręci mi sie w głowie i jest mi niedobrze tak jak dzisiaj.:-(Kamilek spi a Martynka zaraz przyjedzie z dziatkami znaczy M po nich pojechał.

Wikus a może Ty w ciązy jesteś ?:-D:-D:-D:-D

kurczę dziewczyny gdzie Wy sie podziewacie????

a tak w ogóle to chyba od 3 dni nie pojawia się medeuska?????? wie ktos cos na ten temat????co sie z nią dzieje?
pati tez nie ma :no::no::no::no:

Beata też wsiakła ,ale ona ma usprawiedliwienie bo za pasem slub :tak::tak::tak::tak:

joe alex o nas juz zupełnie zapomniała :tak::tak::tak::tak:

meduska pewnie ogarnia domek i wije gniazdo dla maluszka :-D

Cos chcialam napisac i zapomnialam co:szok::-D
Bo musialam zapukac sasiadom do gory bo skacza a kajter biega i szczeka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:patologia na maksa

hehe Ty to masz z tymi sasiadami ale założę się ,że dziewczyny nie wiedzą dowikla co to jest kejter :-D:-D:-D:-D to po naszemu w końcu :rofl2:

witam sie i ja.;(
zdołowana na maksa,szala goryxzy sie przelala....ach....
no ale ide was poczytac moze mi sie lepiej zrobi.nie uciekajcie

co się dzieje kochana????????????????

wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem :-D:-D:-D
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać:-D:-D:-D:-D
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa:rofl2::rofl2:

gratuluję Antosiowi drugiego ząbka!!!

iskry w oczach powiadasz?:-D:-D no to będzie ciekawie a pewno juz jest :-D:-D

moje dzieci kochane przechodziły dziś siebie tłukły sie kłóciły wyzywały pyskowały więc jak o 21 poszły spać to zrobiliśmy z piotrkiem głęboki oddech:szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a ja jestem matka oni się tłuką a ja mam głupawkę:zawstydzona/y:ale to chyba mój sposób na stres:tak:ale niech już wreszcie będzie pogoda bo oszaleję z nimi w domu:sorry::sorry::sorry:a jutro przyjeżdża do nas mama piotra bo w środę mamy sprawę to żeby miał kto z julą i antoni zostać bo adam to i tak będzie w szkole:tak:no i mam nadzieję że po tej króciutkiej i bezproblemowej sprawie antoni będzie miał wreszcie nazwisko piotra :tak:mi tam wsio jedno ale wiem że jemu bardzo ale to bardzo zależy zresztą wcale mu się nie dziwie:tak:
dobradobrej nocki laseczki już moje kochanie mnie nawołuje:happy:

takiej to dobrze :-D:rofl2::-D

No on pracuje az za duzo prawie kazda sobote i niedziele tez musi pracowac a najgorsze sa te dni gdzie przechodzi na inna zmiane np tak jak jutro z nocki na droga albo z drugiej na rano bo przychodzi w tedy ok 22 do domu a na 4 musi wstac do roboty a wiadomo ze odrazu spac nie pujdzie jak przjedzie o 22 bo musi zjesc itd to ok polnocy idzie spac i znowu ma tylko 4 godziny snu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A&E nie wiem jakie tam są przepisy prawa pracy ale u nas musi byc 11 h przerwy podejrzewam ,że tam tez sa jakies normy przeciez tak to się wykończyc mozna :szok:

no to Was nadrobiłam:tak::tak::tak:

o Mlena jestes:-)
a juz mialam isc;)
bylam na boku
kobieto koniecznie musimy sie gdziespsotakca na piwku!!!!!!!!
najlepiej sie w minskugdzies umowimy na pizze czy cos-tak w polowie drogi.misimy pogadca bez ogonow wyluzowac bo ja oszaleje w koncu i do Tworek pisac bedziecie:rofl2:

Anabuba z chęcia ja mam podobnie siedze sama całe dnie zamknięta jak w klatce z dzieciakami:no::no::no: i mnie już krew zalewa czasem

jestem.no to jakos sie musimy umowic.zostawimy dzieciaki chlopom i ruszamy na dzikie chlopy:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
zrszeta dzewczyny moge z mama zostawic jek en moj nie bedzie chcial,mama mnie rozumie i wie o co chodzi:-)

reklama
Do góry