reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobrze ze z Lena juz lepiej:tak::tak:
a tobie zdrowka zycze:tak::tak:
czemu masz dola kochana co soe stalo???:baffled::baffled:

ojjj kochana wspolczuje humorku i mam nadzieje ze ci sie szybko poprawi:tak::tak: i glowa przestanie bolec:tak::tak:

dobra jestes mi sie to jeszcze nigdy nie zdarzylo usnac przed kompem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agunia wspolczuje szczerze naprawde szkoda mi twojego tescia tyle juz przeszedl a tu znowu cos:-:)-:)-:)-(

oj bardzo smutne to:-:)-:)-(

Ja polorzylam Emily spac m szykuje sie wlasnie do roboty :baffled::baffled::baffled:
jak mala wstanie to musze z nia na powietrze wyjsc bo do glowy idzie dostac w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj aga to ty napawdę mało się z nim widujesz...ale na uropie sobie odbijecie:tak:

reklama
asia a wojtek wie już jakie książki do 4 klasy i wiesz mniej więcej ile trzeba na to kasy????
ja wiem tylko jakie przybory bo pani podała i to wsio a i że książka do angielskiego z ćwiczeniami to koszt około 75 zł ale jaki autor i tytuł to już nie wiem:no:

Malinka jeszcze nic nie wiem jak zwykle:baffled: Zuzia tez idzie wesoła szkoła ale powiem szczerze ze pozmieniane ma troche i ponoc Wesola szkola dla 2 klasy tez ma byzc ze zmianami :szok: takze czekam i sprawdzam na stronie szkoly czy nie ma listy podrecznikow mamy tak ksiegarnie co co roku kupujemy i mamy 30% znizki :tak:a ja pojadlm makronuz truskawkaimi bo mąz kupil 2 kg :-D

oj aga to ty napawdę mało się z nim widujesz...ale na uropie sobie odbijecie:tak:
No tak mam nadzieje ze na urlopie sobie wszytko odbijemy bo m ma ponad miesiac wolnego:tak::tak::tak: wiec bedziemy szalec ale jak znam zycie szybko zleci i znowu bedzie to samo jak wrocimy do De:-:)-(
Czesto czuje sie jak bym byla samotno wychowujaca matka:-:)-(

rozmawiałam ze znajomą jej syn chodzi do 4 klasy i w ubiegłym roku książki w księgarni komlet kosztował 350zł a przez internet z przesyłką 210zł więc ja też będe sprawdzała gdzie taniej ...boziu a do tego zeszyty przybory skąd na to brać kasę?????????jeszcze muszę adamowi plecak kupić bo ten co a po 3 latach wygląda jak wór

My własnie wrociłysmy z placu i dziewczynki sa juz zmeczone bo strasznie marudza:no:No ale to był pierwszy tak wypad od bardzo dawna:szok:I poltora godziny sie bawily
Zaraz Je klade i ide sobie strelic kawke:tak::tak::tak:

AGUNIA
Wspolczuje i zycze duuuuzo zdrowka dla tescia

rozmawiałam ze znajomą jej syn chodzi do 4 klasy i w ubiegłym roku książki w księgarni komlet kosztował 350zł a przez internet z przesyłką 210zł więc ja też będe sprawdzała gdzie taniej ...boziu a do tego zeszyty przybory skąd na to brać kasę?????????jeszcze muszę adamowi plecak kupić bo ten co a po 3 latach wygląda jak wór

no tak wszystko kosztuje tylko skad brac na to kase:no::no::no:

właśnie się dowiedziałam, ze dziś rano mój teśc miał udar, teraz jest w szpitalu, m dzwonił jadą do niego z teściową
jakby mało było problemów, w ubiegłym roku amputowali mu noge powyżej kolana z nieleczonej cukrzycy i jeździ na wózku:no::no::no:

przykro mi bardzo agunia :-:)-:)-(

aguinia serdecznie współczuje:-:)-(
a ja sie dowiedziałam że nie żyje mąż mojej koleżanki :-(ona rok starsza ode mnie uczyła w szkole do której chodził adaś angielskiego on pracował 100km dalej w nadleśnictwie widywali się tylko w weekendy mają córeczkę prawie 3 letnią to bardzo smutne:-:)-(muszą mu zrobić sekcję zwłok bo nie wiadomo jak zmarł i na co:-:)-:)-(
\]

malinka ja mam znajoma która straciła męza jak miała dwójke malutkich dzieci 4i 2 latka i z trzecim w ciązy była rodzina jej radziła usunąć ale urodziła chłopca i sama taka młodzitka była wtedy zabił go pijany kierowca na przejściu dla pieszych jak wracał z pracy :no::no::no: smutne takie historie i tylko się modlić by nas omineły

No tak mam nadzieje ze na urlopie sobie wszytko odbijemy bo m ma ponad miesiac wolnego:tak::tak::tak: wiec bedziemy szalec ale jak znam zycie szybko zleci i znowu bedzie to samo jak wrocimy do De:-:)-(
Czesto czuje sie jak bym byla samotno wychowujaca matka:-:)-(
kochana witaj w klubie "samotnych nie-samotnych matek" :-(

malinka nawet mi nie mów o ksiązkach na Laury ksiązki w zeszłym roku poszło ponad 400 a do tego cała rteszta a ex nic nie dokłada ani grosza od 1 klasy Laury nawet jej ołówka nie kupił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mlode juz spia a mi sie nic nie chce:no:Zrobiłam sobie capucinko i jem serniczka:tak::tak::tak:
Zadzwoniłam do M zeby kupil spaghetti i salatki jak bedzie wracal bo nie robie obiadu

Malinka ja dzieciom kupowałam plecaki w biedronce placilam 15 zl i powiem szczerze ze na dwa lata spokoj w tym roku im nie kupuje plecakow bo te co maja sa jeszcze dobre Trzeba tylko pilnowac oferty biedronki bo maja nawet kredki i inne przybory My kupujemy po trochu bo to tak róznie sie pokazuje sa gazetki z datmi i tak chodzimy na raty

reklama
Do góry