reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!

Ja korzystam z okazji póki jeszcze Kuba ze starym śpią. O widzę pierwsza dzisiaj jestem hehe :tak:

No przygotowania do ślubu lecą całą parą. Dzisiaj paznokcie idę zrobić. Mam nadzieję że do piątku mi wytrzymają :tak:

Kubie w piątek wyszedł pierwszy ząbek! No w końcu i coś widzę że zaraz drugi mu wyjdzie hehe :-D teraz jak ugryzie to strach się bać. Raczkować nie chce ale za to zaczyna coś sam kombinować z chodzeniem. Stoi sam w łóżeczku trzymając się poręczy i się buja przy tym. Łóżeczko zaczyna mi skrzypieć i to nie źle hehe ;-)

U babci bez zmian, krążenie zaczyna siadać, ostatnio miała 50/20...Jak się daje jedną dawkę dopaminy to ona dostaje 4, w tamtym tygodniu było ich aż 16! Ach ciężko ale jakoś idzie do przodu :-(

Lecę bo dzisiaj jeszcze do urzędu pracy muszę iść a tak mi się nie chce. Mam nadzieję że żadnej oferty pracy dla mnie nie mają!

Miłego i pięknego dnia Wam życzę Kochane :-):-):-)

reklama
beata jak fajnie że wpadłaś:tak::tak::tak::tak:jeszcze tylko 4 dni do waszej godziny zero:tak::tak::-):-)
anabubka jak dziś się czujesz?????????
beatko ja byłam pierwsz dziś:-p:rofl2::rofl2:
u mnie dzisiaj słonko za oknem ale i tak pewnie nie wyjdę julka miała w nocy 39.7 kaszle trochę antoni zasmarkany tylko adam się trzyma piotrek wyzdrowiał a ja nie zdążyłam zachorować:wściekła/y:

Cześć dziewczyny
Poniedziałek pochmurny, a szykowałam się na bój z oknami, za to ponadrabiam sobie BB.
No to lecę

Cześc wszystkim:tak::tak::tak:Dotarłam już do Was, wczoraj m zarządził żeby nie włączać kompa:baffled:tzn ja miałam nie włączać a on siedział jak byłam zajęta:baffled::baffled::baffled:
a tam strzelam focha:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
gdzie wy jesteście?????????????????????????
już się melduję na posterunku:laugh2::laugh2::laugh2:

dziewczyny jak patrżę jak się mój zajmuje małą to ..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cały czas musze mu mówić .. pielucha , pic jeśc etc. on nie mysli nic a nic i jak ja miałabym go z nią zostawić cały dzień samego biedne dziecko chodziło by z przelaną pielucha bo on mysli że pampersa to się zmienia dopiero jak jest kupa mimo ,że rozpisałam pory i ilośc posiłków to nawet dureń nie spojrzał na to nadal nie wie dlaczego dziecko popłakuje że chce pić czy jeść .. normalnie mogłabym rozszarpać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo to istoty z innej planety i nie rozumieją ani naszej mowy ani pisma:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Mam nadzieje ze sie nie zaraza
Chociaz to juz tyle czasu sie ciagnie ze mysle ze gdyby miały sie zarazic to by sie zarazily
A ten kaszel to mi wyglada na alergiczny
ja to mam czasem wrażenie że moje dziecko jest niedoleczone, jedna choroba zbliża się ku końcowi a już zaczyna się druga:szok::szok::szok::szok: a może to rzeczywiście alergiczny kaszel, teraz coś się pyli wiem coś o tym bo oczy mam zapuchnięte i non stop kicham a dzisiaj rano mnie strasznie dusłi kaszel, idźcie do alergologa:tak:

A ja sobie troszke pojadlam jedzonka ktore przewiozłam od siorki ale jaszcze mam jakis niedosyt:szok::-DCos bym jeszcze wciagla ale nie wiem co:szok:
Ty to masz apetyt:szok::szok::szok:i nic po Tobie nie widać:szok::szok::szok:

Apetytu mi nie brakuje to fakt:tak:Ale ostatnio mi sie przytylo i tak szczerze to ciezko mi sie wchodzi w spodnie:szok:
Chyba bede musiala zmienic moja garderobe-juz bede sie ubierala w normalnych sklepach a nie w 5-10-15:-D:-D:-D:-D;-)
w 5-10-15?:szok::szok::szok::szok:no nieźle:-D

wykorzystałam chwilunie że mój pietruszka pod prysznicem :-D:-D:-D
zaplanował milusi wieczorek z drineczkiem świeczkami oj iskry ma w oczach to trzeba korzystać:-D:-D:-D:-D
antoni ma drugiego ząbka dolną lewą jedyneczkę huuuuurrrrrraaaaa:rofl2::rofl2:
gratulacje z powodu ząbka:tak::tak::tak::tak:
i aż zazdroszczę takiego milutkiego scenariusza na wieczór:tak::tak::tak::tak:

witam już mam dostęp do neta.
Normalnie wracam do żywych.:-D:-D:-D:-D
może ustalcie jakiś grafik:-D:-D:-Dkto kiedy i ile siedzi przed kompem:laugh2::laugh2::laugh2:

Witam!

Ja korzystam z okazji póki jeszcze Kuba ze starym śpią. O widzę pierwsza dzisiaj jestem hehe :tak:

No przygotowania do ślubu lecą całą parą. Dzisiaj paznokcie idę zrobić. Mam nadzieję że do piątku mi wytrzymają :tak:

Kubie w piątek wyszedł pierwszy ząbek! No w końcu i coś widzę że zaraz drugi mu wyjdzie hehe :-D teraz jak ugryzie to strach się bać. Raczkować nie chce ale za to zaczyna coś sam kombinować z chodzeniem. Stoi sam w łóżeczku trzymając się poręczy i się buja przy tym. Łóżeczko zaczyna mi skrzypieć i to nie źle hehe ;-)

U babci bez zmian, krążenie zaczyna siadać, ostatnio miała 50/20...Jak się daje jedną dawkę dopaminy to ona dostaje 4, w tamtym tygodniu było ich aż 16! Ach ciężko ale jakoś idzie do przodu :-(

Lecę bo dzisiaj jeszcze do urzędu pracy muszę iść a tak mi się nie chce. Mam nadzieję że żadnej oferty pracy dla mnie nie mają!

Miłego i pięknego dnia Wam życzę Kochane :-):-):-)
zbliża się ważny dzień:tak::tak:trzymaj się i potem zdaj nam relację ze zdjęciami:tak::tak::tak::tak:

myszunia życzę zdrówka, a jak Piotruś?
Agnes już lecę do rowu:-D:-D:-D

reklama
Do góry